hej
Widzę, że wszystkie korzystały ze słonecznej niedzieli
Ja nie śpię od 4!
Ostatnio mamy jakąś masakrę. Obstawiam dolne dwójki które od dłuższego czasu nie chcą wyjść!
Wczoraj mały zasnął o 21 ( zawsze zasypia po 19) po podaniu nurofenu. Strasznie płakał i nie chciał w ogóle pić mleka.
Wstał o drugiej z ogromnym płaczem. Nie mogliśmy go uspokoić do 3. w końcu zasnął, ale obudził się po 4 i teraz od 6 śpi. Pewnie zaraz wstanie bo już słyszę, że się kręci. Miałam położyć się razem z nim, ale już nie mogłam zasnąć i teraz będę cały dzień nieprzytomna. W ogóle synek już od ponad tygodnia wstaje w nocy średnio co godzinę i nie da sobie nawet dziąseł posmarować.
Konwalianko świetnie , że podróż się udała i jesteście zadowoleni z wczasów. Czekałam już na Ciebie bo mam pewne pytanie
Powoli przymierzam się do zakupu wózka. Oglądałam rózne, ale chyba ten Twój podoba mi się najbardziej tylko niestety nie widziałam go na żywo. Chciałam zapytać czy jesteś z niego zadowolona i czy dobrze się nim jeździ ( czy jest skrętny i czy dobrze podjeżdża się nim pod krawężniki). Planuję zakup ok października więc mam jeszcze trochę czasu, ale coś mi się wydaje, że wybór padnie chyba na cosatto.
Anetka fajnie , że imprezka udana. Mój synek też jakoś nie był zainteresowany prezentami
Najlepiej bawi się garnkiem i drewnianą łyżką i uwielbia swoją maskotkę pieska i właściwie inne zabawki mogłyby nie istnieć
ale pewnie jeszcze przyjdzie czas ( przynajmniej mam nadzieję bo zabawek ma tyle, że moglibyśmy otworzyć sklep zabawkowy lub salę zabaw
)bo póki co leżą i się kurzą
Życzę wszystkim miłego dnia