reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej kochane..
ja po dentyście! Relikt wczesnej młodości dał o sobie znać! Dobrze czułam, nie bolał mnie ząb a dziąsło..okazało się, że poprzedni dentysta tak usunął mi zęba, że zostawił korzeń!! Na dodatek wokół korzenia zaczęła się zbierać ropa..nie zostało nic innego jak usunąć drania, co nie było proste..oby już nie bolało... Ostatnio jakoś nie omijają mi takie przykre dolegliwości..najpierw palec, teraz ząb..co jeszcze?

wybaczcie, że tak się skarżę ale mam dość!
Aneta, trzymam kciuki!

reklama
Hej Kochane przepraszam że się nie odzywam ale mam troszkę załatwiania. Dziś byliśmy na USG główki i na szczęście wszystko ok. Teraz czekamy na decyzje kredytu wszystkie warunki spełniliśmy... Czekamy aż Pani analityk wpisze w banku "DECYZJA POZYTYWNA" ale coś ciężko jej to idzie.. a co do jutra mają czas to co się będą śpieszyć... Załatwiłam mężowi na NFZ wizytę u ortopedy i neurologa już na 29 maja,bo po wypadku to ulga... mąż cały czas nerwowy w nocy śpi niespokojnie... na dodatek Lila od 2 dni popiskuje :-( nie wiem czy za mało miejsca ma już w łóżeczku bo wstaje wierci się :-( wiec mam w nocy 2 dzieci... Eh niech jak najszybciej ruszy to całe postępowanie odnośnie odszkodowania bo nie wytrzymam psychicznie z tym kredytem i całą resztą...

konwalianka dużo cierpliwości :* czasem tak bywa że jak się coś dzieje to wszystko na raz, minie, a na razie staraj się nie myśleć o bólu :*
wydrussia91 trzymaj się i nie poddawaj :* dzielna z Ciebie mama i żona, życzę Ci żeby wszystko poszło po Twojej mysli :happy:

Moja mała już zasnęła, śpi sobie słodziutko a my z mężem film oglądamy.
Oby spała spokojnie.

DOBREJ NOCY dla Was i Waszych dzieciaczków :tak::happy2: ...
i jeszcze raz proszę o głosy na moją Małą :* THX :* http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4724

Zobacz załącznik 467729

Ostatnia edycja:
I wpadam i ja na chwilke :-D

Kinia już śpi, ja zawsze zanęła po 20. Wyspacerowałyśmy się dziś dużo...No i od 2 dni jedziemy już na 2 miarkach Bebilonu i póki co ok.

konwalianko :* ja również cierpliwości życzę...na pewno wszystko się pozytywnie ułoży...

wydrusia, ściskam mocno :***

PiaLove, pamiętam, pamiętam o głosikach :tak::-D

Spokojnej i przespanej nocki Wam Kochane życzę :*************

Hej hej!
Wreszcie dotarłam na bb po weekendzie ;) W weekend standardowo nie ma czasu na komputer, a w poniedziałek spacerek z koleżanką, wczoraj też w rozjazdach cały dzień. I mamy już środę wieczór. Zaglądam co u Was?

Mi udało się dzisiaj zostawić Matiego u dziadków a ja pojechałam na pedicure i pomalowałam sobie paznokcie :)) ojj potrzebowałam czegoś takiego dla siebie :) chwila relaksu u kosmetyczki :)

