reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Mamusie :-D

U nas też weekend minął pod znakiem grillowania i przesiadywania na świeżym powietrzu. Mała wniebowzięta, aż w domu to już kara siedzieć. No i dziś kolejna nocka spoko, 2 pobudki, tylko coś to moje dziecię od soboty ciut mniej je, pewnie od gorąca...ale pije jak smok :-D
a ja dziś do endokrynologa się wybieram, badania hormonów tarczycy odebrałam w piątek no i podejrzewam, że dawkę Euthyroxu będę mieć zwiększoną.

maqnio, siemanko kochaniutka :*****oj, wspólczuje nocki...

wydrusiu, tulę :*** na pewno niedługo się uda :tak:

Anetko_85, to grzecznego masz synusia :-D

Pia, głosiki oddane już :-D

Konwalianko, od zadroszczę (tak pozytywnie oczywiście :-D), że Tymuś już chodzi :-D zuch chłopak!

Resztę mamusiek sciskam mocno :*****

reklama
Hejka.

U nas znowu noc fatalna. eh juz sama nie wiem co jeat grane. Dziewczyny co robicie jak sie smyk budzi w nocy i siada lub wstaje - macie jakis skuteczny pomysl aby sie nie rozbudzil maly?

Moniu kciuki za wizyte &&&!! My tez slabiej jemy jak jest cieplutko.

Konwalianka - daly by nam pospac maluchy. jak palec?

Wydrusia - moze w nastepnym cyklu sie uda. Trzymam mocno kciuki i nie smutaj :-*

Aneta super ze Filipkowi u babci sie podobalo :-)

Maqnio moze tej nocki Rozia da odespac.. przynajmniej ja mam zawsze takie marzenie rano ;-)

daga i jak na nowym? :-)

sunset, ja mogę napisac tylko tak, nic odkrywczego.. jak mały się obudzi do 24.30 to po prostu albo od razu go odkładam i usypia a jak i tak wstaje to biorę na ręce, zazwyczaj pokłada główkę na ranieniu i wtedy odkładam.. po 24.30 go karmię a jak później się obudzi to mu cyca daję..ech..
dzięki, że pytasz..palec się goi, jutro jadę na zdjęcie szwów..wczoraj też zrobiła mi się taka bulwa między szyciami ale widzę że dzisiaj jej już nie ma.. nieco martwię się obrzękiem wokół wbicia igły..

Konwalianka ja robie tak samo tzn. proboje najpierw odlozyc, potem na rece biore i chodze - czasrm zasnie na ramieniu. Tyle ze jak odkladam to czesto zazyna mnie szukac i jazda od nowa. W ostatecznosci podaje mleko ale ono praktycznie nic noe zmienia jedynie go wycisza.. tak wiec bardzo rzadko go daje. Eh nie wiem czemu takie sa problemy w dzien szaleje i ma tylko jedna drzemke a mimo to budzi sie w nocy :-(

Mam nadzieje ze jakas paskuda Ci sie nie wdarla i nie rovi sir zakazenie ani infekcja. Oby szybko sie zagoilo.

sunset czasami jak dziecko jest bardzo zmęczone to i gorzej śpi..nie wiem czemu tak jest ale u nas naprawdę się sprawdza! Jak Tymek ma 1 drzemkę a nie 2 to czasami jest tak zmęczony..a obudzi się już w godzinę po zaśnięciu.. i bądź tu mądry:crazy:

Hallo :*
Widzę, że tutaj wrze :-) ja nie miałam za bardzo czasu przez weekend, pogoda piękna u Nas od 3 dni także jestem mega zadowolona :-) moja mała spała całą noc tak jak zwykle przebudzając się nad ranem, dzisiaj troszkę wcześniej wstała bo o 5:30. Załączam fotki weekendowe :-D a dla Was Kochane przesyłam mocne uściski dla każdej na cały dzień - miły dzień :* .
Zobacz załącznik 466838Zobacz załącznik 466840Zobacz załącznik 466841Zobacz załącznik 466843Zobacz załącznik 466844..

Konwalianka wiem wiem ze tak jest. Tyle ze sam sobie zmienil na jedna dluzsza drzemke (1,5h-2h). Ja tam tesknie za ranna drzemka bo sama na niej prostowalam kosci ;-)

A propo wiecie moze jak jest z witamina D3 w lecie? Podajecie czy odstawiacie?

PiaLove -
cudne zdjecia :-) Blaneczka to slicznotka!

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane

u nas tez cos nie teges z tym spaniem w nocy , dzisiaj klaudia obudziła sie z mega katarem ciapy po sama brode leca moze to powód tego ze nie moze w nocy spac , wstała dzisiaj o 4 rano

Sunset mi lekarka mowiła ze do roku trzeba podawac wiec dajemy dalej
Pialove Malutka to sliczny anioleczek
Maqnio jak mi was szkoda dziewczyny z tymi niewyspanymi nockami , kiedy w koncu Rózinka zacznie porzadnie spac :-(
Konwalianka jak tam tymus w okularkach
Wyderka nie tym razem to bedzie nastepnym , szkoda ze taki bolesny okres dostalas oby przeszło jak najszybciej wiem czym to pachnie brrrr
Aneta-85 to odpoczelas troche a Synus pobył z babcia
Monia Kciuki za wizyte aby było po twojej mysli

Reszte mamus i dzieciaczkow witam i udanego poniedzialku

Moja corcia konczyła 1 maja 4 latka, wzięłam zdjęcia od siostry to wam pokażę moje dzieło
SDC13749.jpg

pia
masz sliczną córcię
Aneta zazdroszczę, że będziesz mogła zostawiać małego z babcia. Moje dzieci to takie mamuchy. Za nic nie chcą bez mamy
widzę weekendy udane super mamusie
Miłego dzionka

reklama
Do góry