reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Och dziewczyny :* moja mała zasnęła już o 19:20 i przysnęło mi się koło niej, mąż w pracy, chyba idę już się położyć do spania bo padam. Także, do jutra kochane robaczki :*
DOBRANOC wszystkim :*

Cześć dziewczyny, wpadłam na szybko tylko zerknąć czy coś się wyjaśniło ale widzę że jeszcze nie ;)
Aneta85, wydrusia - no to czekamy z Wami ;) z niecierpliwością oczywiście :) pamiętam, jak na początku poszliśmy na usg i też było za wcześnie żeby potwierdzić i tak się niecierpliwiliśmy z mężem czekając na kolejne usg.. ach wspomnienia :)

Spokojnej nocki wszystkim
buziaki!

Witam porannie:) Wyspana jak nigdy wpadam się pożegnać. Jutro o 6 rano wyjeżdżamy, więc dzisiaj pewnie już nie zajrzę.
Aneta, Wydrusia trzymam za Was kciuki!!!
Ściskam Was kochane wszystkie.
Odezwę się jak wrócę.

witajcie mamuski i babeleczki nasze kochane

Ja nie wiem co w moje dziecko wstapiło ze budzi sie w nocy i bawic sie chce to do niej nie podobne a ja na poł przytomna z nia pilnuje jej co prawda buszuje w łozeczku ale czujnosc musi byc

Dzisiaj u nas piekna pogoda , pranie juz zrobilam obiad naszykowałam , klaudia spi a mama przed kompem , jak sie obudzi koncze obiad i ruszamy na reszte dnia na dworek , szkoda stracic nastepnego dnia bez dworku jak tak slicznie
Wydrusia . Anetka .moze wam sie po prostu zachamował okres tylko ze stresu , mi jak sie kiedys zatrzymał to na 9 miesiecy lekarze mysleli ze przekwitam
RESZTE WAS MAMUNKI WITAM I MIŁEGO DNIA ZYCZE

Cześć dziewczynki :-D

Dzisiejsza nocka super, jedna pobudka i wstałyśmy o 6.00. Nie narzekam. Widzę, że weekend pełną gębą u Was :-D Mało nas tu dzisiaj, pewnie wszystkie korzystacie z pięknej pogody, no i super! :-DMy też już po jednym spacerku, mała śpi. Jak wstanie to amci i na dwór.

Marzenka, Klaudusia po prostu czuje wiosnę i chce poszaleć w nocy :-D Buziaczki dla Malutkiej i dla Ciebie :****

Anetkaaa, udanego wyjazdu :-D:-D

Miełgo dnia :**

reklama
Dobry wieczór dziewczęta...
dzisiaj zleciał dzień bardzo fajnie, caly dzień spędziłyśmy na świeżym powietrzu a na koniec dnia małe zakupy. Oby było coraz cieplej tak jak dzisiaj u nas.
Dobranoc mamusie, moja mała już śpiocha sobie ładnie.
Buziaczki dla Was :*

Do góry