reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Miczka zdecydowanie wiem co masz na myśli - Wiki też nie ma najmniejszej chęci przenieść się na nóżki.... Rehabilitant mi mówił, że dzieci mają czas do skończenia 18 m-cy więc jeszcze ciągle wszystko w normie.... Ale też bym chciała już.. ale nic nie robię... dzieciaczki najlepiej wiedzą kiedy są gotowe...

reklama
Witajcie jeszcze raz dzisiaj! :* :happy:
dziękuję w imieniu BLANECZKI za życzenie URODZINOWE :happy:

garbi HANIU STO LAT MALEŃKA :* (jesteś słodka) czyli nasze Dziewczyny urodziły się tego samego dnia, oo i Hania jest starsza bo Blanka o 11:46 się pojawiła na świecie :)
...wspominałam własnie dzisiaj ten dzień z mężem :) ah... :)

Zobacz załącznik 485983 Blanka... :)

właśnie zasnęła, grzeczna jest. Za to wczoraj była bardzo niegrzeczna, od 15:00 wciskałam jej zupkę której nie chciała jeść, nic nie chciała jeść i tak do wieczora, na sen wypiła tylko butle i spanie :/ nie wiemy co jej jest ostatnio, pieluchy tez nie chce dać sobie przebrać, skacze, wstaje, rzuca się :/ nie wiemy co jej jest.

Ale za to jakiegoś czasu więcej jej tłumacze, jak pokazuje paluszkiem na coś to jej mówię co to jest i takie tam... jest bardzo mądra i rozumna już :)

U nas upał ale chwilami zanika słońce. Robie już czwarte pranie. A jutro i w niedziele goscie!!!! :szok::happy:

Miłego Dnia :*

Ostatnia edycja:
Miczka , nic się nie martw.. synek mojej sąsiadki postawił pierwsze kroczki w wieku 14m-cy, kolejnych 2 potrzebował by się przełamać i samodzielnie puszczać, w 17m-cu dopiero ruszył na dobre, teraz ma 18 m-cy i ucieka jak nie wiem:-D
Może Szymkowi spraw jakiś jeździk w oparciem co można pchać? albo coś w ten deseń..

garbi sto latek dla Haneczki

pia.. wspomnienia..coś pięknego.. ja często wracam pamięcią, choć Tymek jaki jest teraz jest "fajniejszy" to tęskni mi się za tą maleńkością:rofl2: i tutaj zazdrościmy naszym zaciążonym dziewczynkom:-D:rofl::wink:

ja już nie ogarniam tego szoguna mojego.. wyszłam do kuchni po picie dla Tymka a mam kuchnię z salonem więc wszystko "pod ręką" a on zdążył odkręcić krem do smarowania na azs i się go najeść..ja nie wiem jak on się nauczył tego odkręcania ale to już kolejna rzecz, wiec chyba już umiejętność

Basieniak no właśnie... niby wiem, że mają czas do 18 miesięcy. Ale jak tak patrzę, że większość dzieciaczków wokół stawia już pierwsze kroczki albo chodzą już całkiem zaawansowanie, to takie głupie myśli mnie nachodzą, że może jednak coś jest nie tak. I że już chciałabym. Nie wspomnę o ciągłych pytaniach i komentarzach na ten temat bo na te zawsze odpowiadam, że "do końca życia raczkować nie będzie". Nie chcę go do niczego zmuszać, na pewno przyjdzie na niego czas. Ale mógłby już hehe ;-):-)
Konwalianko on ma taki jeździk-pchacz i autko, które ma z tyłu takie oparcie że można pchać. Czasem się tym zainteresuje ale jeździk mu spiernicza i się denerwuje, autkiem czasem pojeździ ale oczywiście zasuwa na kolanach. W ogóle ostatnio najlepiej chodzi się nawet nie na raczkach tylko właśnie na kolanach. Na spacerze go nawet nie mogę z wózka wyciągnąć bo kolana są później w tragicznym stanie. Tyle co trochę po trawie pośmiga.

​Haniu, Blaneczko sto lat!!!

Miczka, no to nie zostaje nic innego jak..uzbroić się w cierpliwość:tak: no i dobrze odpowiadasz dosciekliwym..jak ja nie lubię takich głupich pytań:wściekła/y: no a Szymi jeszcze się nachodzi w życiu i po prostu jest tego świadomy :)

Dzien doberek :tak:

monia duzo zdroweczka dla Ciebie ,dbaj o siebie bierze te witaminy i daj znac jak benda wyniki biopsji ,&&&&&&&
miczkA pamietamy pamietamy o Tobie of course ,a Szymus napewno niedlugo ruszy ,ale znam to uczucie ,jeszcze na dodatek tak jak u Ciebie zewszad ludzie pytaja na okrąglo czy juz chodzi ,echh juz tez czasem mam nerwa:wściekła/y:;-)
Wszystkim mamciom stawiam kawe :-)

Załączniki

• kawa_na_dzien_dobry_0.jpg
    kawa_na_dzien_dobry_0.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Witajcie :* :happy2:
My czekamy dzisiaj na gości. Wczoraj był tort i zdjęcia tylko z dziadkami ( jednymi :/ ) no i dzisiaj część kolejna urodzin. Właśnie robię sałatkę.
Miłego dnia życzę Wszystkim :*

Do góry