reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sunset nie jestem, lubię takie pierdółki robić:-)
Ale cichutko dzisiaj. Pewnie wszystkie maluchy na spacerku taka piekna pogoda. My przyszliśmy na aaaaaa ale jak Gabrielek wstanie to może z Liwcia się do jej koleżanki przejdziemy:-)

reklama
sunset, Marzena197235 dzieki taaaa wiecie jak jest z dziewczynkami, małe strojnisie :-D ...
Właśnie dziewczyny, ja dalej podaję Małej tą witaminę D3, w tym tyg będziemy jechać do lekarza z wizytą (odnośnie żelaza bo zażywa) i zobaczymy... ja w sumie nie wiem do kiedy się podaje, lekarka za każdą razą sprawdza jej główkę i mówi, żeby dalej podawać.
NiL dziękuję :tak: mmm pyszny torcik mniam!
A tutaj prezentujemy się my z dzisiaj, i macie moją nową fryzurkę hihi :-D moja mała pewnie zaraz się obudzi także muszę być czujna :tak:... u nas w łońcu 36 st C :szok:
Zobacz załącznik 466937...

Ostatnia edycja:
pia mamusia też ślicznotka, piekne z Was dziewczyny. Fryzurka super. Też kiedys podobna nosiłam tylko ja mam kręcone włosy i nie wyglądała tak fajnie

Ostatnia edycja:
Kochane my to mamy mega pecha :-( staramy się o kredyt konsolidacyjny(połączyć to co mamy i płacić 1) plus troszke dodatkowej kasiurki ... czekamy na odpowiedź i na razie cisza ale może jutro coś będziemy wiedzieć... żeby kłopotów było mało mąż zadzwonił 2 h temu że miał wypadek :-( auto skasowane bo jakiś dziadek myślał że zdąży i wymusił pierwszeństwo... jestem kłebek nerwów trzęsę się cała.... mężowi nic się nie stało i jego kumplom też nie... jedynie ząb mojemu M się ukruszył czy tam złamał i szczęka go boli...

wydrussia91 trzymaj się :* najważniejsze, ze jest cały i zdrowy!!! Buziak będzie dobrze :*
NiL nigdy takiej fryzury nie miałam także to początek przyzwyczajania się:tak: dzięki :tak:...
Moja mała zasuwa z tatusiem po całym mieszkanku chwila dla mnie bo już wychodziłam z siebie :-) zaraz kompanie i spanie :tak:

Wydrusia :-( kurcze dobrze ze maz caly. debile jezdza po tych drogach. zero wyobrazni :-(
lciuki za kredyt. bedzie dobrze!

Nil masz talent! Rewelacja, az zglodnialam :-)

Pia super fryzurka :-) nie wiem jaka mialas wczesniej ale bardzo Ci pasuje :-)

Monia hop hop jak po wizycie?

hej kochane

U nas bez zmian. Szef mnie wykańcza. Dziś odrzucił mój wniosek urlopowy z czystej złosliwości!!!! Mam dośc drania!!! Mila w porządku, oczywiscie dziś spała do 9 bo ja szłam do pracy ale w weekend 6-7 jest na nogach.
Wydruś to miejliście przeżycia!!!
Pia fajna z ciebie babka, miód, cud!!!Blanka przesłodka
Nil torcik przecudny, szkoda, ze nie mieszkasz bliżej usmiechałabym się w lipcu
pozdrawiam wszytskie lipcóweczki

Hej!

U nas bez zmian, spedzamy cale dnie na dworze:)

Wydrusiu, auto nie wazne, wazne ze wszyscy cali! A jak dziadek wymusil pierwszenstwo, to dostaniecie pieniazki z ubezpieczenia i kupicie nowe autko:)

Wisienka a moze warto zmienic prace? Skoro nawet z urlopem masz problem, bo szef zlosliwy:/ A moze jesli staracie sie o maluszka to nie warto zmieniac pracy tylko zaraz jak sie uda to na l4:-);-)

Spokojenej nocy!

Wpadam na chwilę bo padam na twarz po całym dniu....najpierw do południa z małą na powietrzu, potem 40 km do miasta na wizytę do endokrynologa, poźniej zakupy w hipermarkecie no i wróciłam do domu o 17.30 no i akurat mała była po drzemce, więc znowu w trasę z nią...nóg nie czuję. U lekarza ok, dawka leku zostaje taka sama, wyniki w porządku, za 2 mce mam mieć usg tarczycy kontrolne.

Wiśnia, :*

wydrusiu, to dobrze, że mężulkowi nic się nie stało...tulę mocno :*

NiL, pięknie zrobiłaś ten torcik :-D bomba!!!!!!!!!!!!!:-D

reklama
sunset dzieki, wczesniej była taka:
Zobacz załącznik 4670062011/2012
a teraz dużo krótsza :tak:...
Wisieńka dziękuję buziaczki :* co za drań z tego szefa, może jutro będzie już inaczej...

A moja maleńka już śpi, troszkę dawała popalić, nie chciała spać, oczy zamknięte a ona dalej wstaje eh... ale udało się, śpi... oby spokojnie. A ja już tez będę mykać, zabieram mężusia ze sobą do spania :-)...
A dla Was mam coś słodkiego na koniec dnia, tak cały dzień za mną chodzą te pyszności.... mniam!
Zobacz załącznik 467012
Miłych snów dziewczyny dla Was i Waszych dzieciaczków cmok cmok :* DOBRANOC

Przypominam jeszcze, że dalej bierzemy udział w KONKURSIE i bardzo prosimy o WASZE GŁOSY!
Dziękujemy ślicznie!!! Zagłosuj na maluszka o imieniu Blanka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

Do góry