Witam slonecznie !!!Mąż ma dzis wolne ,wiec myslalam pospie ,a gdzie tam maz z Nadia od 6 wstali ,a Nadia tulaniec moj szarpal mnie za wlosy ze noo musialam wstac Maz zabral godzine temu mala na spacer ,ja zrobilam se majowke na balkonie ,kanapeczki ,owocki kawaa ,gazetki i lapie slonceeewydrusia super ze udane spotkanko ,Monia :* ,Maqnio :*,i reszta mamusiek milegoo slonecznego dnia !!!!!!!!!
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Moniczko bardzo dziękujemy z Lilusią :-) ! A wypoczynek z Maqniątkami już wczoraj sie skonczył :-(
maqnio
Mamusia Różyczki
hej Słonca!!!
No i po spotkaniu z wyderkami! super było i my bardzo dziekujemy!!!! (foty na watku)
Byliśmy dzis z Rózinką w aqua parku i normalnie druga Otylia nam rośnie. Dawno nie widziałam, zeby az tak szalała
sciskamy mocno wszystkie mamcie!!
No i po spotkaniu z wyderkami! super było i my bardzo dziekujemy!!!! (foty na watku)
Byliśmy dzis z Rózinką w aqua parku i normalnie druga Otylia nam rośnie. Dawno nie widziałam, zeby az tak szalała
sciskamy mocno wszystkie mamcie!!
monia_26
Mama Kingusi :*
maqnio, wydrusia, super foteczki! Widać, że ekstra się bawiliście
Urocze z Was Kobitki no i dzieciaczki piękniutkie A możecie mnie oswiecić, skąd tak dobrze się znacie? Daleko mieszkacie od siebie?
Urocze z Was Kobitki no i dzieciaczki piękniutkie A możecie mnie oswiecić, skąd tak dobrze się znacie? Daleko mieszkacie od siebie?
maqnio
Mamusia Różyczki
hej Słonca!
noc koszmar za nami, eh...
moniu znamy sie własnie z babyboom Wyderka jest z Ostrowa WLKP. ja z Torunia. Mamy do siebie ok 200km. Wyderki byli u nas 2 razy i oczywiscie na tym nie koniec
sciskamy mocno!!!!
noc koszmar za nami, eh...
moniu znamy sie własnie z babyboom Wyderka jest z Ostrowa WLKP. ja z Torunia. Mamy do siebie ok 200km. Wyderki byli u nas 2 razy i oczywiscie na tym nie koniec
sciskamy mocno!!!!
Maqnio wspolczuje nocki ajjj &&&&&&&,buziak ,u nas od rana sloonce zapowiada sloneczny i goracy dzien ,musze isc dzis po recepte na mleczko i zaswiadczenie od alergologa zaniesc ,9 maja zaczynamy testowac nabial ,potem robimy badania i jedziemy z wynikami.dzisiaj po prysznicem zauwzylam ze slonce niezle mnie opalilomilego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!
monia_26
Mama Kingusi :*
Hej!
U nas dzisiejsza nocka spoko, jedna pobudka o 3.40, moje dziecko sie "rozgadało" i nie chciało zasnąć, 40 minut ją kołysałam no i pospałyśmy do 7.00 :-)
tesiu, ja też dziś znów po receptę na mleczko się wybieram i się boję, czy pediatra nie będzie chciała zaświadczenia...ehhh zobaczymy.
maqnio, witaj! Tulę za ciężką nockę ;-)
U nas dzisiejsza nocka spoko, jedna pobudka o 3.40, moje dziecko sie "rozgadało" i nie chciało zasnąć, 40 minut ją kołysałam no i pospałyśmy do 7.00 :-)
tesiu, ja też dziś znów po receptę na mleczko się wybieram i się boję, czy pediatra nie będzie chciała zaświadczenia...ehhh zobaczymy.
