reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej kochane:) U nas dzisiaj dla odmiany pobudki co godzinę z płaczem i jedną ok. godzinną przerwą na zabwę o 4 rano!!! Tak więc jestem jednym wielkim zdechlakiem.
Miłego dnia życzę:)

reklama
Witam się i ja!

U nas noc znowu z pobudkami co godzinę, o 1.00 jedzonko i pół godziny kołysania...no i od rana wszystko jest bee, wielka maruda.

daga, mnie się często @ lubi spóźniać tak do 5 dni...cóż-poczekam, jak nie przylezie to zrobię test.

Anetkaa, wiem co znaczą takie nocki..no i gratki dla Bartusia!

malami, konwalianka, Aniaa
, witajcie:-D:-D:-D

U nas dzisiaj pobudka c prawda o 5.30, ale o 6.30 położyliśmy się i co? 2h spaliśmy jak zabici..no co ta pogoda może z człowiekiem zrobić :-D nocka, całkiem niezła.. więc wyspana jestem i przybita do tego, bo aż chyba za długo spałam..

Częstuję bułeczkami z czereśniami oraz kawusią:tak:

Ps. kiedy wprowadza sie truskawki do diety malca?

Dzień dobry!

My na nockę narzekać nie możemy chociaż kilka razy wstawałam. Pospaliśmy do 7.30 i mały zalicza już pierwszą drzemkę. Szybko. Ciekawe jak nam to dzisiaj wyjdzie w ciągu dnia.

Malamii, Anetka, Monia współczujemy nocki.

Konwalinako truskawki są generalnie chyba od 10 miesiąca. Chociaż Bobovita ma kaszki truskawkowe już od 6 miesiąca i my już je jedliśmy.

Hej!

malami widzę, że mimo tego, że Mateusz nie spał wczoraj 6 godzin, to w nocy i tak dał ci popalić. Współczuję :-(
anetka gratulacje :-)
ania jak nocka?

Ja miałam dzisiaj ciężką noc. Śniły mi się jakieś głupoty, w ogóle się nie wyspałam mimo, że mąż wstawał do Jowity. Powiedział, że teraz usypianie jej w nocy to bajka i że odwaliłam kawał dobrej roboty. Nie ma to jak mąż doceni :tak:
W ogóle to ostatnio mam dziwny nastrój, a co kobiecie najbardziej poprawia humor? ZAKUPY :-D Jutro idziemy na miasto, może coś fajnego upoluję :-)

konwalianko - z tymi truskawkami to faktycznie w kaszce są już od 6 miesiąca,hmm..
daga - dokładnie tak, nie spał ani za dnia ani w nocy :/ ech.. wykończy mnie to dziecię..

Dzisiaj mamy w planach KINO - pierwszy raz!!!! Zostawiamy małego u teściów i jedziemy. Aż się boję....

Hej

U nas nocka standardowa ostatnio czyli pare pobudek z przyczyn blizej niewyjasnionych;/ Ale zaczynam watpic czy to zeby no chyba ze rosna tylko w nocy:p Bo w dzien mala i wczoraj i dzis super humor:) Dobrze ze chociaz tyle;-)

Malamii Karola jadla juz truskawki, kupilam mrozone i zrobilam mus ktorego troche dodalam do jablek:) Bylo ok, ale trzeba uwazac bo truskawki to silny alergen.

Milego dnia mamuski!

reklama
Do góry