Witajcie !!!U mnie osatnio brak weny na pisanie ,pozatym cieplo fajnie wiec wiekszoasc dnia na spacerkach spedzamy ,a jak w w domku to tez roboty nie brakuje;-)zawsze cos ,to obiad ,to ogarnaac mieszkanie ,za Nadia latanie zawsze cos ,ale melduje sie ze u nas wszystko wporzadku ,nie chorujemy ,Nadia ma juz 4 ząbki i ogolnie daje czadu w rozrabianiu ,ale rowniez wiele radosci ,mam male radyjko bo ona tyle gada
wydrusiu wspolczuje wypadku i rozbitego auta ale dzieki bogu maz caly i zdrow ,kciuki za kredyt ,no i mam nadzieje juz lepiej po tym wrednym okresie ,tule &&&&&&
konwaliankosuper ze po wizycie okej i Tymus zdrowy stawiam kawcie ,kciuki za palucha i dentyste&&&&&
moniaspoznione ale wszystkiego naj z okazji rocznicy a dla Kingi 100 latek z okazji 10 miesiecznicy
ania trzeba uwazac z tym sloncem
marzenozdrowka dla Klaudi
maqnio :*
wisienko :*
Milego dnia mamusie
wydrusiu wspolczuje wypadku i rozbitego auta ale dzieki bogu maz caly i zdrow ,kciuki za kredyt ,no i mam nadzieje juz lepiej po tym wrednym okresie ,tule &&&&&&
konwaliankosuper ze po wizycie okej i Tymus zdrowy stawiam kawcie ,kciuki za palucha i dentyste&&&&&
moniaspoznione ale wszystkiego naj z okazji rocznicy a dla Kingi 100 latek z okazji 10 miesiecznicy
ania trzeba uwazac z tym sloncem
marzenozdrowka dla Klaudi
maqnio :*
wisienko :*
Milego dnia mamusie