reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ememte przepraszam za modyfikacje Twojego nicka. kurcze nie naucze sie, a moze tak sie odmienia? ;-)

Z tego co wczesniej pisalas wynika ze maly ma alergie.. tylko ze dalej moga badania nic nie wykazac. dobrze ze idziesz prywatnie latwiej o fachowca.. no i jak mu zaplqcisz to bardziej sie zatroszczy.

My juz w spacerowce. Maly sie miescil na styk i sie jak sie ovudzil to sie zloscil ze malo miejsca i nic nie widzial. W naszej spacerowce moze maly lezec praktycznie na plasko wiec nie przeszkadza to ze za dobrze nie siedzi a jak sie obudzi to cos wiecej widzo i jest zadowolony a ja spokojniejsza ze nie musze go dzwigac do domu ;-)

reklama
daga, zdolniacha z Jowitki!!!

Mateuszkowa, sto lat dla Małego:-D:-D:-D

ememte,
dzielnego masz synka, że nie płacze przy szczepieniu....moja to drze się jakby ją ze skóry obdzierali...

sunset, u nas jest podobnie ze spacerówka, tzn. oparcie jest regulowane i całkiem prosto KINga nie siedzi tylko w pozycji półlezącej.

Moje dziecko dziś godz. czasu zafascynowane było 0,5 litrową plastikową butelką po wodzie mineralnej...mała bawiła się nią i oglądała ze wszystkich stron:szok::tak:

Konwalianka - heh no skoro Ci sie nie podobala to wyjscia nie bylo ;-) heh my kobitki to mamy ;-) btw. bardzo fajna spacerowka!

Monia - to mialas troche czasu dla siebie ;-) dzieci to sa slodkie.. u nas tuczek do ziemniakow jest super zabawka ;-)

Daga - i jak diabelek sie czuje? Ma goraczke?

Ostatnia edycja:
sunset gorączki nie ma. Ogólnie nie jest źle, bawi się, śmieje, tylko najgorzej jest z zasypianiem. Kładę ją tak żeby głowę miała troszkę wyżej, to łatwiej jej się oddycha. O 15 ciężko jej się zasypiało, co chwilę płakała aż w końcu wzięłam ją do siebie do łóżka i spała 1,5 h. Widzę, że Maciuś chyba dzisiaj grzeczny :-)
konwalianka wielkie dzięki ;-)

daga to super ze jest poprawa. oby do jutra nie bylo sladu po wirusie.
Macius grzeczny? Heh on ma podobny charakter do Jowitki - jego ulubiona piosenka jest "bad boys bad boys whatcha gonna do.." ;-)
ps. wiecej pisalam bo kompa mialam wlaczonego a zwykle klepie z komorki.. tak wiec schodzi :-) ale postaram sie jutro doprowadzic do porzadku ;-)

Sunset nic się nie stało, nawet nie zauważyłam :)
Monia 26 dzielny :) tylko zanim go zaszczepiliśmy to był niemiłosierny krzyk. podczas ważenia i później podczas badania :) a głos ma bardzo donośny. Pielęgniarki zawsze się śmieją że chyba będzie śpiewakiem. Jak leżałam w szpitalu po porodzie to też krzyczał najgłośniej ze wszystkich dzieci :)
Konwalianko śliczny wózek, taki kolorowy. Ja jeszcze nie myślałam nad parasolką, zobaczymy jak się sprawdzi ten co mamy

Mój smyk już śpi tylko zanim zasnął musiałam go 2 razy przebierać bo coś mi butelka przeciekała. Myślałam że nie dokręciłam , ale jednak nie. W końcu przelałam do innej i było ok

reklama
Do góry