reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie
Hehe wydruś jesteś w ciąży???????!!!!!!!!!!!!!:-)
maQnio moja bidulko kochana mam nadzieje, ze dziś się wyśpisz a Rózia zdrowa i spokojna prześpi całą nockę
konwalianko ja mysle, ze zatestuję świadomie jeszcze w tym roku)))), zaczniemy starać się na lipiec;-)
100 lat dla Klaudusi i Jowitki
sylwia ucałuj Alesa od teściówki
monia ja nie psikam codziennie Mili jak była mniejsza to cześciej jej psikałam a teraz w razie konieczności czyszczenia noska
U nas już teściowa.....
Pozdrawiam wszystkie

reklama
heja, dawno mnie tu nie było :D niestety praca robi swoje...

hoho Wydruś co za nowiny tu widzę. Weź zrób test jutro bo się nie doczekam. Szymek jest ciekawy czy będzie miał szwagierkę albo szwagra :D:D

Wisienko super że rahabilitacja zakończona sukcesem, tak trzymać!

Maqnio zdrówka dla Rózinki!

Monia a może odpuść Kindze kąpiel na kilka dni i wymyj ją mokrą pieluszką. A zamiast kąpieli nalej jej wody do wanienki albo jakiejś miski, nawrzucaj zabawek i pozwól pobawić się tak z zewnątrz. Może przekona się z powrotem do wody. Co do zakrapiania noska to my zakrapiamy prawie codziennie. A to dlatego, że Szymkowi robią się takie suche gluty które mu zatykają nosek i nie mam innego pomysłu jak się ich pozbyć.

no i więcej nie pamiętam....

No całkiem niećle dzisiaj naskrobałyście:)
Wydruś no ja już się stresuję z tobą:) ale niech będzie tak, żebyście byli zadowoleni oboje:) ale czekam na wieści:)
My zaczynamy tak jak Wisienka:) I mam nadzieję, że nie będę długo czekać... oby szybciej niż ostatnio...
Konwi to ja się przyłączam - też nadal bez @... Tylko pzez to nie wiem na kiedy wyjazd na tydzień na wakacje zaplanować bo znając moje szczęście akurat cały tydzień będę miałą @.... eeeech zobaczymy;)
A, i ja też niczym do noska nie psikam jak nie ma problemów...

hej !!!! OOO fajnie jest dzis co poczytac :tak:wydrusiu czekamy na wiesci ,konwalianko basieniak tyle czasu bez @ wow ,fajnie :tak:maqnio jak sie trzymacie jak zdrowko Roziulki ?silvia ,Monia ,daga,Ania,,Miczka,Marzena cmoki :*

Hej Mamuśki! :-) u nas noc spoko ok.1 Lilka zaczęła przeraźliwie płakać ale przez sen wiec chyba jej sie cos snilo ... Podziwiacie mój spokój? Ja i tak nie wierze w testy ciążowe ponieważ z Lilou każdy wychodził negatywny a maluda była... Konwi Basieniak Tesia Marzenka Daga Monia Sis Ania Silvvia Miczka (jeśli kogoś nie wymieniłam to przepraszam)witajcie mamusie i życzę miłego dnia :-)

Hej Mamuśki :-D

U nas nocka spoko, 2 krótkie pobudki i wstałysmy dziś wcześnie bo o 5.40. Zapomniałam napisać, że Kinia wczoraj klęknęłą trzymając się za szczebelki :tak::-D taka jestem z niej dumna :-D

wydrusia, to idź na betę, my tu wszystkie z niecierpliwością czekamy i trzymamy kciuki...:tak:;-):-)

wisienko,
pewnie teściowa dużo pomoże Wam, ale nastrój i atmosfera w domu pewnie też jest inna niż zwykle. Teściowa niby "swój" człowiek, ale jednak "teściowa" :-D:-D:-D Ja np. na swoją póki co (odpukać) nie narzekam.

Miczka, no właśnie na 3 dni odpuściłam już małej kąpiel i myłam ją pieluchą tetrową, poczym wczoraj spróbowałam ją wykąpać normalnie i lipa :baffled: Boi się wody...chyba muszę to przeczekać i myć ją tetrą...Mam jeszcze pomysl, aby wanienkę przenieść do naszego pokoju i tam ją myć w mniejszej ilości wody (a nie w łazience). Może to miejsce jej się też źle kojarzy, hmmmm:confused: spróbuję...dzieki za radę :tak:

tesiu, witaj!!!

Resztę mamusiek ściskam i mocno całuję :*

Hej kochane:) W końcu mogę coś napisać. Noc rewelacja- cała przespana o 5 jedzonko i UWAGA moje dziecko jeszcze śpi:tak: W szoku jestem bo od dwóch miesięcy po jedzeniu o 5 rano ciężko było utrzymać go w łóżeczku.
Wydrusia:-):-):-):-)
Wisienko, Basieniak zazdroszczę Wam że tak szybko się będziecie starać. U nas nie ma takiej siły która przekonałaby małża. Oczywiście głównie chodzi mu o finanse.
Monia my psikamy w nosek jak coś siedzi, a tak to nie czuję takiej potrzeby. A co do kąpieli to faktycznie może zafunduj Kindze zabawę jak w basenie to może się przekona. Mam nadzieję.
A i mamy następnego ząbka:-)

reklama
Witajcie,

u nas w miarę ok. Na tapecie wychodzące ząbki, bo Filip niespokojny, nerwowy i marudny do granic wytrzymałości. No i wszystko do jedzenia jest be, oprócz mleka, bułek, chleba, bananów. Zupek i obiadków w ogóle nie chce jeść. Dzisiaj spróbuję z jajecznicą, może się uda, bo makaron mu nie posmakował tak że rączką z buzi wyjmował. A było już tak dobrze z tym jego jedzeniem.
No i wczoraj bawiłam się z Filipem po raz pierwszy w berka. Niby tylko na czworaka młody się porusza ale szybki jest tak jakby na nóżkach chodził.
No i dzisiaj do fryzjera idę. I do hurtowni bielizny, może coś ciekawego uda mi się upolować.

Monia, chyba musisz wziąć ją na przeczekanie. Filip też przez jakieś 2 tygodnie nie lubił kąpieli, a potem już się przyzwyczaił.
Marzenko, zdrowia dla Klaudii. Wiadomo już co z tym serduszkiem?

Pozostałe mamy i dzieciaczki ściskam.

Do góry