reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam!

na kawkę zapraszam!
U nas nocka bardzo ładna z jedzeniem o 5 i spaniem do 7.30. Od 6 z mamą w łóżku :-)

Monia, Corin sto lat dla Waszych Księżniczek!!

Ania współczujemy brzuszka :-( oby szybko się poprawiło!

Samea dzielni jestescie. Z czasem będzie na pewno coraz lepiej i Szymus też sie przyzwyczai.

buziaki dla wszystkich!

reklama
Witam i ja:)
Współczuję wam tych ząbków... u nas albo nie idą jeszcze albo jakoś bezproblemowo.... w każdym razie jeszcze nic nie widać...
Za to muszę się pochwalić, że dzisiaj Wiki kilka razy co prawda tylko na sekundę czy dwie ale jednak stanęła na czworakach:) więc niedługo... :) a co ciekawe za to ciągle nie siedzi sama.... Ale co tam każde tempo dobre, a nawet gdzieś czytałam, że taka kolejność dobra jest dla kręgosłupa więc spoko... W końcu najwięcej czasu od urodzenia na brzuszku spędza;)

Dzieki dziewczyny! A ten brzuszek to moze ja bolal po tym wieczornym obrzarstwie? Sama nie wiem. Umowie sie do lekarza i niech mi powie czy to na pewno zeby mala mecza i czy dlugo jeszcze bede musiala na nie czekac.

Witam:)
Maly w koncu spi, jak zawsze wstal o 6:sorry:
Monia fakt sporo je;-)my mielismy Nan na poczatku tez sie nie sprawdzil ale moze u Was bedzie ok w koncu kazde dziecko inne;-)Sto lat dla Kingi:-)
Corin wszystkiego naj;-)
Basieniak u nas pierwsze zeby byly bez problemu za to teraz sajgon. co do jedzienia nie pomoge bo moj wcian kawalki ale moze faktycznie sitko pomoze?i nie martw sie kazde dziecko inne nie wszytskie musza juz jesc posiekane
Maly zaczal raczkowac:-Dstaje w lozeczku a odkiedy sam sprawnie siada mam luz bo bawi sie sam w lozczku, kiedy chce usiadzie ;-)

Witam i ja:)
Współczuję wam tych ząbków... u nas albo nie idą jeszcze albo jakoś bezproblemowo.... w każdym razie jeszcze nic nie widać...
Za to muszę się pochwalić, że dzisiaj Wiki kilka razy co prawda tylko na sekundę czy dwie ale jednak stanęła na czworakach:) więc niedługo... :) a co ciekawe za to ciągle nie siedzi sama.... Ale co tam każde tempo dobre, a nawet gdzieś czytałam, że taka kolejność dobra jest dla kręgosłupa więc spoko... W końcu najwięcej czasu od urodzenia na brzuszku spędza;)

Na brzuszku dla malucha najlepiej i nie martw sie, bo tak jak piszesz - kazde tempo jest dobre :-) Na razie Mila też nie raczkuje, dawno juz stoi na czterech i jak chce sie przesunac - rzuca sie do przodu :D Jak mała dzdzownica :-D:-D:-D Majka odpychała soe i przesuwała do tyłu, a ruszyła do przodu jak miała prawie 8 miesiecy - i to tak niespodziewanie, z dnia na dzien ;-) i obie dziewczyny lubia na brzucholku, bo wtedy wiecej widac ;-)

Monia, Corin - najlepszego dla dziewczynek!!!

Witajcie kochane

Corin, Monia duzo zdrówka dla szkrabów

A u nas w koncu wraca wszystko do normy , noc w koncu cała przespana bez problemu , katarek jeszcze jest ale juz niewielki , i da sie przezyc , Klaudusia tez juz lepiej oddycha
Basieniak moja niunia tez jeszcze dobrze sama nie siedzi a o raczkowaniu nie ma mowy , za to uwielbia na brzuszku lezec jak tylko ma jak to chyc i na brzuszku lezy , przyjdzie czas i pora to i one zaczna łazic jeszcze nam sie tego odechce jak trzeba bedzie miec oczy dookoła głowy , zeby sobie cos nie zrobiło

witam ja tylko na chwilę bo nie ma szefa w biurze

moni, corin sto lat dla dzieciaczków

chorowitkom zdrówka

u nas hmmm....ciągle bieg, praca dom, praca dom i tak wkoło .... muszę gdzieś wyjechać i naładować akumulatory ale z dziećmi to chyba nierealne .... u nas nadal mały stacjonarny... nie raczkuje, nie staje aha i nie mamy zębów :eek::-D

witam sie z Wami

Corin, monia sto lat dla Waszych szkrabów

monia, Tymek w sumie ma głownie kaszel, który go bardzo męczy ale gdy śpi..nie czaje tego zupełnie, w dzień kaszlnie moze kilka razy..a jak tylko uśnie to go męczy ;/ U nas dentinox idzie na mniejsze bóle, ale tak jak napisałaś tylko na chwilę uśmierza ból

Ania
, współczuje nocki..u nas tez niebardzo..ale to przez ten kaszel.. ciągle się wybudzał.. raz on kaszlnął raz ja..

Samea.. no stoi i to od dawna.. ale to jeszcze nic.. on teraz sie podnosi na wszystkim co widzi.. najgorsze są relingi w kuchni..nie sorry, najgorsze są większe zabawki przy których wstaje..one czasem mu się przewrócą a on z nimi i płaczu co niemiara..ale nie jestem w stanie go ciągle asekurować..

Miczka, dobrze, ze chociaż u Was nocki są ok:) całuski dla Szymcia

basieniak, oby u Was ząbki szły ale właśnie po cichu..no i z tym brzuszkiem i raczkowaniem to prawda.. często najpierw jedno a później drugie następuje..

kasia Tymek też tak robił:-D no i zaczął raczkować z dnia na dzień.. w szoku byłam..to jednego dnia nic, powiedziałabym że nawet się cofnął a na drugi zaczął raczkować..

Konwalianko u nas nocki się poprawiły odkąd przeszlismy na dwie drzemki zamiast trzech. Wczesniej mielismy każdej nocy przerwy półtoragodzinne na zabawy. Masakra. Zresztą co ja Ci będę pisać :-D Także teraz ostatnie spanie max do 15.30. Buziaki dla kaszelka, oby szybko przeszło.

Basieniak brawa dla Wiki! Szymek czworakuje już jakis czas, teraz przy wszystkim się podciąga a nadal sam stabilnie nie siedzi. Także nie masz się co martwić.

reklama
Do góry