hej..
u nas juz duzo lepiej, maly cudownie ozdrowial ale skutecznie broni sie przed podaniem jakiegokolwiek lekarstwa do buzi
i efeklty sa takie ze nawet lyzeczki nie chce..dopiero jak zalapie ze to jest " am-am" to zjada..
konwalianka - a jest osobna szczepionka na odre/swinke/rozyczke?? szukalam i nie znalazlam, ostatnio "modny" priorix ponoc bezpieczny mnie jakos tez nie przekonuje..
anetka - ja szczepilam na pneumokoki i jestem "Zadowolona" jesli mozna to mierzyc w taki sposob.. pzoostale to 6 w 1.. najbardziej obawiam sie teraz tej rozyczki, odry i swinki......naczytalam sie o tym autyzmie poszczepiennym, bylam sceptycznie nastawiona a jednak majac dziecko jakos inaczej na to patrze :/
magia - mam nadzieje ze to nie gluten!! u nas tez podejrzenie wiec poszedl w odstawke..
basieniak - super z tym terminem ze sie tak udalo!!! moj tez ten obiadek z rybka palaszuje szybko, jak dla mnie to smierdzi jak nie wiem a jemu smakuje..
malami - oby juz ci sie nic nie przytrafilo pechowego
i aby maluszek szybko zalapal butle
monia - to juz prawie macie zebiska
te przypadki o ktorych wspomnialas to pewne ze od szczepienia ? czesto objawy np. autyzmy zbiegaja sie z terminem podawania szczepionki mmr/priorix..
ania - mam to samo z waga
a maz jak na zlosc kupuje mi slodycze!!!!!
sciskam wszystkie mamusie!
sto lat dla solenizantow !