reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie !!!U mnie osatnio brak weny na pisanie ,pozatym cieplo fajnie wiec wiekszoasc dnia na spacerkach spedzamy ,a jak w w domku to tez roboty nie brakuje;-)zawsze cos ,to obiad ,to ogarnaac mieszkanie ,za Nadia latanie:-D zawsze cos ,ale melduje sie ze u nas wszystko wporzadku ,nie chorujemy ,Nadia ma juz 4 ząbki :tak:i ogolnie daje czadu w rozrabianiu ,ale rowniez wiele radosci ,mam male radyjko bo ona tyle gada :tak:
wydrusiu wspolczuje wypadku i rozbitego auta ale dzieki bogu maz caly i zdrow ,kciuki za kredyt ,no i mam nadzieje juz lepiej po tym wrednym okresie ,tule &&&&&&
konwaliankosuper ze po wizycie okej i Tymus zdrowy :)stawiam kawcie ,kciuki za palucha i dentyste&&&&&
moniaspoznione ale wszystkiego naj z okazji rocznicy a dla Kingi 100 latek z okazji 10 miesiecznicy
ania trzeba uwazac z tym sloncem
marzeno
zdrowka dla Klaudi
maqnio :*
wisienko :*
Milego dnia mamusie :)

reklama
Witajcie,
u nas niby po staremu. Filip dalej grzeczny i zabawny. A ja cały czas się martwię moim stanem. U Pawła niby mam oparcie a czuję jakbym go nie miała. Nieśmiało mi podpowiedział, że może lepiej zostawić sytuację własnemu losowi, ale chyba żadna kobieta nie umiałaby tak zrobić - przynajmniej ta, która chciałaby mieć kolejnego dzidziusia. Lekkie upławy dalej mam, wczoraj wieczorem ustąpiły ale dzisiaj znów to samo. W piątek jestem umówiona u prywatnego ginekologa - mam nadzieję że nie będzie już po ptakach.

Aneta.. ja na początku także miałam lekko brązowe upławy i lekarz mi powiedział, że dopóki nie są żywo czerwone to nie mam się czym martwić..oby u Ciebie też tak było.. odpoczywaj w miarę możliwości..

Aneta nie martw się mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w piatek zobaczysz swoje maleństwo. Ja również w pierwszej ciąży miałam brązowe upławy a potem nawet krwawiłam a wszystko było ok. Poszłam do lekarza w dzień spodziewanej @ i już było małą widać.

Aneta_85, ja również dołączam się do słów dziewczyn i "na pocieszenie" powiem Ci, że ja również miałam 2 dni brązowe upławy w ciązy( bodajże w 6-7 tyg.), od 5 tyg. brałam duphaston. Mnie moja gin mowiła, że póki nie ma żywo czerwonej krwi to bez paniki...a może lepiej udać się do szpitala i powiedzieć tam o swoich obawach???

Cześć dziewczęta.
Przepraszam że nie odnoszę się do postów ale doczytałam "o tyle o ile".
wydrusia - tulę... :*
aneta - &&& żeby było ok.
pia - głosujemy, głosujemy :tak:

Wczoraj byliśmy u neurologa i jest dobrze. Jutro hematolog. Prosimy o &&&.
Poza tym chyba nic nowego. Źle śpimy...
A i mężowi cofneli zwolnienie w ZUSie czyli z kaską coraz gorzej...
BUZIAM WSZYSTKIE MZMUŚKU I DZIDZIUŚKI

100 latek dla Tymusia :*

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczęta :*
U nas wszystko dobrze, malutka śpi już dziś po raz drugi, dziś wstała tak jak wcześniej wstawała przez długi czas czyli o 6:15 to jej taka stała pora. Poza tym u nas na termometrze 33 st C ale nie czuć tego bo sa chmury na niebie.
Nie doczytałam Was chyba do końca ale tyle o ile odpisuje:

Aneta_85
trzymaj się :* 3mam kciuki, żeby było po twojej myśli wszystko. :* :* :* :* :* :* :* :*
asica.g dzięki :* :tak: Trzymam &&&&&&! za wszystko, żeby Ci się udało :*

... dla reszty DZIEWCZYN buziaki i uściski :*
Ja odpoczywam po obiedzie ugotowanym przez męża :-) kto powiedział, że zawsze ma żona gotować?????? !!!! No!!!

Buziaki jeszcze raz i 100 lat dla TYMCIA!
I jeszcze głosy Kochane, pamiętajcie i dziękuję Wam za nie :* Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

A to my jeszcze raz :)
Zobacz załącznik 467630Zobacz załącznik 467631Zobacz załącznik 467632

Ostatnia edycja:
reklama
My już po kolejnym spacerku, mała ostatnią drzemkę sobie właśnie ucina, a potem amci i na dwór znów :tak:ja w międzyczasie też coś wreszcie przekąsze...

Anetko_85, tulę :* oby wszystko dobrze się potoczyło...daj znać jak wrócisz ze szpitala...trzymam mocno kciuki....

asica, kciuki zaciśnięte na jutro :)))))))))))

PiaLove, hej :* ale męzulek Twój posłuszny, że Ci obiadek ugotował :)))) piękne z Was kobietki!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry