reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Asica no niezły referat;) i super:) a z tymi nadgodzinami to chociaż płacą za nie czy ku chwale.... ?
malamii no chyba źle zrozumiałąm to sprężynowanie bo przecież dzieciak może sprężynować stojąc, próbując raczkować gotowy w pozycji... a mi chodziło o takie zwyczajne sprężynowanie przy trzymaniu na rękach....
kurcze znajoma lekarka postraszyła mnie dzisiaj celiakią....

asica moze Ty jakąs pisarką zostaniesz co:-D?
wisienko my obgadane!! :*:*:*
konwalianko zycze lepszej nocy:)
basieniak &&& zeby to jednak celiakia nie była:)

miłego tygodnia zycze, zajrze pewnie w weekend bo w tygodniu ciezko o wolna chwilke!!! buziam mocno!!!

basieniak my na razie na bezglutenowej diecie i nie martw sie jakby nawet taka z niemowlęctwa prawie zawsze przechodzi:tak:
Maqnio **
Ja też zacznę zaglądac w weekendy chyba tylko od środy bo niestety będzie cięzko z czasem jak zacznę pracowac

Wisienka - szaleję z tęsknoty! Jak drugiego dnia w pracy poszłam w teren i były 2 dziewczynki, jedna 2 latka, druga 9 m-cy to jak na tą mniejszą patrzyłam to miałam łzy w oczach i chciałam do małego! Oj nie ma łatwo heh L
Basieniak - kochana oczywiście, że ku chwale! J Ale odebrałam sobie godziny…. Choć nie ukrywam, że wolałbym kasę… Oj, nie celiakia &&&&&&&&
Maqnio - dwa tomiki wierszy mam J a teraz mogłabym magisterki skrobać ;-)

asica nie chwailias sie ze Ty taka artystka jestes:) Moze jakis wiersz o bb skrobniesz?:D

the white on a kto Ci naopowiadal ze ja po porodzie jak okres jeszcze nie wrocil to na zajscie w ciaze jest tylko 5% szans? Przeciez to bzdura...

basieniak a moze jesli wszystkie badania sa ok i dziecie sie dobrze rozwija to nie ma co sie ta niska waga martwic? Bo juz zupelnie na mam pomyslu od czego to.

Dziewczyny pracujace zycze zeby tydzien szybko zlecial!

Mamy dzieci raczkujacych ile mniej-wiecej czasu minelo odkad Wasze dzieci podnisoly tleczki i zaczely sie bujac przod-tyl do tego kiedy ruszyly przed siebie?:-p Bo Karolina juz sie gibie przod-tyl i nie moge sie doczekac kiedy wystartuje do przodu:D

Dobry wieczór!
U nas niedziela rodzinna, czyli obiad u rodziców. Skutkiem czego gotowanie co najmniej do wtorku mam z głowy :-D:-D

Maqnio
brawo dla Rózinki!! Leci jak burza! Tobie dużo sił na nowy tydzień

Malamii Szymek też stabilnie jeszcze wcale nie siedzi a już raczkuje więc może wcale nie jest u Was tak daleko :-D

Konwalianko mąż jak się wytęskni to będzie Was po rękach całować po powrocie :tak: czasem dobrze robi taka krótka rozłąka chociaż ja tam nie lubię :-p PS. Ja właśnie wczoraj dostałam pierwszą @. Siet... tak dobrze mi było bez...

Ania u nas to było jakieś 2 tygodnie od momentu bujania.

Witam wieczornie:) My dzisiaj przesiedzieliśmy praktycznie cał dzień u rodziców, mężasty dojechał tylko na obiad bo niestety weekend pracujący. Bartolini tak łobuzuje że nie ma siły która by go ogarnęła:) Jeżeli chodzi o jego nową figurę to staje na nóżkach ale rączki oparte o podłogę dupcia wypięta. Strasznie lubi taką pozycję:) Siedzimy jak damy radę ale raczej po krótkiej chwili ląduje na twarzy. Tak więc raczkuje i nie siedzi. Co najważniejsze strajk cycowy minął:)

Ania u nas też jakoś 2-3 tygodnie i zaczął się bieg przez wszystko:)
the white on super gratuluję i nie powiem pozytywnie zazdroszczę. Życzę spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy:)
Basieniak oby to nie celiakia. Może po prostu taka malutkiej natura:)
Miczka, Maqnio skąd ja to znam??? U nas to samo zanim Bartuś zaśnie to milion razy wyrzuci smoka, stanie na czworaka, sprawdzi co jest pomiędzy szczebelkami i jak jest zamocowany ochraniacz. Mi to już tak opadły ręce że się nie podnoszą:)

Ściskam Was gorąco i uciekam spać.

hej kochane z rana..

Dzisiaj noc jakby lepsza ale i tak 5 pobudek, z czego dwie zakończyły sie bujaniem na brzuchu - chyba sobie sama bat kręce, ale jak on sie obudzi i stanie już na tych czworakach, to boję sie aby się nie rozbudził i szybko go lulam.. macie jakiś inny sposób?

wisienko, asica, maqnio - dużo siły w pracy, chociaż Ty wisienko chyba jeszcze masz tydzien, tak??
Ania, też sie zastanawiam ile czasu minie, bo Tymek już tak stoi od ponad miesiaca i nie widzę jeszcze postępów.. znaczy już nie cofa się do tyłu tylko do przodu pcha, ale na zasadzie "odbicia" się.. ale jeszcze nie odkrył, że rączki i nóżki są kompatybilne:-D

Resztę dziewczyn mocno ściskam, by dodać sił na cały ten tydzień... Miłego dnia!

reklama
Hej Konwalianko:) Powiem Ci że ja robie to samo. Jak już moje oko w tych ciemnościach wypatrzy że mamy pieska w łóżeczku to zrywam się od razu przekręcam na plecy, daję smoka i modlę się żeby spał dalej:-) Walka zanim zaśnie żeby nie stawał mi na czworaka to walka z wiatrakami. Wtedy w ruch idą cycki i suyszarka jak nimi pogardzi a i tak zasypia kiedy to jemu się podoba i znudzi się stanie na czworaka bądź najzwyczajnie w świecie się zmęczy:-)

Do góry