maqnio, witaj! Tulę za ciężką nockę ;-)
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Cześć dziewczęta J
Pogoda piękna więc w domu nie możemy wysiedzieć a efektem sąmoje czerwone jak rak plecy i ramiona. Dobrze, że spać mogę.. He He…
Silwia - oby papiery dotarły na czas Jno to była cuchnąca sprawa w samolocie ;-)
Wydrusia – sorki,że pytam ale tak raczej nie w temacie jestem mała miała zabieg czy tylko plasterki?Coś mi się kojarzy ten zabieg, ale jak przez mgłę.. Muszę chyba częściej zaglądać…
Monia – kiedyś małyzasypiał sam, teraz trzeba go bujać i czasem nucić (tylko wtedy kiedy sam siędopomina) mruczy wtedy tak słodko J
Maqnio - &&&&żeby Cię pierwsze kroki Rózi nie ominęły… Też się obawiam że mały mnie oleje izacznie chodzić jak będę w pracy, a dziś mi się śniło, że biegał J
Daga - powodzenia z remontem i przeprowadzką&&&
Anetka, Ania, Miczka, Psota, Teśka,Konwalianka, wydrusia– hej J
Basieniak - my mamy miesiąc przerwy i pod koniec majawracamy na rehabilitację…
Wszystkie mamusie pozdrawiam, doczytałam ile mogłam, trochę miumknęło L
A co więcej? Czeka nas z małym wizyta u hematologa… Muszęsię tylko dodzwonić żebny umówić wizytę… Buziam
Pogoda piękna więc w domu nie możemy wysiedzieć a efektem sąmoje czerwone jak rak plecy i ramiona. Dobrze, że spać mogę.. He He…
Silwia - oby papiery dotarły na czas Jno to była cuchnąca sprawa w samolocie ;-)
Wydrusia – sorki,że pytam ale tak raczej nie w temacie jestem mała miała zabieg czy tylko plasterki?Coś mi się kojarzy ten zabieg, ale jak przez mgłę.. Muszę chyba częściej zaglądać…
Monia – kiedyś małyzasypiał sam, teraz trzeba go bujać i czasem nucić (tylko wtedy kiedy sam siędopomina) mruczy wtedy tak słodko J
Maqnio - &&&&żeby Cię pierwsze kroki Rózi nie ominęły… Też się obawiam że mały mnie oleje izacznie chodzić jak będę w pracy, a dziś mi się śniło, że biegał J
Daga - powodzenia z remontem i przeprowadzką&&&
Anetka, Ania, Miczka, Psota, Teśka,Konwalianka, wydrusia– hej J
Basieniak - my mamy miesiąc przerwy i pod koniec majawracamy na rehabilitację…
Wszystkie mamusie pozdrawiam, doczytałam ile mogłam, trochę miumknęło L
A co więcej? Czeka nas z małym wizyta u hematologa… Muszęsię tylko dodzwonić żebny umówić wizytę… Buziam
Dzień dobry.
Wczoraj podczas zabawy zauważyłam, że Jowita ma siniaka na dziąsełku. Górna jedynka wychodzi. Bidulka moja, ale i tak jest dzielna. W nocy tylko raz się obudziła i chwilę popłakała, dałam jej żel i po chwili zasnęła. Dzisiaj też troszkę płacze. Wstała o 6, teraz zalicza pierwszą drzemkę. Ostatnio, nie wiem czy pisałam, jej pierwsza drzemka trwała 2,5h! Aż zaczęłam się martwić, bo dawno tak długo nie spała.
Teśka, monia, asica &&&&&&& za wizytę
Wczoraj podczas zabawy zauważyłam, że Jowita ma siniaka na dziąsełku. Górna jedynka wychodzi. Bidulka moja, ale i tak jest dzielna. W nocy tylko raz się obudziła i chwilę popłakała, dałam jej żel i po chwili zasnęła. Dzisiaj też troszkę płacze. Wstała o 6, teraz zalicza pierwszą drzemkę. Ostatnio, nie wiem czy pisałam, jej pierwsza drzemka trwała 2,5h! Aż zaczęłam się martwić, bo dawno tak długo nie spała.
Teśka, monia, asica &&&&&&& za wizytę
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
dziewczyny kciuki za wizyty!!
monia super nocka gratki!!
a oto przedstawiam Wam nastepczynię Otylii (tylko błagam o wyzbycie sie komentarzy a propo tłustej golizny małża hihi)
01052012025.mp4 - YouTube
monia super nocka gratki!!
a oto przedstawiam Wam nastepczynię Otylii (tylko błagam o wyzbycie sie komentarzy a propo tłustej golizny małża hihi)
01052012025.mp4 - YouTube