Marzenka - gdzie chodzicie z Klaudusią na spacery? biedna Klaudusia z tym katarem :(( też mnie serce boli jak dzieciaczki chore.. jak Mati miał trzydniówkę to takie był bidulek, ech.. dobrze, że to już za nami.
wydrusia - widzę, że sprawa się wyjaśniła.. Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej! Na pewno za niedługo się uda!! Dobrze, że nic poważnego się nie stało, tylko szkoda nerwów.. jak mąż się czuje? często dopiero po paru dniach zaczyna coś boleć np głowa, kręgosłup.. Co do kredytu to przeczytajcie uważnie warunki cenowe, nie sugerujcie się wysokością raty tylko oprocentowaniem!! wiem co mówię, bo znam te kruczki jak zaprezentować kredyt aby był atrakcyjniejszy od tego, który ma się w danej chwili.. :/
Aneta - Filip był u babci na noc z soboty na niedziele? czy zabrałaś go?? u nas Mati zostawał z dziadkami na max 3 godziny.. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!!!! &&&&&&&&&&&&&
sunset - mi lekarka też mówiła ze wit. D podawać cały czas. Jak to się wyraziła "do żywota" ;)
konwalianko - a gdzie Ty miałaś szwy? co się stało? nie w temacie jestem :( ja mam pod skóra widoczną niebieską niteczkę -też mi wrósł szew i nie da się go wyjąć.. Odnośnie zęba to najważniejsze,że już zrobione! bidulko <przytul>
asica - kciuki za hematologa!!!!

Ito by było chyba tyle na dzisiaj ;)bo U can dance leci :p

buziammmm Was wszystkie :****

hej kochane!
malamii, witaj.. szwy miałam na dużym palcu u stopy, wrósł mi się paznokieć i konieczny był zabieg z szyciem włącznie..
a i spóźnione ale szczere 100lat dla Mateuszka..niesamowite jest to, że miedzy naszymi szkrabami jest dokładnie miesiac różnicy...
na domiar zlego po usunięciu korzenia przez noc napuchłam jak buldog! :wściekła/y:

miłego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
Hej Kochane źle dziś się czuje... mdli mnie w cholere... na bank nerwy... Mąż zaraz leci na policje po notatkę i dzwonimy do PZU zgłosić szkodę i rzeczoznawca w nast tyg przyjdzie... Czekamy z niecierpliwością na odpowiedz z banku... mówiła że dzis ostateczna odpowiedz ale zobaczymy... Noc u nas ciężka... Lili mimo otwartego okna budziła sie i wierciła... Od dziś uczymy ją na jej łóżeczku ponieważ ma więcej miejsca... Tak na dobry początek dnia serwuje HOMARA :-) 150480_368814416501691_111424575574011_929064_2053701377_n.jpg
Spóźnione sto latek da Tymcia i Mateuszka :-)

Hej Kochane.

My po fatalnym wczorajszym dniu powoli dochodziny do siebie. Macius za nic nie chcial spac a byl okropnie zmeczony. Bidulka tak plakala ze az serce pekalo. Mam nadzieje ze dzisiaj lepszy dzien przed nami. Teraz wlasnie drzemke sobie ucina. Pewnie musi odespac albo jak dwie drzemki woli ;-) a niby to kobitki niezdecydowane takie ;-)

Wydusia spokojnie bedzie dobrze. odezwa sie na pewno :-* a lili spi z Wami? Ni i ja poprosze cos slodkiego zamiast homara :-)

Malamii i konwalianka witajcie i buziale dla chlopakow :-) wczoraj niestety nie bylam na bb
malamii tez niby mowili ze do zywotnio wit D ale tak myslalam czy przy upalach w lecie nie ma czasem mniejszej dawki.

Aneta odezwij sie. Mam nadzieje ze sie wszystko uspokoilo!

Slonecznego!

reklama
Witajcie,
U nas w miarę ok. Chociaż Filip jak na razie nie będzie miał rodzeństwa.

Malami, my zostawiliśmy Filipa na całą noc. Inaczej się nie dało. I jak widać w ogóle mu mamy nie brakowało :rofl2:
Wydrusiu, ten stres jest dobijający. Wiem coś o tym, za kilka dni cała Wasza rodzina odetchnie - mam przynajmniej taką nadzieję.
Sunset, co do witaminki, to moja pediatra mówiła, żeby na lato jeszcze podawać tą witaminkę bo jeszcze jest za mały żeby odstawić. Jak będzie miał 2 lata, to na lato można odstawić, ale na te zimniejsze miesiące trzeba podawać bez zmian. I też słyszałam że do 18rż trzeba ją podawać.
Konwalianko, współczucia z powodu bóli.

Do góry