reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

maqnio jak milo Cię czytać :-p ,świetnie ze u Was wszystko w porządku Rózinka najwazniejsza a czas no coż.... ja tez ostatnio nie moge sie wyrobić babcie malej pilnują .Oby do przodu.
Marzenko ja juz czarne myśli mialam jak Cie nie bylo :no:ale dobrze ,ze to tylko brak netu.Trzymam kciuki za Klaudusie :* bedzie wszystko w porządku.

reklama
margeritka kochana dbam o siebie i nie bedzie juz zadnych problemow mam nadzieje bo obrosłam nie gruba skóra ale zbroja i nic mnie nie rusza , no sa rzeczy takie sporadyczne ale to nie to co było wczesniej , po za tym jak patrze na moja kruszynke to łoj odpuszczam ze wszystkim dla niej

maqnio no tak bardzo różnie z tym jedzeniem. Ostatnio średnio... (więcej tam napiszę)
marzenka witaj kochana:)
margerita właśnie jak interes?

Interes jest ale idzie jakos powoli hmmm moze ludzie nie wiedza,moze wina mrozów hmmm nie wiem mam nadzieje,ze ruszy bo w depresje wpadam :dry:tzn,cos tam zarabiam ale odbiega to od ideału.Oby do lata

witam się i ja

maqnio super że Róznika robi tak wielkie postępy na brak czasu nie ma rady ..... dopada każdego ..
margarita masz rację oby do lata ... będzie super i na dobre rozwiniesz szkrzydła ja w to wierzę i trzymam kciuki

marzenko ja też bardzo się cieszę że ze zdrówkiem lepiej

basieniek a co u was ? jak nasza ,,kruszynka" ? pozdrawiam

monia gratulację za przekrętasy i samodzielne siedzenie

miłego weekendu życzę:tak:

Jak milo czytac stare lipcowki! Teskno mi za Wami!:* I brakuje mi czasow jak ciezko bylo nadrobic tyle skrobalyscie:)

Margerita w knajpach zawsze lato to czas wiekszych zyskow:tak: Wiec u Was z pewnoscia tez tak bedzie:-)

Marzenko witaj i juz nie znikaj!

Monia kazda z nas duma rozpiera jak dziecko robi cos nowego:) Bez wzgledu na tpo czy robi to szybko w porownaniu do rowiesnikow czy nie;)

A ja od rana strasznie wkurzona... Mąz prawie caly tydzien moim autem do pracy jezdzil bo jego bylo w naprawie. Dzisiaj ja chcialam jechac do rodzicow to moj zlom nie odpalil:wściekła/y: A dopiero od emchanika wrocil:/ U nas ostatnio ciagle jakies wydatki, szczegolnie przez te auta :angry: A jak mowilam ze nas na 2 auta nie stac to nikt mnie nie sluchal... ech.. a w tym miesiacu i tak juz sporo pod kreska jestesmy w dodoatku ja kase z bezrobocia dostalam ale mniej niz myslalam, bo jeszcze podatek odjeli... ech. juz nie smece, niedlugo na pewno bedzie lepiej:)

Ostatnia edycja:
Hej mamusie !!!u nas nadal szal zebowy ,chociaz nadaL nic sie niewyklulo :no:czekamy ,w srode jedziemy do oklulisty z tym oczkiem bo lzawi i ropieje :-(ostatnio mala daje popalic echhh......ide was troche doczytac

hej Słonca!!!

margeritko przyłaczam sie do trzymajacych kciukasy za knajpke. I tez mysle ze przez pogode ludziska wiecej w domku siedza, zatem byle do wiosny a na pewno sie ruszy!!buzi
madziu sciskam cie mocno!!
aniu teskno mi za forum wiec postanowiłam wpasc:) trzymam kciuki zeby finanse znowu znalazły sie nad kreską:)
teska:* a co z tym oczkiem sie dzieje bo ja nie w temacie, buzi:)

reklama
i ja sie witam sobotnio!

Margeritko, na pewno się rozkręci.. ludzie muszą sie oswoić a będą drzwiami i oknami się pchać :-)
Tesia, oby z oczkiem wszystko było ok
Maqnio, no mała jest niesamowita.. a jaka słodka i do tego sprytna - cudo!
Ania, no niestety auto to spory wydatek..mnie nic nie dobija jak niezaplanowany na niego wydatek, a że auta psują sie w najmniej odpowiednim momencie to już inna sprawa...

u nas ogólnie masakra.. po kilku świetnych nocach, dzisiajsza to koszmar.. budzil sie co godzinę i spał u mnie na brzuchu..chodzę na rzęsach.. do tego to mały wymuszacz.. jak mamy nie widzi to bawi się i kombinuje a jak mnie widzi, to koniec - tylko rączki.. ząbkowy koszmarek też trwa.. wczoraj poszedł w ruch pnadol i viburcol..jak ja nie lubię tych zębów!!!! Nie ma ich - boli, są - jeszcze bardziej bolą!!! wrr

Do góry