Dziekujemy za kciuki ,wizyta u alergologa z powodzeniem zaliczona ,wyniki badan okej tylko hemoglobina na granicy normy ale narazie kazala sie niemartwic.Reszta wporzadku ,9 maja wprowadzamy nabial ;1 dnia 1 lyzeczka serka na czczo drugiego 2,3 4 4 dnia 8 a 5 12 a 6 dnia zrobic badania eozonofilie i 15 mamy przyjechac z wynikami ,oczywiscie mam obserwowac i jesli pojawi sie cos niepokojacego (luzne kupki ,wyprysk )przerwac dawanie nabialy i zrobic badania >Ale narazie jestem dobrej mysli .MIlego dnia :psocia fajnie ze jestes ,brakowalo nam Cie :*oj wspulczuje tego pakowania ,na reszte postow jutro odpisze wybaczcie uciekam ,brak czasu bo pol dnia w miscie spedzilismy buziaki
reklama
konwalianka dzięki kochana za wsparcie. Tutaj chodzi o to, że mąż wraca z pracy najwcześniej o 18, a rano wychodzi różnie, ale zazwyczaj między 4 a 7. W domu jest kilka rzeczy do zrobienia, np. postawienie ścianki, zerwanie boazerii ew. położenie na nia regipsów (nie wiem co za debil wymyślił tę boazerię, mnie sie to cholernie nie podoba), poza tym pomalowanie każdego pokoju żeby chociaż odświeżyć. Ja nie moge mu pomóc, bo nie mam z kim zostawić dziecka,a do tego kurzu jej brać przecież nie będę. To mieszkanie to jeszcze nie taki problem. Gorzej jest z atmosferą w domu. Wiem jedno, nigdy więcej nie zgodzę się żeby ktoś jeszcze z nami mieszkał. Młodzi powinni mieszkać sami. Zdecydowanie.
silwia :*
psota oj wiem o czym mówisz. Jedziecie na długi weekend nad morze? Dobrze, że chociaż pogoda Wam dopisze, bo z tego co słyszę to w Polsce lato :-)
teska super, że wszystko ok :-)
silwia :*
psota oj wiem o czym mówisz. Jedziecie na długi weekend nad morze? Dobrze, że chociaż pogoda Wam dopisze, bo z tego co słyszę to w Polsce lato :-)
teska super, że wszystko ok :-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Ja wpadam sie przywitac po ciezkim dniu... wlece jutro bo nie mam sily na nic
Halo !!!Serwuje kawe Wam od ranapsocia ty juz w drodze nad morze bandziemy czekac na wiesci ,wydrusia helol koniecznie napisz jak po wczorajszej imprezie bojowej:-)dagA wspolczuje remontu oby sie udalo szybko i w miare nie uciazliwie zrobic ,miczka pisz newsy jak w pracymorgenrood maluchy swietne ,Maqnio ,silvia ,monia basieniak ,ememte,ania,konwalianka i reszta mamus milego weekendu !!!!
Załączniki
Ostatnia edycja:
hej
My niestety nie wyjeżdżamy na majówkę. 1.05 przyjeżdżają do nas goście, a póki co korzystamy z pięknej pogody na miejscu. Dzisiaj wybieramy się na długi spacer , bierzemy kocyk, żarełko i będziemy wylegiwać się w parku lub pojedziemy do Łazienek. Czekamy aż mały wstanie bo ucina sobie pierwszą drzemkę i wyruszamy.
Wszystkim życzę miłego weekendu i dla wyjężdżających spokojnej podróży
Trzymajcie się cieplutko
My niestety nie wyjeżdżamy na majówkę. 1.05 przyjeżdżają do nas goście, a póki co korzystamy z pięknej pogody na miejscu. Dzisiaj wybieramy się na długi spacer , bierzemy kocyk, żarełko i będziemy wylegiwać się w parku lub pojedziemy do Łazienek. Czekamy aż mały wstanie bo ucina sobie pierwszą drzemkę i wyruszamy.
Wszystkim życzę miłego weekendu i dla wyjężdżających spokojnej podróży
Trzymajcie się cieplutko
Psota nie strasz, bo my nad morze w czerwcu jedziemy:-)
Ja tez majowke w domu spedzam, w dodatku do poniedzialku sama No ale co tam spedzimy wiekszosc czasu na dworze, bo pogoda piekna i jakos zleci
Milego weekendowania mamusie i dzieciaczki!
Ja tez majowke w domu spedzam, w dodatku do poniedzialku sama No ale co tam spedzimy wiekszosc czasu na dworze, bo pogoda piekna i jakos zleci
Milego weekendowania mamusie i dzieciaczki!
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Dziewczynki :-) ale wypoczełam dziś :-) łazilyśmy cały dzien wracalismy na pampersa i jedzonko :-) A my poniedziałek spędzamy z Roszkowskimi Dziubkami :-)
monia_26
Mama Kingusi :*
Hej!
Piekna niedziela, my za chwilę na chrzciny do mojego brata wyruszamy, wpadam na chwilę. U nas po staremu, nocki trochę się ogorszyły, ale to pewnie zęby...
psota, koooooooopę lat!!!!!!!!!!! Witaj kochana!
tesiu, super że wizyta udana!
Miłej i pieknej niedzieli!
Piekna niedziela, my za chwilę na chrzciny do mojego brata wyruszamy, wpadam na chwilę. U nas po staremu, nocki trochę się ogorszyły, ale to pewnie zęby...
psota, koooooooopę lat!!!!!!!!!!! Witaj kochana!
tesiu, super że wizyta udana!
Miłej i pieknej niedzieli!
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
hej babulce!!
wpadam tylko na sekundke zyczyc wszystkim przemiłego weekendu!!!! Do Nas dzis przyjeżdza wyderka z rodzinka. Miałą tez byc wisienka ale Milcia sie rozchorowała.Doczytam Was w najblizszym czasie!
ściskamy mocno!!!!
wpadam tylko na sekundke zyczyc wszystkim przemiłego weekendu!!!! Do Nas dzis przyjeżdza wyderka z rodzinka. Miałą tez byc wisienka ale Milcia sie rozchorowała.Doczytam Was w najblizszym czasie!
ściskamy mocno!!!!