reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej !!!!

Pia love my dzis tez do 7 pospalysmy ,ciesze sie bo zazwyczaj do 6 tylko :tak:Biancia super wyglada jak spi i nie tylko jak spi :)
anetka 100 lat Bartsiowi !!!
malami hej ,kciuki za badanie i za staranka :)
Dzisiaj mego meza urodzinki ,niewiem co wymyslec ,bo niemam kasy na prezent mąz wie i dlatego kazal nic niekupowac ,moze tak cos wymysle posiedzimy sobie zrbie dobre jedzonko itp myslicie ze to dobry pomysl ???
maqnio,wydrusiu ,corin ,ememte ,aneta 85 ,sunset,ania silvia ,marzena ,daga milego weekendu kochane !!! ucałowanka dla bąbelkow najslodszych na swiecie :*

reklama
Tesiu sto lat dla męża. Z tym prezentem to bardzo dobry pomysł. Najlepsze są takie od serca, a nie kupione. Wtedy przynajmnie wiadomo że człowiek naprawdę chciał sprawić przyjemność drugiej osobie:)

Bartus rosnij duzy i zdrowy , 100 latek krasnalku kochany

Teska prezent od serca najlepszy do tego malutka rózyczka połozona koło talerza , duzo zdrowia dla mezusia
Silwia Klaudia tez jada tylko w swoim krzesełku i roznie to bywa dookola ale co tam mama posprzata i dziecko przebierze, za to ile radosci jest bo siama je
pialove niunia naprawde drobniutka jest ale wazne ze zdrowa

Zdjęcie0328.jpg

Klaudusia podobnie usneła kiedys w łozeczku padła nawet nie wiem kiedy

monia jak tam obiadki je ksiezniczka

Reszte mamusiek witam cieplutko

hej babulce!!

u nas dzis nocka rewelka - -spanie od 20 do 9:15 :-D:-D jestem mega wyspana, bo sama spalam od 22 do 8. generalnie nie narzekam, bo Ziutka pieknie spi, ale dzis przeszła samą siebie!!!

mięłgo dnia, odniose sie do postów wieczorkieM, bo teraz to jak na wariackich papierach:)

ROCZNIACZKOM 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny!
U nas nocka nie najgorsza, daleko na do takiego wypasu jak u maqnio, ale źle nie było. Mati zasnął ok 20:30 i spał do 2, przebudził się, wypił troszkę wody, wziął smoka i poszedł spać. Troszkę się wybudzał i chyba ze 3 razy do niego wstawałam co 10 minut ale w końcu zasnął i spał do chyba 6 (smoczek) i potem do prawie 8.

Anetkaa - najlepszego dla Bartusia!!
Tesia - mąż na pewno się ucieszy z pysznego obiadku lub kolacji :) Ja mojemu bym kupiła do tego jego ulubione piwko albo jakieś winko, świeczki i nic więcej nie trzeba!

Miłego dnia wszystkim!!!

Anetka zdrowka i 100 lat dla Bartusia!

Tesiu pomysl swietny, dobre jedzonko, moze jakis film w tv fajny poleci? Albo na kompie cos obejrzyjcie. Ja z mezem tez czesto w ten sposob swietujemy:)

Moja maleńka śpi od 20:30. Dzisiaj już definitywnie Blanka dała nam do zrozumienia, że nie lubi i to BARDZO mycia i płukania głowy podczas kąpieli! Płacze za każdym razem od jakiegoś czasu! Nigdy ale to prze nigdy nie było z tym problemu... chyba potrzebuję Waszej pomocy, może macie jakieś pomysły na to? A Wasze maluchy jak znoszą mycie główki? Moje sposoby wcześniejsze które działały to śpiewanie, przekupywanie lub zabawianie ją tym co chciała np gąbkami i takie tam... Dzisiaj po prostu Blaneczka tak płakała i nie dała spłukać tej głowy, zapierała się rękoma, po prostu już nie mam sił :(

POMOCY :-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

a to moja mysia :* :* :* tak bardzo ją kocham! chwila refleksji... sorcia!

Zobacz załącznik 484604 :*

Dobranoc wszystkim mamom :* bo dzieciaczki już na pewno smacznie sobie śpią :) :*

Ostatnia edycja:
Hej
ja tylko na moment.
Pia love mój synek też przechodził taki kryzys do tego stopnia , że w ogóle nie chciał wejść do wanienki. Na kilka dni odpuściłam i myłam go w zlewie :)
Kupiłam w mothercare taki daszek ( kosztował 19 zł. ) i od tego momentu nie ma problemu z myciem główki. wejdź na wątek ze zdjęciami i zobaczysz bo dodawałam zdjęcie synka w tym daszku.
Co prawda czasem chce go ściągnąć, ale zagaduje go wtedy i daję zabawkę i pomaga.Teraz wstawiam wanienkę do brodzika i mały się tam pluska, a główkę spłukuję prysznicem. Są jeszcze takie większe "ronda" np. w Smyku, ale pani w sklepie mi odradzała bo mówiła, że niektóre dzieci się ich boją bo są bardzo duże.

Wszystkie mamy pozdrawiam i składam najlepsze życzenia wszystkim roczniakom ( tym którzy już mieli i tym z dzisiaj)

reklama
Witam,

my na nogach od 6:30.
Blanka wypiła 120 ml mleka co rzadko się ostatnio zdarza bo wypija 90 ml i to czasem nie całe.

Dla mam:
Zobacz załącznik 484646

emente dzięki, widziałam daszek, może uda się wtedy.
My Blankę kąpiemy w wannie w wanience kolorowo ma, dużo zabawek tez ma, i rozgląda się dla niej kąpiel była ogromną przyjemnością ale od kiedy siedzi nie da się, chce sama siedzieć i najlepiej, żeby jej nie dotykać :confused: no ale żeby jej główkę spłukac trzeba ją przechylić do przodu no i tutaj zaczyna się awantura :no:

Miłego dnia!!! tzn niedzieli!!! :happy2::happy2::happy2::happy2:

Moja mała własnie przeszła spory kawałek ale się cieszę :)

Ostatnia edycja:
Do góry