reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ale pustki!

Pogoda sie skaszaniła. Upaly byly nie do wytrzymania, ale teraz duzo pada... Tak ze i tak niedobrze, dla mnie idealnie by bylo tak 20-25 stopni i sloneczko z odrobina chmurek:-D No ale pogoda to nie koncert zyczen;-)

Pia i jak sie imprezka urodzinowa udała?

Daga ciesze sie, ze u Was wszystko ok i Jowitka tak pieknie sie rozwija:) Czekamy na fotorelacje z wakacji!

reklama
Tak tak udała się :happy2:

Witajcie!

Malutka śpi, ale bardzo długo zasypiała, wczoraj też... u nas gorąco i upalnie, dziecko przez to marudne, nie chce jeść ani spać :/
Moja maleństwo w piątek skończyło roczek i od samego piątku aż do teraz same imprezy, codziennie. Nie wieżę, że to już za mną. Blaneczka ma już roczek... ❤ Oto kilka zdjęć z wczoraj.
Ja jutro na rehabilitacje 3/10. Już bliżej końca, ręka coraz lepiej także tyle dobrze :) jestem padnięta... spadam a WAM życzę miłej nocy :) :*

Zobacz załącznik 486557Zobacz załącznik 486558Zobacz załącznik 486559Zobacz załącznik 486560Zobacz załącznik 486561Zobacz załącznik 486562Zobacz załącznik 486563Zobacz załącznik 486564 + tam jeszcze parę innych fotek :D
Buziaki dla mam i dzieciaczków... uff... Zzzzzzzzzz........ :)

hej, witam sie po weekendzie i po dlugiej nie obecnosci. normlane kompletny brak czasu.

Wszyststkim solenizantom wszystkiego najlepszego !

nie wiem ile popisze, bo moj maly terrorysta jest wszedzie. nie mozna go zostawic nawet na chwile jestesmy na etapie wspinania sie po wszystkim gdzie sie da jak np na lawe. Na topie jest sluchanie muzyki i tanczenie. nocki sa lepsze, ale spimy razem. od 6 sierpnia Aleksik idzie do zlobka. zwolnilo sie miejsce i synus bedzie chodzil od 8 do 13 plus obiadki. do tego okazuje sie ze pracuje tam nasza baby sitter (Marta), zolobek w jezyku angielskim i wychowanie Montesori. No i do tego 3/4 ceny bedzie placone przez anstwo (zlobek prywatny). ale najwazniejze ze bedzie miec kontakt z innymi dziecmi. 7 sierpnia podpisujemy umowe kupna mieszkania. 12 sierpnia chrzciny Aleksika, tak wiec kupe spraw do zalatwiania. tyle narazie, Ale dorwal sie do laptopa.
buziaki. milego dnia

hej, witamy po weekendzie!

Pia Blanka jest śliczną dziewczynką, fajnie że imprezy udane. Problemy z zasypianiem to pewnie przez nawał emocji bo przecież dla naszych maluchów to też nie lada wydarzenie. Nawet jeśli nie do końca rozumieją co się dzieje ;-)

Sylwuś cieszę się, że tak fajnie się u Was układa. Ciekawe jak Aleksik przyjmie nową rzeczywistość żłobkową. Na pewno szybko się zaaklimatyzuje, ważne że będzie tam miał kogoś kogo już zna. A Ty przynajmniej trochę też odetchniesz.

Dajcie jakąś kawę bo kompletnie się dzisiaj nie wyspałam. Nawet nie przez Szymka bo ten miał dzisiaj tylko ze dwie krótkie pobudki do których wstawał tata. Nie wiem czy to ta pogoda... W sobotę 35 stopni, potem burze i deszcz, zwariować można.

Cześc Dziewuszki!

My tez po wczorajszej imprezce urodzinowej...goście dopisali, mała zadowolona :) Nocki dalej róznie, raz Kinia śpi do 5 ciągiem, a raz się budzi 5-6 razy w nocy...może to jakiś skok??? Hmmm, nie wiem...

daga, to super że u Was ok!

PiaLove, Blaneczka słodziutka jest! Widzę, że rowerek już Malutka dostała???:))) Kinia wcozraj dostała jeździk pchacz i na razie podobają jej się w nim tylko melodyjki...

Miczka, proszę bardzo - kawusia dla ciebie :))))

sylvia, Aniaa,
witajcie :*

Młego dzionka :*

dzieki dziewczyny.
miczka, u nas tez bylo tak cieplo, ponad 30 i od wczoraj normlanie 15 stopni. tez sie kiepsko czuje, i wogole jest pelnia i ja zle spie. spiaca jestem, staram sie chodzic spac wczesniej ale nie moge usnac i okolo 4 budze sie i nie moge usnac.
daga super ze urodzinki udaly sie i wypad rowniez. pewnie dziewczyny nie maja czasu. nasze dzieciaczki teraz to z oka nie mozna sposcic.
monia pewnie skok. super ze imprezka udana

Cześć Dziewczyny,

oto my:
Zobacz załącznik 486755
tak tak, my po imprezach :happy: Blaneczka zadowolona. Własnie zaraz będziemy jeść obiadek i idziemy na spacer. U nas gorąco się znów zrobiło ale coś czuję, ze tez popada bo niebo jest takie niepewne. ja po rehabilitacji, jeszcze 7 zabiegów mi zostało, ręka lepiej... ale boli czasem jak ją za bardzo nadwyrężę.

monia
tak Blaneczka dostała od chrzestnych rowerek, bardzo fajny... uwielbia w nim siedzieć i jeździć, a jeśli chodzi o taki samochodzik pchacz to chyba tez jej kupimy chyba że jeszcze ktoś kupi ;) bo przydał by jej się taki. Śliczna ta Twoja mała, własnie widziałam na drugim forum ze zdjęciami :)

na pewno ominęłam ale nadrabiam i życzę wszystkim maluszkom, tym co miały i tym co mają teraz Urodzinki - wszystkiego co najlepsze, dużo uśmiechu maluszki !!!:* Całujemy razem z Blaneczką :) ... i zapraszamy na naszego bloga... link niżej.

PS
Prosimy jeszcze o głosy na kuzyna Blanki, Sebusia http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4946 dwa dni do końca konkursu!

Ostatnia edycja:
hej.. u nas dziwna noc a jeszcze dziwniejszy dzień.. Tymek śpi już 3 raz:szok: dawno już tak nie było.. pogoda daje się nam we znaki i to ostro! Nie wiem jak będzie w nocy niestety.. a i mnie jakoś cierpliwości brakuje.. normalnie zdenerwowaam się na Tymka tylko za to, że wywrócił mi miskę z jedzeniem... aż źle mi z tym, że biedak się wystraszył i zaczął płakać.. muszę jakos się zresetować, bo zwariuję..
Tymcio usnął.. znowu..ja już sama nie wiem o co chodzi..

sylwia, super z tym żłobkiem! Aleks bedzie zadowolony a i mama będzie miała chwilę dla siebie:tak:
daga, super, że impra udana!
pia, u nas Tymek też lubi rowerek a pchacz- jeździk też ma, tyle że nie da się zablokować kierownicy i jak sam go pcha to niestety mu skręca nie tam gdzie chce..no ale ogólnie fajna rzecz..
monia, u nas podobnie.. raz Tymek prześpi pięknie a raz budzi się kilka razy i bądź tu mądry:sorry:

miłego dnia!

reklama
Do góry