reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hejka !!!
No i praktycznie po weekendzie niestety :szok::-DMialam w sobote myc okna ,maz mial zajac sie Nadia a ja myc ,ale niestety umyslim isc na ryby z kumplem i pozno wrocil ale bez ryb za to dziabniety:dry:ale nic niemowilam bo po pierwsze wysciskal wytulil i Takie tam:zawstydzona/y::-pa po drugie ja w Piatek zaszalalm ,znaczy tam zaszalam ,wypilysmy po 4 piwa zjadlysmy pizze i jak wyszlam o 18 30 to wrocilam o 11 wiec zadne tam jakies wielkie szalenwo Monia milo ze pytasz bo wychodne faaajne bylo:tak:
piagratuluje zabka u Blanusi:)
wisienko musi i bendzie dobrze ,kciuki zacisniete kochana :*
maqniooooooocmok ogromny Ty wiesz za co :*
wydrusiu :*
daga powodzenia w zalatwianiu chrztu moja Nadia ochrzczona w padzirniku miala 3 miesiace :)
Bylismy dzis na malej imprezce rodzinnej ,Nadia tez zrobila furrore :-)Aha i z nowosci pomalutku chodzi juz przy meblach i jak sie pusci to czasem potrafi postac pare sekund bez trzymanki:szok::-D
Aniu wypoczywaj nad morzem i czekamy na foty :)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
u nas dni pod znakiem "przygotowywanie" do wyjazdu na festiwal. W ten weekend jedziemy na 2 dni do Nidzicy i martwię się czy ze wszystkim będzie ok. Najbardziej obawiam się nocki w hotelu, bo Filip budzi się w nocy na jedzenie a nie bardzo będę miała jak przygotować mleko. No i ogólnie strach jest jak się będzie zachowywał przy obcych ludziach.
Wczoraj byliśmy na urodzinach u chrześniaka P., calutki dzień na dworzu spędziliśmy a Filip się wybawił na świeżym powietrzu. A już za miesiąc wielki dzień :-):-) Jak to szybko minęło.
No a 1 lipca idę na 5-cio godzinny kurs wizażu. Ciekawe czy uda mi się w końcu czegoś fajnego i konkretnego o swojej urodzie dowiedzieć :cool2:
No i mam dzisiaj czym się pochwalić :cool: Otóż ten mój mały szkrab dzisiaj sam wszedł na fotel. Normalnie w szoku byłam. Wczoraj na łóżko wszedł, ale to było z pomocą jeździka bo najpierw wspiął się na jeździk, a potem na łóżko, więc tego nie zaliczałam, ale to dzisiejsze normalnie mnie zaskoczyło.
[video=youtube;QF6qJslRluU]http://www.youtube.com/watch?v=QF6qJslRluU&feature=youtu.be[/video]

Daga, gratuluje cierpliwości z załatwianiem chrztu. Mi tej cierpliwości do tej specyficznej grupy brakuje i gdybym była na Twoim miejscu już dawno bym powiedziała żeby "szli do diabła, bo łaski mi nie robią".
Teśka, no to trochę się odstresowałaś. Fajnie tak wyjść z koleżankami na miasto i zapomnieć o codziennej rutynie :-)
Asica, super że tylko na noc ta szyna.
Wisienko, współczucia. Wiadomo skąd to się wszystko przypałętało?
Aniu, zazdroszczę tego morza :cool2:Miłego i ciepłego wypoczynku.
Marzenko, Twoja Klaudia urocza :-) Mój raz znalazł chipsy na podłodze i szybko się poczęstował kawałkiem. A gdy go zabrałam do pokoju, to ten hyc i byle szybciej do kuchni żeby jeszcze posmakować.

A reszta mam, PISAĆ DZIEWCZYNY, PISAĆ.

Hej :-D

U nas po staremu, nocka spoko, 3 krótkie pobudki i wstałyśmy dziś o 6.40. Wczoraj mieliśmy małą rodzinną imprezkę, ale Kinia była coś marudna, pewnie też ten upał daje jej się we znaki. Dziś już o 8.00 zaliczyłyśmy pierwszy spacerek. U nas okropny upał...Kinga od kilku dni "tanczy" w rytm muzyki disco jak np. trzyma się krzesełka to kica...ale śmiechu z niej :-D

daga, no niestety niektorzy księża się czepiają włąśnie że do chrztu dziecka trzeba mieć ślub...ale np. w mojej parafii proposzcz nie robi problemu. Moja koleżanka niedawno chrzciła synka bez ślubu. Oby wszystko sprawnie udało Wam się pozałatwiać...no i miłego wypoczynku :-D

Aneta_85, witaj :* No to gratulacje dla Filipka - zdolniacha z niego :-D

PiaLove, gratki dla Blaneczki za ząbka...no i jak? kolejny już wyszedł?

tesiu, no jak wytulił, wycałował, wyściskał to "przebaczyć" trzeba :-D:-Dfajnie, że wypad z koleżanką udany!

Miłego dzionka!

pia współczuję... zdrówka dla nadgarstka:-) i zero bólu
wisienko duzo zdrówka dla malenkiej szybciutko do nas wracajcie
tesiu super że wypad udany. Zazdroszczę też bym chciała niestety mój mąż jeszcze nigdy nie został sam z dziećmi:no:
daga rozumiem Cię. Jak chcielismy ochrzcić córcię też musieliśmy wziąć ślub. Nadal się zastanawiam czy to dobra decyzja była ale już dobra nie marudzę
Gabrielek ostatnio się rozchodził:-) po dywanie gdzie nie ma zadnych kantów sobie chodzi sam a jego najczęściej używane słowa to ,, da to'':-) i paluchem pokazuje co a jak siebie paluszkiem po brzuszku klepie tzn że wziąć jego na rączki. W ogóle to moje dziecko szalone jest i niegrzeczne trochę.
konwalianko potrzebuję Twojej pomocy proszę napisz jak odzwyczaiłaś Tymcia od cyca w nocy bo Gabek ostatnio to z 10 razy się na cyca budzi. Rano jestem bardziej zmęczona niż wieczorem jak idę spać

U nas masakryczny upał dzisiaj...siedzimy z Niunią w cieniu, może późnym popołudniem uda się pospacerować jak słońce troszkę będzie słabsze...Teraz druga drzemka, więc wpadam do Was...

PiaLove, daj znać co tam z Twoją rączką?co się stało? Zdrówka!

NiL, asica, hej :*

reklama
Do góry