reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wiśnióweczko witaj :** super że rehabilitacja wygoniła to paskudztwo :-) Zdolna Emisia :-)
Asica nie chce Cię straszyć ale 10mies to juz bardzo późno na plasterkowanie...

reklama
Pozdrawiam :D

A co się dzieje z Konwalianką?

U nas w porzo.........tylko te noce :D

Poza tym szczęśliwiiiiiiii Kochane dziecię rośnie jak na drożdżach :D

wydrusia - mam nadzieję, że to tylko moje przewrażliwienie... Ale gdyby się okazało, że faktycznie coś jest nie tak to chyba bym wpadła w szał! Co miesiąc jestem u lekarza z małym na mierzeniu i ważeniu. Jest w samej pieluszce i lekarz go widzi i bada. Jeżeli pzreoczył przepuklinę to się załamę! Wychodzi na to że matka musi być lekarzem!

Halo !!!!my wczoraj caly dzien u znajomych na wiosce ,ale za duzo nie dworku niebylysmy bo wietrzysko straszner bylo a potem burza i deszcz:no:a dzisaj tylko 10 stopni u nas:crazy:Ale Nadia wybawila sie z 5 letnia kolezanka Patrycja nawet pierwszy raz u niej jezdzila chodzikiem ,bo tak normalnie to my niemamy .
wisienko
witaj z powrotem ,ciesze ze napiecie udalo sie wyeliminowac ,no i tyle juz potrafi Emilci::*
maqnio 100 latek dla Rozyczki:*
Wydrusiu ,Silvia ,daga ,Anetka ,Samea ,Asica.....:*

hej słonca!!

Rózulka chora...kaszel i gorączka od wczoraj w nocy nosz szlag!:wściekła/y:

wisienko :*:*:* czyli, ze mam siłe przekonywania??? :*:*:*
asica &&&& zeby jednak pepuś nie był do naprawy:)
sis:*:*
tesiu :*:*
samea konwalianka żyje, udziela sie na facebook'u, Tymuś pieknie rośnie i sie rozwija:)

miłęgo dnia!!!

bozesz z tymi chorobskami niedawno Wisienkowi chorowali teraz wy ... jeju nie oszczedzaja te chorobska ,Maqnio zdrowka dla was jak najpredzej &&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć dziewczynki!

U nas nocka ok, 4 króciutkie pobudki, nie narzekam.
Mąż pojechał znów na 5 dni do W-wy no i znów ta codzienność, ehhh...:zawstydzona/y:
No i dziś powitaliśmy 6 ząbka!!!!!!!! Prawa górna dwójka wylazła, jakoś tak w miarę bezboleśnie!

wisieńka,
witaj kochanieńka!!!!! Super, że z Milcią już ok po rehabilitacji. Wpadaj do nas jak najwięcej :tak::-D:-D:-D

asica, moim zdaniem to lekarz by zauważył czy coś się dzieje z pępuszkiem Błażejka...nie martw się na zapas. Ale masz rację w tym, że i matka poniekąd musi być "lekarzem", ja też tak mam - coś tam widzę, zauważam, konsultuję, a lekarka mówi mi że przewrażliwiona jestem. Ale wolę być przewrażliwiona matką-wariatką niż potem sobie w brodę pluć że coś przeczyłam, zaniedbałam :tak:

teśka, hej!

maqnio, zdrówka dla Rózyczki!
A jak dziś do gina po receptę na tabletki idę...przyjmuje na NFZ i nie wiem, czy go dziś w ogóle zasnanę:wściekła/y: No i martwi mnie to, że Kinga ma katar już tydzień...nic poza tym się nie dzieje, kaszlu nie ma, temperatury też nie, je normalnie, śpi ładnie, hmmm....tak długo jeszcze nie miała. Katar zwykle przechodził po 4-5 dniach.

Hej Kochane u nas znów nocka przespana chociaż kłopotki małe ze zaśnięciem były niby chciała ale coś jej nie dawało spać ale usneła.
Asica mój pediatra mi powiedział że jak do roku się sama nie wchłonie to da skierowanie do chirurga ale polatałam po lekarzach i w koncu wyprosiłam skierowanie do chirurga... Chirurg powiedział że będzie ciężko bo przepuklina w tym wieku już sie nie pozwala wchłonąć,ale spróbuje... No i dziś mamy efekt. Powiedział że jakbym przyszła teraz to już za późno... a po roku to jedynie na operacje...
Samea witaj ! :-)
Sis zdróweczka dla Mojej Księżniczki oby puściło ją to cholerstwo jak najszybciej... Moja nadal kicha ale mam nadzieję że się nie rozwinie... :*****
Tesiu :**
Monia witaj i gratuluję ząbka :-) a katarek może od ząbka? Skoro nic poza tym

hej kochane,
No jakoś ostatnio nie mam sił..ani pisać tutaj ani na swoim blogu.. brak weny czy co?

Dziękuję Samea za pamięć, mamy się "w miarę" dobrze..a jak u Was? widzę, że wszystko w porządku - oby tak zostało
Monia, gratki za ząbka..aby u nas tak bezboleśnie wychodziły.. a i może katarek jakiś alergiczny? to jest woda czy gęsty?
ooo witaj wisienko :) Mila jest przeurocza
Asica, my także zmagaliśmy się z przepuklinką, ale małemu wnikła gdy miał 4 m-ce..dużo na brzuszku miał leżeć.. no i nam chirurg powiedział to samo co wydrussi, że po roku kwalifikuje się do zabiegu

No i tyle spamiętałam, ale wszystkie mocno ściskam..

u nas zasypianie bez problemu - samodzielne, mały śpi z jedną pobudką (jak jest dobra noc), karmienie o 24-1 a później dopiero ok. 6 rano, więc to nasze sukcesy; 3/4 nocy prześpi w swoim łóżeczku...ale.. dzisiejsza noc koszmarna.. od 2 do 5 nie spaliśmy, małego zęby napierniczały a panadol nie pomógł, no i okazało się, że nurofenu też nie ma w domu - wrr..padam na pyszczek:-( ile tak będziemy się męczyć z tymi zębami..bo ja już mam dość..

całuje mocno każdą moją lipcóweczkę

reklama
Wydrusiu mojego szwagra coreczka ma przepukline pepkowa i lekarz kazal nic nir robic, bo do 6 roku moze sie sama wchlonac:szok: Nic, zadnych plasterkow nic nie kazal robic! Ale chyba podpowiem im zeby sie przejechali z malutka do innego lekarza...

Do góry