reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sto lat dla półroczniaków:)
Mateuszkowa no właśnie ona startowała od 25 centyla i spadła do 3. Ostatnio zaczęła ładniej przybierać i tak się przy tym 3 trzymała... no a w tym tygodniu mało, że nie przytyła to scudła 75g a to na pewno kolejny spadek...

reklama
witajcie kochane

Basieniak bidulko kochana mam nadzieje ze malutka zacznie w koncu przybierac na wadze , wiem co przechodzisz bo moja Klaudia teraz bardzo malo je przez to zabkowanie to tez jestem w strachu
Corin Ewcia przekochana slodki aniołeczek , Duzo zdrówka dla niuni
Wisienko trzymam kciukasy za was mam nadzieje ze sie wszystko poprawi na dobre
Elzbietka wam zycze powrotu do zdrowia
Kkasiulka zdrowiejcie szybciutko , duzo zdrowka
Mateuszkowa
super ze imprezka była udana
Reszte mamusiek witam

Cześć dziewczyny.
Przyszłam się tylko przywitać. Przepraszam, ale nie doczytam Was. Dzisiaj się źle czuję, brzuch mnie cały dzień boli.

Spokojnej i przespanej nocki wszystkim życzę :-) i sto latek dla wszystkich solenizantów :-)

Monia, Corin STO LAT DLA DZIECIACZKÓW!!! :-):-):-)

Samea
, Twój Maluszek naprawdę ładnie śpi. Mój na tylko 2 drzemki w ciągu dnia po pól h, 45 min, co najwyżej 1h. A co do butli, to Franek nie chce z butli nic poza kaszką na moim mleku. Nie wypije mi wody ani soku, a kaszkę wypija chętnie :tak:
Asica, to gratulacje, ja nie daję rady i biorę małego do łóżka.
Wisienka, trzymaj się! Dużo zdrówka dla Twojej rodzinki.
kicrym, zazdroszczę silnej woli, ja nie moge się zabarć za ćwiczenia, a mam do zrzucenia oponkę.
basieniak, mój Franek też nie najlepiej przybierał, 3 centyl, już zaczynałam się martwić. Ostatni miesiąc daję mu kaszkę na moim mleku i przybrał 600 gr - jak na niego to super. Oby Twój Maluszek zaczął ładnie jeść - bez problemów i przybierać.

A u nas bez większych zmian. Jesteśmy do jutra u dziadków, Maly spi ze mną, ostatniej nocy budził się niezlliczoną ilość razy..

całusy dla wszystkich mam!

Witajcie
Dzisiejszy dzień zaczął się o 6.20..a właściwie już o 3 ale robiłam co mogę aby jeszcze maluch pospał..ech..

Dzisiaj o 13.27 mój TYmuś będzie obchodził 7 miesiąc swojego życia..moje maleństwo

miłego dnia

Hej :-D

U nas druga noc z rzędu z pobudką o 1.30 na jedzenie, coś moja mała głodna się budzi, już dawno tak nie było. Wszamała na wieczór jak zwykle 180 mleka z kaszką, w nocy 120 ml mleczka no i nad ranem 150 ml :szok: Ale za to nie ma już pobudek smoczkowych, no i mała po jedzeniu na szczęście zasnęła. Poza tym wybieramy się dziś do lekarza. Te krosteczki na czole zniknęły, ale zrobiły się w ich miejscu takie placki czerwonawe, brzydko to wygląda no i nie wiadomo co to jest. Trzeba jechać:angry:

konwalianka, sto lat dla Tymusia!!!!

elżbieta, kkasiulka,
dużo zdrówka dla Waszych dzieci!!!!

Ostatnia edycja:
Witam porannie! U nas nocka trochę lepsza. Za to problemy kupkowe wróciły. Znów zatwardzenie :( wczoraj i dziś kupka taka, że można by nią zabić. Przy tym starszny płacz :(

konwalianka - 100 latek dla Tymcia - duuuży chłopak :)

Miłego dzionka wszystkim życzę...

hej, witamy sie z rana z kawusia. pochwale sie ze Ale wczoraj bawil sie sam w koncu, moglam posprzatac i ugotowac obiadek. teraz grzecznie sie bawi.

Konwalianka Kochany Tymusiu wszystkiego najlepszego

asica powodzenia z kupkami
monia eh te nocki. moj tez glodomor. obudzil sie o 3 bawil sie,szczypal mnie, kopal a potem o 4 zachcialo mu sie jesc 240ml. powodzeia u lekarza,aby cosi zaradzil na te place.

Hej mamusie
U nas nocka pieknie przespana, mleko poranne odrzucone wiec po staremu ;-)
Mamy nowa wysypke wiec nic tylko się Cieszyc…….
Basieniak – mam nadzieje ze malutka wkoncu przekona się do jedzenia.. może jej to poprpostu nie smakuje?? Ma już jakies swoje smaki ? może zagęszczaj wszystko, nawet deserki ?? będzie bardziej kaloryczne..
Daga – i jak, lepiej dzis z brzucholem ?
Konwalianka - sto lat dla synka
Monia - &&& żeby nie okazalo się ze to cos powazniejszego!
Asica – znam ten problem, niestety u nas znowu bobki od paru dni ;/ a tak było pieknie..
Silwia – no to Aleksik dal ci odpocząć :-)

reklama
Do góry