reklama
monia_26
Mama Kingusi :*
Hejka
U nas nocka masakryczna, co chwilę pobudki z popłakiwaniem (ale oczy ma ciągle wtedy zamknięte), chyba tak swędzą ją te dziąsełka... góra chyba będzie szła bo baaardzooo rozpulchniona i jakieś dwie białe kropeczki w miejscu górnych jedynek. Mam tylko nadzieję, że szybciej wyjdą niż dolne jedynki, które chyba szły 3 mce
konwalianka, sto latek dla Twojego 8-Miesięczniaka
Samea, wszystkiego naj naj dla Małego 7-Miesięczniaka
Anetkaa, właśnie - a ile bartuś w dzień śpi??? Może za dużo i nadrabia potem w nocy Chociaż np. w przypadku mojej Kingi nie ma to znaczenia, ile na dniu śpi. Czy 2 czy 3,5 godz. łącznie to i tak nocki różne...
sunset, u nas też ciągle rączki i rączki...od tego dźwigania małej to mi się coś w staw łokciowy stało, pewnie nadwerężyłam... dziś jadę pozałatwiać kilka spraw to zakupię jakąś maść...
Miłego dzionka!
U nas nocka masakryczna, co chwilę pobudki z popłakiwaniem (ale oczy ma ciągle wtedy zamknięte), chyba tak swędzą ją te dziąsełka... góra chyba będzie szła bo baaardzooo rozpulchniona i jakieś dwie białe kropeczki w miejscu górnych jedynek. Mam tylko nadzieję, że szybciej wyjdą niż dolne jedynki, które chyba szły 3 mce
konwalianka, sto latek dla Twojego 8-Miesięczniaka
Samea, wszystkiego naj naj dla Małego 7-Miesięczniaka
Anetkaa, właśnie - a ile bartuś w dzień śpi??? Może za dużo i nadrabia potem w nocy Chociaż np. w przypadku mojej Kingi nie ma to znaczenia, ile na dniu śpi. Czy 2 czy 3,5 godz. łącznie to i tak nocki różne...
sunset, u nas też ciągle rączki i rączki...od tego dźwigania małej to mi się coś w staw łokciowy stało, pewnie nadwerężyłam... dziś jadę pozałatwiać kilka spraw to zakupię jakąś maść...
Miłego dzionka!
Dzień dobry.
Dzisiaj powracam do żywych :-) ból brzucha, to już tylko wspomnienie, ale wczoraj ledwo żyłam. Mąż wrócił wcześniej z pracy i zajął się Jowitą żeby mnie trochę odciążyć.
Marzena super, że już wszystko wraca do normy
konwalianka sto latek dla Tymusia
sunset ja mieszkam na Islandi. Malutka wysepka, na której są tylko 3 sklepy spożywcze ;-) Żeby dostać się na główną wyspę (do reszty Islandii, np. do stolicy) trzeba płynąć promem i jeszcze kawał drogi jechać autem. Można się przyzwyczaić, choć są dni, kiedy mam dość, ale to zwłaszcza zimą, kiedy przez większą część dnia jest ciemno. Za to latem jest odwrotnie ;-)
Dzisiaj powracam do żywych :-) ból brzucha, to już tylko wspomnienie, ale wczoraj ledwo żyłam. Mąż wrócił wcześniej z pracy i zajął się Jowitą żeby mnie trochę odciążyć.
Marzena super, że już wszystko wraca do normy
konwalianka sto latek dla Tymusia
sunset ja mieszkam na Islandi. Malutka wysepka, na której są tylko 3 sklepy spożywcze ;-) Żeby dostać się na główną wyspę (do reszty Islandii, np. do stolicy) trzeba płynąć promem i jeszcze kawał drogi jechać autem. Można się przyzwyczaić, choć są dni, kiedy mam dość, ale to zwłaszcza zimą, kiedy przez większą część dnia jest ciemno. Za to latem jest odwrotnie ;-)
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Cześć Dziewczyny i Maluszki.
Przepraszam ale nie doczytam
Udało nam się załatwić rehabilitacje na 29 lutego ! Super bo na NFZ...
W pracy masakra! Mam niby pół etatu a obowiązków na 2 he he więc lekko nie wyrabiam i czasem muszę po godzinach pracować ku chwale...
sto latek dla Tymusia 8-Miesięczniaka
Samea - wszystkiego naj dla 7-Miesięczniaka
100 lat!
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!! i buziam dzidziuśki!!!
Przepraszam ale nie doczytam
Udało nam się załatwić rehabilitacje na 29 lutego ! Super bo na NFZ...
W pracy masakra! Mam niby pół etatu a obowiązków na 2 he he więc lekko nie wyrabiam i czasem muszę po godzinach pracować ku chwale...
sto latek dla Tymusia 8-Miesięczniaka
Samea - wszystkiego naj dla 7-Miesięczniaka
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!! i buziam dzidziuśki!!!
Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie kochane
Konwalianka no synus to juz kawał chłopa , duzo zdrówka dla was
nasza nocka super wszystko juz wróciło do normy , przesypiamy cała noc , jesli chodzi o spanie w dzien to moja niunia spi co 2 godziny po 2 godziny i w nocy przesypia całe ona lubi spac , ale jak nie spi to chodzi w niej wszystko i rece i nogi i buzia gada jak najeta , spala tyle energi ze masakra , ale to dobrze
Konwalianka no synus to juz kawał chłopa , duzo zdrówka dla was
nasza nocka super wszystko juz wróciło do normy , przesypiamy cała noc , jesli chodzi o spanie w dzien to moja niunia spi co 2 godziny po 2 godziny i w nocy przesypia całe ona lubi spac , ale jak nie spi to chodzi w niej wszystko i rece i nogi i buzia gada jak najeta , spala tyle energi ze masakra , ale to dobrze
Witam sie kawcia czestowac sieja dzisiaj w nienajleprzym humorze ,nocka niedospana ,mala budzila sie nawet niewiem ile razy ,na dobre rozbudzila sie o 6 ,teraz niedawno usnela ,ale ogolnie w dzien to niezle jest tylko trzeba bawic sie z nia ,gadac itd.Nie lubie schematow ze w takim wieku dziecko powinno robic juz to i tamto ,to mnie doluje bo moja Nadia jeszcze wielu rzeczy nierobi ,do raczkowania jeszcze chyba daleko u niej ,a dzieci rozneie sie rozwijaja,widac to po bb maluszkach jedne wiecej umieja drugie mniej ,moja z tych mniej niestetyyy ...oj noebende wam smecic ,ide was poczytac
malamii06
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Nie było mnie chyba ze dwa tygodnie!! Nie nadrobię dokładnie tego co pisałyście, więc mam nadzieję, że u Was wszystko OK!!!
U nas w zasadzie po staremu: marud marud marud, zębów brak, nocne pobudki co 2 godziny :/
Jestem zmęczona i zaczynam mieć dość..
Nie mogę nic w domu zrobić bo Mateusz praktycznie ani chwili sam nie chce być bo od razu darcie. Leżenie mu się znudziło, a sam siedzieć jeszcze nie potrafi.. Chwila ciszy jest jak siedzę z nim i go podtrzymuję w siadzie.
Dalej chodzimy na reha. Muszę dziś zapytać jak długo jeszcze bo kieszeń boli, a przede mną jeszcze tylko dwie wypłaty :/
Dzisiaj wieczór bez męża więc myślę, że na spokojnie zajrzę do Was wieczorem.
buziaki!!
Nie było mnie chyba ze dwa tygodnie!! Nie nadrobię dokładnie tego co pisałyście, więc mam nadzieję, że u Was wszystko OK!!!
U nas w zasadzie po staremu: marud marud marud, zębów brak, nocne pobudki co 2 godziny :/
Jestem zmęczona i zaczynam mieć dość..
Nie mogę nic w domu zrobić bo Mateusz praktycznie ani chwili sam nie chce być bo od razu darcie. Leżenie mu się znudziło, a sam siedzieć jeszcze nie potrafi.. Chwila ciszy jest jak siedzę z nim i go podtrzymuję w siadzie.
Dalej chodzimy na reha. Muszę dziś zapytać jak długo jeszcze bo kieszeń boli, a przede mną jeszcze tylko dwie wypłaty :/
Dzisiaj wieczór bez męża więc myślę, że na spokojnie zajrzę do Was wieczorem.
buziaki!!
Teśka nie przejmuj się, Jowita też jeszcze wielu rzeczy nie robi. Najważniejsze, że dzieciaczki rozwijają się dobrze, a to, że każde w swoim tempie to już inna sprawa.
Malamii wiem co przechodzisz, miałam tak jak Jowita była mniejsza, nic nie mogłam zrobić. Teraz się sama czymś zajmie przez jakiś czas, ale muszę być w zasięgu jej wzroku. Sto latek dla synusia!
U nas z usypianiem już lepiej. Pomarudzi trochę i zasypia. Teraz odleciała po 5 minutach. Tak się cieszę, że udało nam się to zmienić.
Malamii wiem co przechodzisz, miałam tak jak Jowita była mniejsza, nic nie mogłam zrobić. Teraz się sama czymś zajmie przez jakiś czas, ale muszę być w zasięgu jej wzroku. Sto latek dla synusia!
U nas z usypianiem już lepiej. Pomarudzi trochę i zasypia. Teraz odleciała po 5 minutach. Tak się cieszę, że udało nam się to zmienić.
reklama
monia_26
Mama Kingusi :*
malami, tak pisze Ci daga - nie przejmuj się tym! Moja też wielu rzeczy nie potrafi, co prawda siedzi turla się na boki, ale do raczkowania to jej jeszcze daleko. Każde dziecko ma swoje tempo! STO LAT DLA MAŁEGO!
marzena, to super, że nocki oki!!!!
asica, fajnie, że udało się Wam załatwić reha tak szybko na NFZ! W dzisiejszych czasach to chyba cud! Mnie na wizytę do endokrynologa z moją tarczycą na NFZ oczywiście - kazali czekać - UWAGA- do marca 2013!!!! O zgrozo!
Teska, wiem coś na ten temat z tymi nockami, oj wiem.....
daga, witaj! Z @ ja tez mam przekichane...a teraz coś mi się spóźnia 2 dni...
marzena, to super, że nocki oki!!!!
asica, fajnie, że udało się Wam załatwić reha tak szybko na NFZ! W dzisiejszych czasach to chyba cud! Mnie na wizytę do endokrynologa z moją tarczycą na NFZ oczywiście - kazali czekać - UWAGA- do marca 2013!!!! O zgrozo!
Teska, wiem coś na ten temat z tymi nockami, oj wiem.....
daga, witaj! Z @ ja tez mam przekichane...a teraz coś mi się spóźnia 2 dni...
Ostatnia edycja: