reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

my juz po pikniku. nie usiedzial ani minutki. ale zwiedzal kazde zakatki na rekach u mamy, dopoki nie przyszly dzieci na plac zabaw. wtedy normlanie szalu dostal, krzyk, pisk, zagadywal i wyciagal raczki wskazujac na dzieciaczki. wywnioskowalam ze potrzebuje kumpli do zabawy. my ucieklismy od halasu, a moj synus chyba uwielbia.
:-D

konwalianka, &&&&&&&&&& przez ile Tymus musi byc zakraplany.
madzia kope lat.dziekuje
daga, gratulujemy duzej dziewczynki.

reklama
daga, pokaźna kobitka z Jowity :-D

sylwia,
w łazience przed kąpielą jest 24-25 st. jak zawsze. I właśnie tak myślę zrobić - najpierw ją stopniowo oswajać z wodą a później wsadzić do wanienki i kąpać (jak się uda). dziś nas czeka póki co mycie tetrą...

madzia
, kooopę lat!!!!!!!! Co u Was? No właśnie wtedy za pierwszym nieszczęsnym razem Kinga się za ciepłej wody przestraszyła....

konwalianko
, to kciuki za Tymusia od jutra trzymam...

daga corcia pieknie wazy :szok::tak:
konwalianko kciuki za jutrzejsze wkraplanie a my jutro testowanie nabialu ,przez 5 dni od lyzki az do 12 lyzek serka w ostatni dzien i jesli nic niepokojacego niebendzie sie dzialo to mam zrobic badanie i 15 do alergologa z wynikami.
silvia czyli towarzyski twoj synek ,moja Nadi tez garnie sie do dzieci
madzia ​witaj slonce co u was ?

Tymusiu, ślicznieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

tesiu, a jaki serek będziesz Nadusi podawać? Trzyam &&&&&&& za nabiał....

No i my dziś po kapieli "tetrowej" :baffled: Tak Kinia wody się nie boi...ciałko myłam tetrą, a np. rączki i nózki w miseczce no i główkę. Kurczę, lato idzie, upały, a moje dziecko akurat teraz takie cyrki z myciem odstawia...

Monia a moze ja szczypały oczka i to zapamietała , albo za ciepla woda nie rozumiem jak mogło jej sie nie podobac kapanie
Maqnio jak tam Rózinka

KONWALIANKA Tymuś to bystry chłopczyk brawo dla niego
Daga mała to klocuszek
Wydrusiu ty taka pewna ze dostaniesz okres ;-);-);-);-):-);-):-D:-D:-D:-D

Reszte mamusiek witam

bylismy dzisiaj u neurologa , malutka rozwija sie prawidłowo , nie ma juz zadnych napiec miesniowych ani nic niepokojacego , powiedział mi ze dobrze ze nie daje do chodzika i nie zmuszałam do siedzenia podpierajac poduszkami , do wszystkiego ma dojsc sama , prowadzac tez nie wolno absolutnie , Klaudia wazy 9200 i jest długa 84cm

Witam
Dzis hardcore u mnie. Praca na poełnych obrotach, mialam kontroling, feee, potem zakupy, ogródek, znopwu zakupy, ogarnięcie chatki i własnie usiadłam. Pozatym Mila je. Hura, je od kilku dni takie ilości, ze może wypadniemy nawet za 10 centyl..szaaaaaaaaaaaaa nie chwalę
konwalianko mnie wiek goni pamiętaj, dlatego nie ma czasu na zastanawianie się. I Tymuś jest rewelacyjny!!!!!&&&&&&&&& za ta atropinę.
monia ja tez polecam kapiele na sucho i zabawy z wodą w kubeczku, miseczce itp. Może do upałów jej przejdzie
Madzia ****wieki
daga a jakie to miało być szczepienie. My chyba jak Mila skonczy rok?
wydruska_ciężarówka:cool2:
tesiu & za nabiał
Basieniak to startujemy razem
Sylwia cóż musisz Alesowi braci dorobić...
Gadałam z Maqnio rano i mówiła, ze Rózina lepiej
Anetki helloooo

reklama
Do góry