hejo mamusie
przepraszam , ale nie odniose sie do postow
u nas po staremu - maly ladnie spi, jakies proby raczkowania podejmuje - a raczej pelzania / czolgania sie, musimy isc do dentysty bo ma cos na dziaselku :/ ni to zabek ni to jakies afty, nie wiadomo co..
u nas alergia na pietruszke i gluten niestety
dobrze ze alergia a nie nietolerancja i mam nadzieje ze nic wiecej nie bedzie z tego .. ostatnio jak dalam malemu do pociumkania skorke od chleba, ale byl w skowronkach - zreszta ja tez, ale na drugi dzien masakra
wysyp okazaly..
mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku, postaram ssie w wolnej chwili co nieco doczytac
no i doczytalam ;-)
teska - sto lat dla coreczki! i &&& za oczko , oby to nie bylo nic powaznego
ania - no niestety, zlosliwosc rzeczy martwych, zawsze psuja sie jak nie trzeba.. a Karola pewnie zaraz ruszy do przodu
konwalianka - no tak jak mowisz sama, przyzwyczaisz malego do husiania na brzuchu i tylko tak ci bedzie zasypial.. a nie zasnie przy cycu jak bys mu wtedy dala? wczesnie wstaje? bo jesli nie jest to srodek nocy ?;-) to moze jakby sie wybawil to zasnie pozniej szybciej ?
asica - :* moj nie pije w nocy juz dawno, odzwyczajalam go, podajac mu nocne zarelko 10 minut wczesniej niz zwykle, co pare dni znowu 10 min wczesniej i tak doszlismy do jednego karmienia po kapaniu ..
basieniak - no oby to nie byla celiakia
niestety jednym z objawow jest wlasnie male przybieranie na wadze pomimo tego ze sie je
daj znac co i jak!!! &&&
malami - a moze to kolejny skok rozwojowy ??? i && za zabki
corin - sliczne "papa" :-) moj nauczyl sie "kosi-kosi"
danuska - slodko musi to wygladac jak mala robi "brum brum " :-) ah te nasze dzieciaczki, takie male a juz tyle potrafia!
the white one - gratuluje!! zycze spokojnej ciazy i cierpliwosci!! :-)
miczka - teraz oczy dookola glowy i to czasem moze nie wystarczyc ;-)
monia - to faktycznie moze byc ta pietruche, eh nonic musisz ja wyeliminowac i moze sprobowac kolejny raz za pare mc ? moj jak sie odkupuje - rzadko, bo rzadko, to jak zasnie to boki kolderki wciskam miedzy materac a szczebelki ( maly nie jest splaszczony pod koldra zeby nie bylo
)
maqnio - brawo dla Rozinki :-) zdolna dziewuszka, a zdj wymiata!!!! sliczna w tej czapusi :-) a co do pracy, eh.. no &&& zeby sie to jakos ulozylo ..
wisienko - &&&& jak po 1 dniu pracy?? daj znac!!!!
anetkaa - to dobrze ze maly wrocil do cyca ;-)
marzena - masz racje, kazde dziecko ma swoje tempo i nie powinnismy sie martwic na wyrost :-)
daga - oby zebiska wyszly szybko!!
madzia, aneta - witajcie :*