reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Aneta co mogę powiedzieć - współczuję..rozumiem, ze lekarz wykluczył ciażę pozamaciczną..

a my po ortopedzie.. i na szczęście jest wszystko w porządku, mały przebadany na wszystkie strony, kolejna wizyta na bilansie 2-latka..no chyba że coś nas zaniepokoi..oby nie:)

reklama
Aneta co mogę powiedzieć - współczuję..rozumiem, ze lekarz wykluczył ciażę pozamaciczną..

a my po ortopedzie.. i na szczęście jest wszystko w porządku, mały przebadany na wszystkie strony, kolejna wizyta na bilansie 2-latka..no chyba że coś nas zaniepokoi..oby nie:)

Nie wiem, co on wyklucza, a czego nie. O ile @ nie dostanę to za tydzień znów mam się u niego pojawić na usg dopochwowym.
Super że Tymek zdrowo się rozwija, oby tak dalej.

Witajcie kochane

Niunia moja bidulka chora ale nie poszlo na oskrzela , obudziła sie dzisiaj o 1 w nocy do 4.30 nie spala a ja plakałam nad nia ze ja ten katar tak meczy , matko jak mi jest szkoda takich małych dzieci jak sa chore , poszlismy mimo to na dworek tam sobie pospała w wózku teraz juz moje słonce spi i ja zaraz zmykam bo boje sie co bedzie zas dzisiaj

mamuski nie doczytam was sorki wielkie

Hejka.

U nas dzien z tych gorszych :-( ide spac bo az mnie zyky w rekach bola..

Konwalianka super ze wizyta udana!! Brawo Tymus :-) A Ty jak sciagnelas szwy?

Marzenka duzo zdrowka dla Klaudusi! Oby szybko malutkiej przeszlo! Trzymam kciuki za nocke!

Aneta a nie masz w poblizu innego gina? Co to za tekst niby jest cos a nie ma..

Monia super ze wyniki w porzadku :-D no i milego swietowania rocznicy a dla Kinii duzo lakoci :-)

Basieniak to ladna z Wiki akrobatka :-) a jak jedzenie przy tym zabkowaniu? oby jej bezbolesnie piwychodzily zeby sie malutka nie meczyla.

Pia jak to sie mowi ladnemu we wszystkim ladnie. A nowa fryzurka zawsze odswieza i dodaje skrzydel :-)

Ostatnia edycja:
Kinia już śpi od godzinki, ja wykąpana i wpadam tu do Was :-D My dziś prawie cały dzień na dworze spędziłyśmy, moje dziecko już w wózku nie usiedzi, ciagle chce być za ręce prowadzana...:tak:a ja dziś nie do życia z tą @ :wściekła/y::wściekła/y:

Aneta_85, no cóz - pozostaje Ci chyba tylko czekać...wspólczuję takiego obrotu sprawy. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. A może warto zrobić betę i sprawdzić za kilka dni jak przyrasta???

Konwalianko, super, że ortopeda "zaliczony" pozytywnie :-D

Marzenko
, zdrówka dla Malutkiej i siły dla Ciebie!

Daga, jak już się urządzicie to wklej foteczki nowego lokum
:-D

Dziewczyny, ile teraz mleczka piją Wasze dzieciaczki?Ile razy po ile ml?

PiaLove, teska, NiL, wydrusia, maqnio, asica, Anetkaaa, sunset, malami, Miczka, Wiśnia, Aniaa, Basieniak i reszta dziewczyn - buziam Was mocno :***** i życze miłego wieczorku :))))spokojnej nocki ;-)

Aneta ja bym odwiedzila innego gina. Jak bylam w ciazy z Karola to zanim sie dowiedzialam ze to ciaza to dostalam jakby spozniony, delikatny okres, takie wlasnie brazowe uplawy, myslalam ze sie rozkreca w normalna miesiaczke, ale nie... Zrobilam test i oto moje dziecko ma juz ponad 10 miesiecy;)

Konwalianko jak palec? Mam nadzieje, ze juz nie boli:) A Karola dziekuje, raz lepiej raz gorzej;) Ma swoje foszki, nauczyla sie rzucac po podlodze ze zlosci:szok::-D Ale ogolnie to przezaabwna jest;)

Marzenko zdrowka dla Klaudii!

Monia, Karola pije mleko 3 razy 2x150ml i 1x210ml na noc. I zastanawiam sie czy nie wystarczyloby jej juz dawac mleko dwa razy? Rano i wieczorem? W ogole to mi mniej jesc teraz zaczela chyba przez te upaly... Szkoda ze mi apetyt nie maleje od upalu:-D

Ale sobie dzisiaj plecy spalilam na sloncu:( Czerwona jak muchomor jestem a brzuch blady dokladnie tak samo jak byl, a niby tluszczyk sie szybciej opala:-D Dobrze ze dziecko mi sie tak nie spalilo! Tylko buzke sobie troche opalila:)

Buziaki :*
monia_26 moja pije mało, przynajmniej tak mi się wydaje: 2 czasem 3 razy dziennie po 120ml i to nie zawsze wypije do końca, czasem z kaszką daję :-( ...
sunset :-D...

Moja mała już spi, troszkę nam to zeszło ale się udało w końcu. Dzisiaj pospała w ciągu dnia 3 razy bo od jakiegoś dłuższego czasu śpiocha po 2 razy także przez to tez później zasnęła na noc.
No nic, ja chyba też już spadam, zmęczenie czuję, od 5:30 na nogach........... BUZIAKI OGROMNE DZIEWCZYNY CMOK :*
I na koniec kto jeszcze nie oddał to bardzo prosze o głosy na moją małą :-):-) dziękuję mua :*Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

hej kochane!

Za mną koszmarna noc, ale nie z winy Tymcia a z powodu mojego zęba! No cholera..w zeszłym miesiącu wszystkie były cacy a teraz od 24 nie spałam, bo boli jak ch...ra:wściekła/y: na dodatek nie mam jak iść do dentysty bo nie mam z kim zostawić Tymcia..ech..muszę na męża czekać..
palec nie boli, zdjęcie szwów troszkę bolało, bo jedna nitka się wrosła ale ogólnie ok! oby już nie było więcej przejść z tym paluchem bo zwariuje:-D
Miłego dnia!

reklama
Do góry