reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam slonecznie !!!Mąż ma dzis wolne ,wiec myslalam pospie ,a gdzie tam maz z Nadia od 6 wstali ,a Nadia tulaniec moj szarpal mnie za wlosy ze noo musialam wstac :-DMaz zabral godzine temu mala na spacer ,ja zrobilam se majowke na balkonie ,kanapeczki ,owocki kawaa ,gazetki i lapie slonceee:-Dwydrusia super ze udane spotkanko ,Monia :* ,Maqnio :*,i reszta mamusiek milegoo slonecznego dnia !!!!!!!!!:tak:

reklama
hej Słonca!!!

No i po spotkaniu z wyderkami! super było i my bardzo dziekujemy!!!! (foty na watku)
Byliśmy dzis z Rózinką w aqua parku i normalnie druga Otylia nam rośnie. Dawno nie widziałam, zeby az tak szalała:)

sciskamy mocno wszystkie mamcie!!

maqnio, wydrusia, super foteczki! Widać, że ekstra się bawiliście :-D
Urocze z Was Kobitki no i dzieciaczki piękniutkie :-D:tak:A możecie mnie oswiecić, skąd tak dobrze się znacie? Daleko mieszkacie od siebie?

hej Słonca!

noc koszmar za nami, eh...

moniu znamy sie własnie z babyboom:) Wyderka jest z Ostrowa WLKP. ja z Torunia. Mamy do siebie ok 200km. Wyderki byli u nas 2 razy:) i oczywiscie na tym nie koniec:)

sciskamy mocno!!!!

Maqnio wspolczuje nocki ajjj &&&&&&&,buziak ,u nas od rana sloonce zapowiada sloneczny i goracy dzien ,musze isc dzis po recepte na mleczko i zaswiadczenie od alergologa zaniesc ,9 maja zaczynamy testowac nabial ,potem robimy badania i jedziemy z wynikami.dzisiaj po prysznicem zauwzylam ze slonce niezle mnie opalilo:szok:milego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!:happy:

Hej!

U nas dzisiejsza nocka spoko, jedna pobudka o 3.40, moje dziecko sie "rozgadało" i nie chciało zasnąć, 40 minut ją kołysałam :szok: no i pospałyśmy do 7.00 :-)

tesiu, ja też dziś znów po receptę na mleczko się wybieram i się boję, czy pediatra nie będzie chciała zaświadczenia...ehhh zobaczymy.

maqnio, witaj! Tulę za ciężką nockę :tak:;-)

Cześć dziewczęta J
Pogoda piękna więc w domu nie możemy wysiedzieć a efektem sąmoje czerwone jak rak plecy i ramiona. Dobrze, że spać mogę.. He He…
Silwia - oby papiery dotarły na czas Jno to była cuchnąca sprawa w samolocie ;-)
Wydrusia – sorki,że pytam ale tak raczej nie w temacie jestem mała miała zabieg czy tylko plasterki?Coś mi się kojarzy ten zabieg, ale jak przez mgłę.. Muszę chyba częściej zaglądać…:zawstydzona/y:
Monia – kiedyś małyzasypiał sam, teraz trzeba go bujać i czasem nucić (tylko wtedy kiedy sam siędopomina) mruczy wtedy tak słodko J
Maqnio - &&&&żeby Cię pierwsze kroki Rózi nie ominęły… Też się obawiam że mały mnie oleje izacznie chodzić jak będę w pracy, a dziś mi się śniło, że biegał J
Daga - powodzenia z remontem i przeprowadzką&&&
Anetka, Ania, Miczka, Psota, Teśka,Konwalianka, wydrusia– hej J
Basieniak - my mamy miesiąc przerwy i pod koniec majawracamy na rehabilitację…

Wszystkie mamusie pozdrawiam, doczytałam ile mogłam, trochę miumknęło L

A co więcej? Czeka nas z małym wizyta u hematologa… Muszęsię tylko dodzwonić żebny umówić wizytę… Buziam

Dzień dobry.
Wczoraj podczas zabawy zauważyłam, że Jowita ma siniaka na dziąsełku. Górna jedynka wychodzi. Bidulka moja, ale i tak jest dzielna. W nocy tylko raz się obudziła i chwilę popłakała, dałam jej żel i po chwili zasnęła. Dzisiaj też troszkę płacze. Wstała o 6, teraz zalicza pierwszą drzemkę. Ostatnio, nie wiem czy pisałam, jej pierwsza drzemka trwała 2,5h! Aż zaczęłam się martwić, bo dawno tak długo nie spała.

Teśka, monia, asica &&&&&&& za wizytę

reklama
Do góry