reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
monia ja tez Jowicie nie psikałam nic do nosa. Jedynie jak katar miała.
wydrusia ja jak robiłam testy to po ok.3 minutach pojawiał się tak jakby cień kreski. Była bardzo blada, prawie niewidoczna. Nie wiedziałam czy to cień pada czy to kreska. Za każdym razem tak wychodziło, a testów trochę zrobiłam z różnych firm i kupionych w różnych miejscach. No i teraz mam małego brzdąca :-D

Ania, monia dziękujemy :*

Ostatnia edycja:
daga, sto latek dla małej!
wydrussiu - fiu fiu..ale emocje:-D jestem całym sercem z Tobą! by wynik był taki jaki podpowiada serducho :) Ja w sumie za rok o tej porze to już w pełni świadoma będę robiła testy..
monia, ja też nie psikam, tylko jak mały ma zapchany nosek, uważam podobnie jak marzenka..nie ma co bez powodu ingerować w nosek i niszczyć błony śluzowe

ahaha a propo @ to ja go jeszcze nie dostałam! od 19m-cy nie wiem co to okres :tak::tak::-):-):szok::rofl2::laugh2:

marzenko z tym spokojem to chodziło mi o to, że wydrusia dopiero za dwa dni test zrobi, ja bym zrobiła już jutro :-) a z dzieciątka pewnie, że bym się cieszyła, ale póki co nie planujemy :-)
konwalianka dziekujemy :* ooo 19 miesięcy bez okresu? super tylko się cieszyć :-):-):-)

Ale emocje, wydrusia, hehe...co niektóre z nas pewnie nie usną z braku Twojego @ :tak:;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
konwalianko, łałłł tyle mcy bez @??? Ale Ci dobrze :tak:;-) Ja to dostałam 7 tyg, po porodzie :eek: ale Ty karmisz piersią, więc to może zmieniać postać rzeczy ;-):-)

wydrusia, ja podobnie jak Daga, podziwiam Cię, że jesteś w stanie poczekać 2 dni :tak:;-)

Ja dziś postanowiłam Kingę normalnie wykąpać (bo niektóre z Was wiedzą, że Kinga odstawił ostatnio cyrki z kąpaniem, drze się w niebogłosy, wcześniej kąpiel uwielbiała). No i dałam jej do wanienki zabawki, kaczuszkę do ręki i ... płacz przy próbie zamoczenia stópek....ręce opadają...:-(musiałam ją szybko myć, bo znó strasznie płakała, a tylko jak się ją z wody wyjmuje to cisza.
Boi się wody jak nic!!!! I co tu teraz robić?

reklama
hoho ale sie rozpisalyscie.
marzenko, daga sto lat solenizantkom.
wydrus ja rowniez podziwiam, ja bym nie wytrzymala az 2 dni. ja pamietam, jak testowalam, miala 1 dzien spoznienia i zrobilam test. nawet nie minela minutka a tu dwie kreseczki wyrazne. ale teraz nad drugim to jeszcze poczekam.
monia no to widocznie boi sie wody. nie wiem co ci doradzic. ja tylko uzywam soli sporadycznie, przewaznie jak mial zatkany nosek.

Do góry