reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej, witamy sie niedzielowo. kto kawy? ale ja tylko mam to expresso. jak tam wasze dzieciaczki po plni ksiezycowej? My spalismy do 8, wiec nie moge nazekac. Dzisiaj malz w pracy, pogoda nie za bardzo. pewnie bede caly dzien na skype z rodzicami gadac
Asica a co sie dzieje z pepusiem. nie doczytalam chyba
maqnio chyba na serio zaczne myslec nad przyjazdem do Pl. zwale ci sie z Aleksikiem. sto latek dla rozinki
milej niedzieli

reklama
Hej Mamusie :-D

Jestem mega wyspana!!!!!!!!!!! cała nocka przespana, od. 20.10 do 5.00, potem krótka pobudka na 15 minut i pospaliśmy do 6.40 :-D Mąż mówi, że Kinia taka grzeczna bo niedziela i daje nam pospać :tak::-D

maqnio, daga, sylwia,
wczoraj tak zrobiłam jak radzicie - myliśmy Kinię pieluchą terową po kolei wszystko, najśmieszniej było z główką :-D I tak jak mówicie - odpuszcze jej normalną kapiel na kilka dni i potem znów spróbuję :tak:

maqnio, mamy wannę, ale Kinga jest kapana w swojej wanience póki co i na razie nie zamierzam tego zmieniać...tez myslałam żeby spróbować z nią razem się kąpać w dorosłej wannie, ale zobaczymy najpierw z tym sposobem co piszę wyżej :tak:

Dzięki dziewuszki za rady!!!!!!!!!!!!

sylwia, to już Aleksik niedługo ruszy w świat! :tak:;-):-)

My się dziś po południu do teściów moich wybieramy na grilla, także dziewuszki miłego dnia życzę!!!!!!!!!!!!!

​Miłego dnia kochane !!!!!

Załączniki

• lezing.jpg
    lezing.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 14
sylwia ZAPRASZAMY!!!!!!!i dzieki za zyczonka. u nas dzis tez pogoda pod psem i w zwiazku z tym - domujemy:)
moni gratki nocki!!!! i trzymamy kciuki zeby Kini kapiel znowu zaczeła sie podobac:)
tesiu i Wam miłego dzionka!!!!

Hej Kochana ja również meeeeeega wyspana :-) od 3 dni Lilou przesypia noc:-) oby jej tak już zostało :-) wczoraj tylko popłakiwała przez sen ale dałam jej ibum i spała :-) od 20.30-7.30 :-) Dziś jedziemy do dziadków na kawkę. Auto nam sie wciąż psuje i wykańcza finansowo :-(
Sis sto latek dla Róziulki :-) :** prezencik przyjdzie pocztą polską :-D
Psocia dla Dawidusia również glośne sto latek! :-)
Aniu dla Karolinki również wszystkiego dobrego :-) sto latek!:-)
Tesiu :***
Moniu ja nie mam problemu na szczęście bo moja wprost KOCHA WODĘ:-) Kciuki za Kiniulkę oby pokochała wodę :*
Asica a u Was coś z pępuszkiem ?
Daga witaj :-)

Witajcie.
Pod wpływem Maqnio zaczynam pisac na watku. Mam nadzieję, ze uda mi się ten come back. Praca mnie wykańcza a potem tyle w domu do zrobienia, czasu brak i chęci. I wlaśnie o te chęci zawalczę))))
U nas do życia wkracza teściowa bo Pol po długim L4 wraca do pracy w środę. Będzie u nas mieszkać 5 dni w tygodniu a na weekendy wracać do siebie. Cóz mówię sobie, ze babica najlepszą opiekunką będzie i zaciskam zęby. Ech wiem, ze będzie cięzko ale...
Milusia już w pełni wyrwhabilitowana i po WNM nie ma sladu. jednak rehabilitacja musi trwac dopóki nie zacznie dobrze chodzic bo może paskudztwo wrócić. Ostatnio mamy dobra passę w spaniu i jedzeniu. Zwłaszcza jedzenie mnie cieszy bo Mila ciągle mało waży.
Jesli chodzi o umiejętności to stoi juz sama i próbuje stawiać kroczki ale przy pchaczu nie chodzi. Woli raczkowanie co mnie bardzo cieszy. Oby jak najdłużej. Jesli chodzi o jedzenie je wszystko już prawie w granicach zdrowego rozsądku. Ma też 2 zęby.)))))
No i tyle od nas. Nie nadrabiam bo nie dałabym rady ale mam nadzieję, ze szybko się wdrożę:-)
Buziaki dla was i 100 lat dla Karolinki i Rózi i wszystkich"zaległych" 10 miesięczniaków))))

reklama
silwia, wydrusia - co do pępusia to jak Błażej był malutki (he he dziwnie to brzmi) to lekarka mówiła że ma niewielką przepuklinę pępkową, ale nic nie robiliśmy z tym bo stwierdziła, że minie. Potem na rehabilitacji babka mnie pytała czy mały jest plasterkowany. Mi się ten pępusio nie podoba. Ale jak jestem u lekarki to tyle innych spraw wynika że zapominam - aż wstyd się przyznać. Teraz jak u niej będę to muszę jej zwrócić uwagę na pępusio. Niby zawsze małego rozbieram i widzi ale z doświadczenia wiem, że jak sama o coś nie zadbam to nic z tego nie będzie.

wisienka - super, że jesteś i że u Was idzie w dobrą stronę :-) Spóźnione 100 lat dla niuni :*

maqnio - 100 lat dla Rózi :*

Ania - 100 lat dla Karoliny :*

A i Błażejkowi chyba idą obie 1 i 2 górne na raz. Dziąsełka mega napuchnięte i tak jakby ząbki w dziąsełkach było widać. nie muszę Wam mówić co się w związku z tym dzieje :-(
Buziaki

Ostatnia edycja:
Do góry