reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dzien doberek !!!:tak:u nas sobota zleciala nawet niewiem kiedy ,niemialam nawet kiedy tu zajrzec i cos napisac ,sprzatanie i Nadia zapewnily mi rozrywke na cala sobote ,Nadie energia rozpiera ,wszedzie jej pelno nawet nie ma mowy ze posiedzi spokojnie gdziekolwiek ,czasem na chwile sie zdarza ,do tego zabki ,wyszla druga gorna jedyneczka wiec mamy juz czteropak zabkow :-Dale ile przy tym placzy bylo echhh...a wieczorkiem wpadl brat z narzeczona ,posiedzielismy do 24 :szok::-Di o dziwo jestem wyspana :tak:
wydrusiu kciuki dalej zacisniete kochana &&&&&&&&
aneta 85 &&&&&&&&&
pia love glosuje regularnie ,i super ze sobota mile spedzona :*
daga powodzenia w przeprowadzce i wracaj do nas szybko
konwalianko jak tam nasz slodki TYmcio okularnik?;-)
maqnio ,wisienko odpoczywajcie buziaki dla dziewczynek i dla WAS:*
miLEGO DNIA MAMUSKI I MALUSZKI :tak:

reklama
Witajcie Kochane Mamuśki :*
Ja wczoraj miałam miły nawet dzień, nie ma to jak zakupy :-) moja mała wczoraj zasnęła około 20:30 i na jakiś czas był spokój potem nagle przebudzała się z 3 razy z płaczem aż sie tak rozpłakała, że szok, nie wiedzieliśmy z mężem co jej jest oboje położyliśmy się z nią przytuleni no i zasnęła spokojnie, przypuszczam, że ząbki :-( z tą dwójką dolnią co ma to nie było aż tak źle, dobrze znosiła, widocznie reszta będzie trudniejsza :-(...

Teśka24 :* buziaczek za oddawania głosów :* o tak spędzona bardzo mile :-D buziaczek również dla Nadii :*

Milusińskiego Dnia życzę WSZYSTKIM :*
PS u mnie piękna słoneczna pogoda!

Witajcie,
Marzenko, może mi się zatrzymał okres... tylko że 3 różne testy ciążowe robione innego dnia i pory dnia wykazały ciążę. Poczekam do czwartku, jeśli nic nie będzie widać, zrobię betę.

hej u nas spokojny weekend i niedziela..standard, czyli kościół, później obiadek, deser w ogrodzie, wpadli znajomi a teraz ja przy kompie, Pawel się uczy.. nic nadzwyczajnego ale to jest piękne! Tymuś spaceruje, pięknie się już podnosi z prostych nóg do stania i nauczył się chodzić po krzywym podwórku - hehe, poza tym nudy:-D

Miłego wieczoru

Hej.

U nas nocki srednie. Macius budzi sie w srodku nocy i placze jak szalony :/ Nic nie pomaga. Nosze go przez pol nocy i dopiero wtedy usypia trzymajac mnie za uszy. Prawdopodobnie to prawa dolna dwojka go tak masakrowala.. bo dzisiaj sie wkoncu przebila. Oby dzisiaj juz bylo lzej bo ja jak zombie juz chodze.
Za to dzien superancki - grilowanie na calego i Maly zachwycony :-)

Wydrusia i Aneta - Pewnie fasolki nie chca sie jeszcze pokazac na USG i tak was trzymaja w niepewnosci;-)

PiaLove, Tesia i Konwalianka - witajcie :-)

Milego wieczorku!

Hej Kochane :-) ja wpadam się przywitać :-) weekend nam bardzo miło minął :-) a dziś na koniec dnia GRILL :-) karkóweczka i te sprawy :-) Buziole dla Was :** Spokojnej nocy :-) moja Niunia już śpi

hej Słonka!!

wpadam tylko zyczyc milego dnia!! Weekend bardzo fajny, wczoraj cały dzien na dworku. Rózina "wylatana", wymeczona. Myslałam ze dzieki temu lepiej pospi w nocy,ale nic błednego..spałą gorzej niz zazwyczaj.:no:

sis kurcze szkoda. tule cie mocno!! próbujcie dalej!! zdrówka :*:*:*

have a nice day for all!!

reklama
Witajcie kochane,
wczoraj nie miałam ochoty nic pisać, ale muszę się pochwalić moim Filipem, bo był bardzo grzeczny u babci, gdzie sam spędził u niej większą część soboty i połowę niedzieli. Nie płakał za mamą, pewnie nawet lepiej się bawił z babcią niż mamą. Babcia sobie poradziła, więc moglibyśmy częściej jej go podrzucać :happy2:

Wydrusiu, szkoda. Ale tak jak Konwalianka wierzę, że niedługo się uda.
Maqnio, może za dużo wrażeń miała Róża i dlatego źle spała?
Konwalianko, witaj.

Do góry