reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry! Faktycznie coś cisza się zrobiła..

U nas noc też "taka sobie" co prawda pospał nieco, ale o 2.40 sie obudzil i do 4 buszował po łóżku na czworakach- masakra.. później usnał i pospał do 6 i chciał wstawać, no ale pobujałam go na brzuchu i do 7 wytrzymał, jestem średnio wyspana..

Tymek też już w miejscu nie "usiedzi", jak nie na czworakach, to chce być prowadzany.. nawet pchacz już nieźle pcha sam, chociaż go asekuruje przy tym.. matko jak ja bym teraz chciała chodzik :-D ale by mnie odciążył.. no ale obiecałam sobie, że go nie kupię, więc muszę być twarda!

Aneta - współczuję nocki

Kawkę serwuję :tak:

reklama
no pustki tu straszne ostatnio...
my dzisiaj odebrałyśmy wyniki badań moczu i krwi i wyglądają ok. Tylko żelazo i wapń trochę poza normą ale to minimalnie.... Niby fajnie, tylko w takim razie dalej nie widać przyczyny braku apetytu i niskiej wagi.... no nic... oby pani doktor coś poradziła... :)
kurcze wasze maluchy już chodzą a Wiki nadal tylko kręci się wokół własnej osi i przesuwa do tyłu.... ale co tam... chyba ma czas:)

Samea gratulacje dla synka ;-) i dużo siły dla Ciebie :-)
Monia dużą masz córę :-D
Konwalianka widzę, że Tymuś też się rwie do chodzenia ;-) Moja jeszcze w ogóle. nawet raczkować nie chce.
Basieniak Jowita robi to samo co Wiki i to też nie za długo, bo się denerwuje.

Zgadnijcie ile wczoraj moje dziecię spało w ciągu całego dnia? Całe 20 minut!! Nie wiem co jej się stało. Obudziła się o 7.30 co u jej przypadku jest bardzo dziwne. Długi czas wstawała o 5.30 w porywach do 6.30. Dzisiaj też wstała o 7.50! Jestem w szoku. Mogłoby tak już zostać :tak::tak: Teraz śpi juz od godziny. Zobaczymy co będzie dalej. Wydaje mi się, że dziąsełka trochę się zmieniły. Może w końcu wyjdą te zęby.

daga, jak ja bym chciała, żeby i mojej córce tak się poprzestawiało z tym spaniem, marzy mi się cała nocka przespana, jak pewnie każdej z Nas....

basieniak, to super, że wyniki oki...mam nadzieję, że lekarz coś Wam poradzi :tak: A moja córcia to nawet nie pełza za bardzo i lekarz mówi, że każde dziecko ma swoje tempo.

Ale dziś jest dzień, gdzie moja córcia sama przez ok. 10 minut siedziała sobie i się bawiła. A wczoraj wieczorkiem przekręciła się z plecków na brzuszek 5 razy. Myślałam na początku, że 'przypadkiem' jej się to udało, ale potem jak podłapała to zrobiła ten przekręt jeszcze 4 razy :tak: Niby to nic wielkiego, bo większość Waszych Dzieciaczków już to robi ale ja jestem z niej taka dumna. Matkę strasznie cieszą takie widoki :-D:tak:

Cześc Mamuski!!!

nie było mnie tu ze 2 miliony lat. Pewnie połowa z Was nie znam mnie i zapewne połowy i ja nie znam. nie mniej jednak mam andzieje, ze wszystkie macie sie dobrze, ze Maluszki zdrowe i pieknie się rozwijają.

Tak na szybko: ja od 2 tygodni w pracy, jakos daje rade, tatus ogrania Rózinke doskonale. Brzadc raczkuje, staje przy czym tylko sie da,tak ze opanowac jej nie idzie, wcina za 10 i calkiem nieźle od pewnego czasu spi, tak wiec jest ok. Tylko mnie brak czasu na cokolwiek i notoryczny brak czasu daje sie we znaki.

sciskam Was wszystkie mocno!!!!1

maqnio super, że dajecie radę no i że Rózinka w końcu w aniołeczka się zamienia bo pamiętam jak było na początku.... ściskam:)
Corin no Ewunia wymiata i te jej włoski mnie po prostu powalają...

reklama
Witajcie kochane

napewno nie doczytam co u której sie działo , wiem tylko ze niektóre maluszki juz raczkuja a niektóre nawet wstaja , moja malutka jeszcze nie za dobrze siedzi no cóz kazde dziecko mainne tempo

Z powodu braku neta nie było mnie ponad 2 tygodnie

Na szczepieniu wykryto u Klaudusi szmery dostalismy skierowanie do kardiologa , termin dopiero mamy na 22 marca a ja sie martwie , do neurologa dopiero mamy na 8 maja a na bioderka na 30 kwietnia , co za odległe terminy masakra totalna

Do góry