reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
elo !!!Jestem ,po zakupkach ,ugoscilam gosci ,Nadia nakrmiona wlasnie spi i teraz ja pojde nastawiac kurczaka :tak:wydrusiu prawie spadlam z krzesla :szok::-Djak przeczytalm ,niewiem czy mam trzymac kciuki za pozytywny wynik ...:sorry:ja to juz chyba na 2 albo 3 dzien testowala u mnie tez regularne jak w zegarku jak sie przsunie to gora o dzien wiec ja mysle ze maz sie ucieszy...:sorry:silvia :*,monia ​wiem jak to jest chodzic na NFz ,achhh..

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane

Wydrusia daj koniecznie nam znac co z tym testem jaki wynik
Maqnio Bidulka kochana ta Rózinka , duzo zdróweczka slicznotko
Wisienko super ze paskudztwo poszło w sina dal

U mnie na szczescie Klaudusia zdrowa , zadnych katarów ani kaszlów , je duzo i zaczeła sie czołgac po podlodze na całego , w łozeczku siada sama i pomalu zaczyna wstawac , to male osiagniecia w porównaniu z innymi dziecmi , jednak kazdy szkrab rozwija sie w swoim tepie
Tez mi sie od kilku dni budzi o 2 w nocy podejrzewam ze na zebole bo dziasla spuchniete u góry bardzo , no zobaczymy z czasem co bedzie
Jutro mamy wizyte u neurologa z niunia ciekawa jestem co mi powie

Witam reszte mamusiek i dzieciaczków buziaki dla was

daga, sto latek dla Jowitki :-D

wydrusia,
ale fajnie by było jakbyśmy miały pierwszą Lipcóweczkę 2011, która ponownie zostanie Mamusią :-D A kiedy zrobisz ten test? dziś czy jutro z rana?

sylwia, ale u nas to tej wydzieliny jest sporo, nigdy tak Kinga nie miała. czasem jej charszczało w nosku i wtedy lekarz tez nam mówił, że to nosek się oczyszcza. Nie wiem - może to katar alergiczny :eek:

tesiu,
ja tak jak i Ty - jak by mi się @ dzień spóżnił lub dwa to już bym biegła po test...

Marzenko, hej! Sto lat dla Klaudusi! No i Kciuki za wizytę u neurologa...

Moje dziecko dzisiaj samo nie wie czego chce...a to przez to, że na dwór nie wychodzimy bo zimno i wiatrzysko straszne.

Dziewczyny, a czy Wy codziennie psikacie maluchom sól fizjologiczną do noska? niezależnie od tego czy mają katar czy nie? Bo mnie lekarka zaleciła całą zimę psikać jej 2 razy dziennie nosek i tak całą zimę jechaliśmy. Teraz na wiosnę jej tylko raz dziennie psikałam. No ale jak ten katar się pojawił to 3 razy na dzień.

Ostatnia edycja:
MONIA ja jak mam byc szczera to wogole nic nie psikałam Klaudi do noska zadna sola ani niczym innym , nie wiem po co psikac a jak by nam codziennie ktos cos do nosa wlewał brr ci lekarze to juz teraz tak wymyslaja ze masakra , zeby tylko kase wydawac

wydrusiu hmmm....niewiem ..ja pamietam ja robilam test na 3 dzien polecialam do apteki bo juz niezle zniecierpliwiona bylam ,bylam cala w skowronkach bo napewno jestem w ciazy w koncu ,kupilam wrocilam pobie glam do lazienki i niewiem ile poczekalam z tego wrazenia nie czytlam ile czekac poczekalam moze minute patrze jedna kreseczka ,ale bylam rozczarowana prawie bek odlozylam ,poszlam konczyc obiad gotowac ,wrocil maz nic niewiedzial ze testowalam mysle ide zabiore schowam ten test wchodze patrze i szok i radosc dwie jak byk czerwone kreski !!!!! pamietam do dzis ta radosc i drzenie rąk i nerwy tez he he ,piekne wspomnienia :tak:

reklama
Do góry