reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześssc :-)U nas nocka okej ,ogarnelam mieszkanko corka po sniadaniu juz drzemie ,ja tez zjadlam sniadanko teraz wypije herbatke a potem mala sie obudzi i ruszmy łapac slonce :-DMonia moja Nadia od urodzenia dlugo nie lubila sie kapac dopiero gdzies w 6 miesiacu jak polubila sie kapac ,niewiem od czego to zalezy ,wydrusi milego wypoczynku u mamy ;* milego dnia !!!!!!:tak:

reklama
monia Jowiśka to zbój jakich mało :-) a ciężki dzień będzie, bo mamusia będzie tęsknić za córeczką :-) a Ty musisz koniecznie Kingusi dawać bebiko? Nie możesz jakiegoś innego mleka? Może to właśnie jej nie odpowiada.

hej babulce!!!

BARDZO DZIEKUJE ZA ZYCZONKA KOCHANE MOJE!!!!!!

moniu dla ciebie spóźnione ale najszczersze zyczonka imieninowe!!!duzo zdrówka, radosci i miłosci oraz pociechy z corci!!!!w kwestii paniki przed kapiela nie pomoge, rozia kocha wode, moze sie przez przypadek mała czegos przestraszyła, ale napila sie delikatnie wody i dlatego tak sie boi? i gratki nocek, u nas od 2 dni - totalna porazka nocna.
tesiu skarbie tobie szczegolne podziekowania:* a numer z kupka bezbłedny:):):)
daga tescie nie mieszkaja daleko - 70 km:)my mamy łózeczko turystyczne ale zabij mnie nie pamietam firmy. jak rozloze to kikne. i powiem ci szczerze ze w sumie jak na turystyczne jest ok, ale te łózeczka maja to do siebie, ze bardzo cienkie materac maja, ja zawsze rozinie jescze cos pod pupe podkładam, bo inaczej jest mega niewygodnie, buzi.

miłego dzionka dziewczynki:*

My cały dzień na dworze, taka piękna pogoda.

daga,
też tak myślę, że spróbuję z innym mleczkiem za kilka dni...

maqnio, Kinga mogła się raz przestraszyć, bo zapomniałam sprawdzić czy woda nie jest za gorąca ...no i była :baffled: i był płacz...no i jak teraz ją przekonać z powrotem do kapieli??? :szok:

maqnio wiem, że te łóżeczka mają cienkie materace, bo używaliśmy go jak nocowaliśmy w hotelu. Też musieliśmy coś dodatkowo jej podłożyć. Nie będzie problemem jakiś materac kupić, tym bardziej, że siostra na dniach będzie rodzić i jak przyjedzie do Polski to jej dziecko też skorzysta z tego. No i takie łóżeczko łatwiej i szybciej do auta wsadzić niż to drewniane.
monia może spróbuj przez dzień czy dwa nie kąpać Kini, tylko np. powycierać mokrą pieluszką. Może taka mała przerwa dobrzej jej zrobi. Albo przed kąpielą ją rozśmiesz, zabaw i jak włożysz do wanny, to od razu ją czymś zajmij. No i przede wszystkim nic na siłę

hej, u nas taka paskudna pogoda ze az lapie depreche. wczoraj w smuie bylismy w centrum z kolezanka i dzieciaczkami, ale raz chmury, raz slonce i po 16 juz padalo. tak wiec wiecej korzystamy z basenu. Aleksik mega ruchliwy, cwiczy wstawanie, czasmi bedac na kanapie wstanie i postawi kroczki i leci na Malysza do przodu. :-D

No ja tu doczytalam ze nasza Maqnio miala rocznice (duzo milosci) no i wszystkim Monikom skladam spoznione zyczonka imieninowe.

Daga my tez w Pl , It mamy lozeczka turystyczne, ale musze poprosic mame i tesciowa aby podaly mi nazwy to ci powiem. Fakt, faktem maja bardzo niewygodne materace. Sa bardzo cieniutkie. Tak wiec tescie jak moi rodzice zakupili dodatkowo materace.

Ania, wydrusia, tesia, Asica :*
Monia, moze sprobuj przeanalizowac ostani dzien kapieli, czy cos bylo innego niz zwykle kiedy niunia sie kapala.
Buziam

Dzięki dziewczyny za pomoc :*
Ania widziałam to łóżeczko na allegro i o nim właśnie myślałam, bo cena jest niska.
silwia jeszcze trochę i Aleksik zacznie biegać :-)

reklama
hej Mamuski!!!

moniu a moze wykap sie razem z Małą? macie wanne czy prysznic? kapiesz kinie w dzieciecej wanience czy tej "dla dorosłych"ja bym przed jakies 2 dni faktycznie odpusciła wogole kapiel, zeby kinia "trochę" zapomniała, a potem przez jakis czas kapałabym się razem z nia plus zabawki. Powinno byc dobrze, zabawa, wygłupy z mamusia, przytulaski - pokaz jej ze kapiel to super przyjemna zabawa. Trzymam kciuki, zeby sie przekonala:)
daga zakup dodatkowego materaca do dobry pomysł, tylko tak sobie mysle, ze chyba ciezko bedzie wsadzac go do auta? chyba ze tak jak u sylwi, łózeczka sa na stałe u dziadków, ale jak bedziesz chciaal sie z łóżeczkiem przemieszczac to pakowanie dodatkowow zwyklego materaca moze byc dosc klopotliwe. my mamy łózio na wyjazdy i ja biore duzy, gruby koc kłade na materac, na to przescieradełko i jest ok:)
sylwia przylatuj do PL u nas afrykanskie klimaty (no moze nei dzis, bo leje) brawa dla aleksa!!!

milego dzionka:)

Do góry