reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

i ja wpadam jak po ogień, bo zaraz do łóżeczka.. u nas też dzień na świezym powietrzu.. albo kocyk, plac zabaw, spacerki po podwórku i zleciało..aj to moje dziecie jest niesamowite, kombinator nie z tej ziemi..teraz wymyślił sobie wspinanie, więc podstawia co może pod nogi aby się wdrapać na łóżko, szafke - no oszaleje przy nim chyba:rofl2:

wisienko, tulę..oby szybko się udało z nowym bąblem i wskoczysz na L4
Nil, piękny torcik
monia, super, że wyniki dobre!
Ania, to dobrze, że jest dobrze:-D Jak Karola?
wydruś, kochana.. czasem tak jest, że wiele na nas spada..ale podniesiecie się i będzie tylko lepiej.. dobrze, że mężowi nic się nie stało..a auto - no cóż, rzecz nabyta,..kupicie następne..o kredyt się nie martw, na pewno się odezwą, całuski:tak:

Pia, sunset, Marzenka - buzi
kolorowych dziewczyny

reklama
Zdjęcie1041.jpgZdjęcie1042.jpgZdjęcie1043.jpgZdjęcie1044.jpgZdjęcie1045.jpg

Cześć dziewuszki!

U nas nocka spoko, 2 pobudki. Ja dziś dostałam @, niby mniej boli po tych tabletkach anty ale słabiej się czuję...no i znów wyskoczyła mi opryszczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie dlatego też, że mam @...tak miałam przed ciążą - kiedy @ to i opryszczka! Muszę się kiedyś wybrać do lekarza po Heviran, miesieczna kuracja powinna pomóc. Ech, ledwo mi się jedna zagoiła już nastepna! :wściekła/y:Piękna pogoda dzisiaj, Kinia drzemie i idziemy potem na dwór.

wydrusia, oj faktycznie to kiepsko wygląda, ale najważniejsze że mżeulak cały i zdrowy, że z nim ok! Ułoży się wszystko jakoś...

PiaLove, hej! Kusisz tym koktailem....

konwalianko, oj Tymuś szaleje :))))

Tak pięknie się dziś złożyło, że Kinga kończy dziś 10 miesięcy a my z mężulkiem obchodzimy 2 rocznicę ślubu :-D

Witajcie,
wczoraj spędziliśmy miłe popołudnie u znajomej w piaskownicy. Filip bawił się sam i na szczęście już nie chce brać piasku do buzi, jak to miało miejsce jakiś czas temu. Muszę teraz namówić Pawła żebyśmy kupili ten piasek co ma znajoma, bo nasz to szkoda gadać...
A dzisiaj młody obudził się o 5, ale tak mi się do niego wstawać nie chciało, że zasnęłam, a i on raczej też, bo było cicho w łóżeczku. Dopiero przed 7 wstał na nóżki i zaczął mnie wołać.

wydrusiu, kij z autem, ważne że nikomu nic się nie stało. A teraz uzbrójcie się w cierpliwość, bo walka z ubezpieczycielem o Waszą kasę jest uciążliwa, ale mam nadzieję że pójdzie szybko i bezproblemowo.
Monia, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)

witajcie
u nas kilka pobuudek w nocy, bo od 2 dni kupki nie było no i męczyła..na szczęście tragicznie nie było a kupa o 8 taka że tylko dupka pod kran inaczej się nie dało..po 3 chusteczce odpuściłam:-D przebija się dolna dwójeczka, wiec to dodatkowy problem..aj

dzisiaj jedziemy do ortopedy a po południu jadę na zdjecie szwów - auć, aż się boję, bo widzę, że jedna niteczka się chyba wrosła:crazy:

Aneta, a jaki piasek? jakiś specjalny? My jesteśmy na etapie kupna piaskownicy no i piasku oczywiście..
monia, gratulacje z powodu rocznicy:tak: no i sto lat dla Kinii..
u nas w tym roku, za kilka dni 4 lata - nawet nie wiem kiedy to minęło..

miłego dnia!!!!

zapowiada się piękna pogoda..

Heyowww :*
My już na nogach od 5:30, coś mała wstaje wcześniej o godzinę ale o 8:00 zasnęła także jest gites bo mama porobiła co trzeba :-D witam Was serdecznie takimi pysznościami
Zobacz załącznik 467112
U nas wszystko dobrze :-D ...
wydrussia91 ranu zdjęcia pokazują, że samochód nie wygląda najlepiej :-( ale ważne że mąż cały - ściskam :*
monia_26 :* wiem wiem, mniam :tak:.. oo to WSZYSTKIEGO najlepszego dla Ciebie i męża :* :* :* moja mała kończy w niedziele 10 miesięcy :tak: my 30 kwietnia obchodziliśmy dopiero pierwszą rocznicę ślubu :-):-):-) ...
A dla Was Kochane przesyłam ogromne całusy, miłego dnia dla WSZYSTKICH :* ..
I jeszcze proszę WAS o głosy na moją małą pociechę :) DZIĘKI WIELKIE :*
oto link: Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

Witam się i ja:)

Wydrusiu dobrze, że się dobrze skończyło i wszyscy cali... wiem, że ten samochód to problem i jak jest źle to zawsze wszystko na raz... ale na pewno się ułoży...
Wisienko ściskam kochana...
Nil tort super... ja się przymierzam na tort na Wiki urodzinki ale nie wiem czy mi wyjdzie bo nigdy nie robiłam... no i bezmleczny chcę spróbować zrobić...
monia wszystkiego naj:)
konwalianka oby bezboleśnie to przeszło...

A u nas ciekawie... ząbek już czuć ale jeszcze cały nie wyszedł więc trochę marudnie... do tego mała od czwartku staje przy meblach i zamiast paść na tyłek jak większość dzieci to jej się nóżki prawie do szpagatu rozjeżdżają i zaczyna krzyczeć bo boli... I nie wiem jak ona to robi bo nawet na dywanie i w skarpetkach z abs-em jest to samo;)

Niuniek zasął ale jakoś dziwnie bo ok. 1-1,5 godz wcześniej niż zwykle. Mam nadzieję, że chociaż pośpi.
Wydrussiu naprawdę bardzo Ci współczuję:-( też to przeżywałam, tylko na własnej skórze. Całe szczęście, że wszystko z mężem dobrze
pia te desery wygladają cudnie aż zgłodniałam ale niestety muszę na dietę w końcu przejść bo za 3 mies ślub siostry nie mogę sadełkiem świecić:baffled:
basieniak a czym będziesz ten torcik przekadać? ja nigdy nie robiłam bezmlecznego.Przeważnie śmietaną z owocami przekładam.
Miłego dnia kochane

reklama
Konwalianko, taki zwykły piasek. W każdym hipermarkecie budowlanym typu Obi, powinien się znaleźć.

Byłam dzisiaj na USG... No i gin nic tam nie zauważył. Niby coś tam jest, a nie jest - sam nie umie się określić. Za tydzień mam podejść znów. A najgorsze jest to, że zaczynam mieć jakieś brązowe upławy. Gdy mu to powiedziałam to powiedział jedynie że czasem kobiety są w ciąży i gdy poronią, to myślą że to zwykła miesiączka... Średnio jestem z niego zadowolona.

Do góry