reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewuszki!

U nas nocka super, tylko jedna pobudka :tak::-D No i od dziś podaję jedną miarkę Bebiko przez tydzień.

Mąż wczoraj wrócił z W-wy i dziś wybieramy się do znajomych.

maqnio, spóżnione życzonka z okazji rocznicy!!!!:-D

Miłego dnia!

reklama
maqnio a daleko mieszkają Twoi teściowie? Odpoczywaj dziewczyno ile wlezie, za te wszystkie nieprzespane noce należy Ci się porządny odpoczynek :-)
monia gratuluję nocki i trzymam kciuki żeby zmiana mleka się udała &&&&&&&

U nas lepiej mimo, że ząb jeszcze się nie przebił. W ogóle to dziś pierwszy raz Jowita była w krótkim rękawie na zewnątrz. Większość z Was już pewnie opalona, a my się cieszymy, że można założyć bluzkę z krótkim rękawem :-D choć wcale upałów nie ma, ale dobre i to :-)

Helo!!!!Wita was zodiakalny byk zjarany na raka buhahha :-Dna spacerze cichaczem mnie to slonce tak wzielo ,na sczescie nie boli wiec moze nie tak mocno ale czerwien az bije odemnie :-Dmily dzinek spedzony z mezem i corcia ,to lubie :tak:
maqnio spoznione ale rowniez Tobie i mezowi wszystkiego naj z okazji rocznicy ,samych szczesliwych chwiil no i korzystaj odpoczywaj ile wlezie ,naladuj baterie:tak:
dzeiekujemy za gratulacje ,no dzieci potrafia w niesc tyle radosci do naszego zycia kazdego dnia ,kazda drobna rzecz cieszy jak zdobycie Mount Ewerest albo wygrana w totka :tak:
moni super ze nocka okej i udanego wypadu do znajomych ,my nadal na bebilonie pepti,
daga super ze Jowisia pieknie zasypia
asica ,ela kciuki za wizyty ,
​wydrusia:*

Ale mi dzis Nadia narobila roboty i "aromatu "zmienialam pampersa ,mysle niech se wywietrzy pupcie niedawno bylo po kupce ,i ja poszlam do kuchni zapomnialam piluszke flanelowa podlozyc i cooo ,wchodze a tam jedzie kupa na kilometr i to nie taki twardy klocek tylko taka luzniejsza rozmazana ta kupa na luzko cala rozmazana omg cala posciel do zmiany :szok::-D

Ostatnia edycja:
Hej. My padamy ze zmęczenia bo buszowaliśmy cały dzionek po dworku. Mieliśmy jeszcze w planach wypad do „mini zoo” ale rozpadało się i burza była więc zrezygnowaliśmy. W sumie to dobrze bo po powrocie do domu wykąpaliśmy małego i zasnął bez kolacji taki był padnięty…
Wydrusia – a do plasterkowania używacie „specjalnych” plasterków? Jeżeli tak to ile kosztują? Super spacerek!
Elżbieta - &&& za badania i dalsze leczenie! Ja do tej pory nie bałam się chyba tak żadnej wizyty jak u hematologa (no może kardiologa się podobnie bałam).&&& za wszystkie Wasze wizyty!
U mnie jedyny plus ½ etatu, że ustawiam tak pracę, że w dni wizyt nie pracuję bo bym nie wyrobiła.
Maqnio – ja jak wychodzę do pracy to o mało nie wpadam w histerię, że tak długo nie będę widziała Błażejka he he I takie spóźnione 100 LAT!
Monia - oby mleczko podpasowało Kini
Tesia - dzięki, &&& się przydadzą. No to śmierdząca sprawa ha ha ha

Maqnio ,moni z okazji Waszych imienin :
Z okazji imienin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil,
w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!

Załączniki

• kwiaty.jpg
    kwiaty.jpg
    106,1 KB · Wyświetleń: 18
Hej Dziewczynki ja na chwile bo u mamy jestem :-)
Moniczki wszystkiego co najlepsze!:-)
Asica tak to są specjalne ok 10zł (szt) ale nam to chirurg zaklada na 12 dni bo pediatry trzymał 3-4dni maks
Tesiu Daga Ememte Asica Monia Sis hej Dziubaski :-)

Hej,
coś pustki dzisiaj. Dalej taka fajna pogoda w Polsce? Tutaj dzisiaj też słoneczko świeci, w sumie to jest nawet cieplej niż wczoraj. W niedzielę muszę zostawić Jowitę na cały dzień pod opieką mamy, bo musimy kilka spraw załatwić. Oj nie będzie to łatwy dzień :-)
Dziewczyny, które mają łóżeczka turystyczne. Możecie polecić jakieś łóżeczko albo sprzedawcę na allegro? Muszę kupić jakieś łóżeczko Jowicie jak będziemy jechać do Polski. Najlepiej jakby cena nie była wysoka, bo to tylko na 2 miesiące potrzebujemy

reklama
Hej!

daga, odnosnie łózeczka turystycznego nie pomogę niestety :no: A Jowitka taki mały zbój, że Twoja mama będzie mieć z nią ciężki dzień?:-D;-)

wydrusiu, asica, tesiu, jeszcze raz dzięki za pamięć i życzonka!:-)

A my odstawiamy Bebiko na kilka dni, bo Kinię brzuszek wczoraj bolał i marudna było, podejrzewam ze to od tego mleka. No i nocka w miarę, 4 pobudki. Ale mam problem z małą od 2 dni. a mianowicie Kinga jak tylko zobaczy wanienkę z wodą do kapieli to chce mi uciec z rąk i drze się w niebogłosy i trzęsie się. nie wiem, co jej się porobiło:no: przeciez zawsze lubiła kapiel...

Do góry