reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Heja !!! U nas marud i placz od paru dni ,raz mniejszy raz wiekszy na szczescie nocki okej ,napieraja dwie gorne jedyneczki jeszcze sie nieprzebily ale pewnie juz niedlugo:tak:U nas opogoda dzis paskudna ,w nocy burza byla atraz pochmurni i deszcz ,w domku siedzimy dzis.Pozniej Was doczytam bo sporo nadrukowalyscie :)
wisienko hej hej kochana bidna ty zabiegana ,naladuj chodz troszke w wekend akumulatorki ,padlam Mila "łajdaczy sie "na podlodze buhahahhaaa :-DUcalowanka dla was slicznotki :)
asica kciuki za zabki niech szybko wyłaza i nie mecza Blazejka &&&& ,u mnie nie ma zadnego sklepu takiego z wozkami ,sa dzieciece ale tylko z takimi "*******kami " jak kosmetyki itp wiec tez myslimy nad Allegro...
miczka za wyspanie &&&& buziole dla szymka
silvia ​maly terminator z Aleksika :*
monia ,Maqnio ,wydrusia ,konwalianka ,daga ,Ania ,Nil ,Zaneta ,Monia,basieniak ,anetka,silvia
Milego dnia :)

reklama
maqnio witaj zakwaszona kobietko, mam nadzieje, ze uda nam się zdzwonić dzisiaj. Ja ogarniam chatkę po tygodniu:/ bleee
Tesia ja tez chyba kupie na alle chociaż zawsze to lepiej ogladnąć, moze oglądnę w sklepie a kupię na alle bo taniej. Moja kolezanka teraz zamówiła na alle jak da znac co to za wózek i czy fajny to naklikam

Wisienka kurcze nie strasz z tą nieregularnością... tego się troszkę boję, że może być utrudnieniem.... Bo ja do roku chcę karmić i od razu potem zacząć starania a jak tak będzie to może się okazać ciężko... No nic na razie to jeszcze nawet się nie zaczęło;)

Mala w koncu zasnęla uff ,moge na sppokojnie kawe wypic :tak:w midzyczasie zrobilam remament lodowki ,dzis bez zakup[ow bo pakudna pogoda wiec zrobie zapiekanke z tego co mam ,czyli ze bendzie mniam oboje z mezem jestesmy makaroniarze moze w tamtym zyciu mieszkalismy we Wloszech :-D;-)maz niby mial wolne ale nie mial (foch):no: bo poszedl na fuche ,a potem pojechal robic auto bo cos zgzyta w naszym złomku;-)i tak pewnie do wieczorrra bendziemy z Nadia same ,ani tu wyjsc ani co bo zimno ,na dodatek Nadi przez te zeby marudna i placzliwa ,i cos ostatnio jakas przylepka sie zrobila ,zawsze byla i ja to lubie ale teraz to przesada boo tylko wyjde do kuchni czy lazienki to od razu placz krzyk..ale mam ochote na piwo chyba zazycze by maz mi jakies kupil na wieczor :-p

hej!
u Was też dzisiaj taka piękna pogoda? Noszz weekend, jedyny czas kiedy można z dzieckiem trochę pospacerować a za oknem leje od rana. Zaliczyliśmy tylko zakupy dopołudniowe bo mama musiała wykorzystać bon do Orsay'a :-):-)
I nie powiem, pospałam dzisiaj całkiem nieźle. Nie żeby dziecko zlitowało się nad mamą, nie nie... Za to mąż miał gest i zszedł z młodym o 6.20 na dół. A ja pospałam do 9 :-D

Monia super, że znalazłaś patent na lepsze u Was nocki.

Asica niech Wam te zęby szybko wychodzą. U nas też niestety nawał zębowy i problemy z jedzeniem w związku z tym.

Wiśnia :* dychnij trochę kobieto!

Maqnio no to łączę się w bólu. A, i u nas też Szymek często z tatą potrafi dłużej pospać niż z mamą :baffled: nie wiedzieć czemu....

Tesia ja mogę zaprosić Cię tylko na karmi albo na Lecha free bo chłodzą się w lodówce :-D mam dzisiaj mega wyskokowy wieczór buhaha

reklama
witam ja dopiero z pracy
odgruzuję mieszkanko i wpadnę was doczytać ...
miłego dnia

Do góry