reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

hello,
witam sie porannie. u nas wszystko w normie. mielismy miec piknik rodzinny na dworze, ale malz zostal sciagniety do pracy.
Tesia hop hop, czyzbym serwowala kwusie
Nil nie wiem czy to szkodzi, ale dla siebie bym sprawdzila czy nie ma dzidzi.
milej niedzieli

reklama
Witam się z poranną kawką J
Hip hip hura! Moje dizecię przespało ciągiem od 20.00 do 4.00 rano! Tak więc do 4 spałam bez pobudek! Ależ to luksus he he. Fakt, że od 4 jest super zabawa i mega aktywny ale może zaraz uśnie.
maqnio, miczka – u nas wstawanie o 4-5 jest już od dawna, a do tego 1 pobudka w nocy L po ostatnim tygodniu spania po 2h w nocy dzisiaj był full wypas he he. Nie wyrabiamy już lekko z mężem.
Miczka - osz te zębiska! U nas chwilowo lepiej z jedzeniem, ale było kiepsko też.
Daga - postaram się J
Zaneta, marzena
Nil - niech szybciutko zębuchy wychodzą i mały odsapnie (rodzice też J) co do dzidzi to lepiej sprawdź... :*
Tesia, silwia :*

Miłego dnia dla wszystkich!

Hej !!!Moja Nadia dopiero co od rana zasnela:szok::tak:silvia dzieki ze wzielas moja warte z parzeniem kawy ,no wiesz musialas sie liczyc z tym jak wczoraj czestowalas mnie tym likierem ,wiesz musialam odespac:-DAsica brawo za nocke ,nil upewnij sie czy aby nie jestes w ciazy przezorny zawsze ubezpieczony:tak:​milego dnia !!!!!

hej
i ja przyszłam z kawą. Pogoda dalej nas nie rozpieszcza, młody zasnął, ja wstawiłam zupkę i ogarnęłam podłogi. I pewnie zaraz wstanie :D

Asica gratki za nockę! a, i u nas też nie jest tak, że do tej 4 śpi ciągiem. Czasami się zdarzy ale to w ramach wyjątku. Najgorsze, że widzę że już się przestawił na wstawanie rano o 6 bo w weekend też się tak budzi. Ehh gdzie to spanie do 7-8...

Nil ja też bym sprawdziła chociaż ćwiczenia nie powinny zaszkodzić jeśli nie są jakieś forsowne.

Filip w lutym skończył 3 lata, owszem czasem nie chce dać małej swoich zabawek, ale ogólnie jest bardzo za Leną, widać, że ją kocha i stara się być opiekuńczy.

ot co:

diabeł maly no

Hahahahaha jak tylko zobaczyłam to myślałam, że umrę :p

U mnie identyko :

IMG_3566.jpg

Widzę, że dziś cichutko. Nie muszę już testować. Dziś, w 40dc dostalam @. To dobrze ale trochę mi szkoda jednak. W myslach juz przemeblowywałam mieszkanie, wybierałam imię...ale trudno może kiedys.
Nadzieja w wydrussi
:-D
Miłej niedzieli kochane

Ostatnia edycja:
hej babulce!!!

noc dramat, mam ochote sie upic :-Dz tej bezsilnosci, nosz szlag. a najlepsze ejst to w tygodniu, kiedy rozina jest z tatą zazwyczaj budzi sie między 9 a 10!!!!!!pije mleczko jeszcze jak ja jestem ok 5-5;30 i spi tak długo:szok::szok::szok::szok:a jak tylko przyjdzie weekend pobudka ok 6-7 i za chiny spac nie chce. juz kiedys pisałam ze tlumacze sobie to tak, ze Rozina po prostu tak bardzo kocha mamusie, ze szkoda jej spac kiedy mozna sie od rana pieknie razem bawic:) to ci cwaniara:)

dziewczyny i mam problem i wiem ze jesli za chwile czegos nie zrobie to urosnie on do takiej rangi ze bede miała big problem. otóz Rózia usypia z butelką, pije mleczko, pije i zasypia. w dzien to samo. juz martiwe sie o stan jej ząbków i zgryz. wiem ze takie rozwiazanie jest zle. Krzywi sie zgryz, psuja zęby, nie wiem co mam zrobic zeby tak nie zasypiała. Poki co jak tylko widze ze ma odjazd, wyjmuje jej butelke, ale nie wiem co jeszcze moge zrobic. moze po prostu dawac jej mleczko na rekach i po wypiciu odkąłdac do łóżeczka? jak myslicie?

samea padłam, leze i kwicze!!!!normalnie bomba, jak bliźniaki :-D:-D:-D super!!
asica gratki nocki, super!!!!zazdraszczam!!!
nil kochana głowka do góry, moze nastepnym razem okres nie przyjdzie wogóle :)

mam nadzieje, ze miałyscie udany weekend!!!

reklama
Maqnio myślę, że pomysł z karmieniem na rękach może być dobry - też właśnie to mi przyszło na myśl... ale wiadomo każde dziecko inne...

Do góry