Basieniak super!no teraz na te wizyty czeka się tygodniami, więc szybciutko się udało. (chyba że to prywatnie to termin dość odległy)co do badań to ja teraz do zabiegu robiłam prywatnie bo prywatnie chodzę z małą do okulisty,moja lekarka niby by wypisała ale znowu bym musiała przez pół miasta jechać żeby jej tą krew pobrać więc już wolałam zapłacić a mieć bliskocoś tam jej mało płytek krwi wyszło, idę w czw. do lekarki zobaczymy co powie.
Monia moja Liwka też mojej zupy nie chce ja jej mieszam, chociaż dziś nie chciała w ogóle słoiczka z bobivity (warzywa z owocową nutą czy jakoś tak) musiałam jej otworzyć hippa z rybką i zjadłaale dziś jej zrobiłam marchew+pietruszka+seler+żółtko zobaczymy czy jutro zjeco do snu to Oliwia śpi jakieś 2-3 godziny (rano koło 10 zazwyczaj 1-1,5godziny+koło 14 40min+ koło 16-17 40min)
Monia moja Liwka też mojej zupy nie chce ja jej mieszam, chociaż dziś nie chciała w ogóle słoiczka z bobivity (warzywa z owocową nutą czy jakoś tak) musiałam jej otworzyć hippa z rybką i zjadłaale dziś jej zrobiłam marchew+pietruszka+seler+żółtko zobaczymy czy jutro zjeco do snu to Oliwia śpi jakieś 2-3 godziny (rano koło 10 zazwyczaj 1-1,5godziny+koło 14 40min+ koło 16-17 40min)