reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa, to są takie 3 obszary o średnicy 1,5 cm na 1,5 cm (mniej więcej), zerwonawe, na nich były te krostki które zniknęły a właściwie rozlały się takim miodowym płynem i powstały takie żótławe strupki:confused::-( Nie wiadomo czyto od czapki, a może od mleka?? -lekarka się zastanawiała sama, bo może być i tego i tego :confused: Po Nutramigenie juz to nie wróci tzn. nie powinno. Jesli by to powróciło tzn., że nie od mleczka to było.

reklama
monia - dzieki, dobrze wiedziec na przyszlosc jakby cos takiego wylazlo, mam nadzieje ze malutkiej to zejdzie raz na zawsze !!!
maly spi juz poltorej godz. wstanie to zje obiadek:-D

Mateuszkowa, ja też mam nadzieję, że małej to szybko zejdzie... oby...

asica, &&&&&&&& za szczepienie!!! A co do przekrzywiania główki to moja Kinga też swego czasu lekko miała głowkę na lewy bok, lekarz mi mówił, żeby na razie obserwować, bo może to być kręcz szyjny tzn. z jednej strony szyjki mięśnie są bardziej śpięte i to wymaga rehabilitacji. No i obserwowałam małą, ale po jakichś 3 tyg. to ustąpiło i lekarz stwierdził, że mała po prostu jeszcze wtedy główki nie trzymała pewniej no i to jej minęło. Niektóre dzieci mają po prostu taki nawyk i z czasem im to mija.

Ania, no jest co ponosić:tak: u mnie w przychodni nie mierzą długości dziecka, tylko ważą, obwód główki, klatki piersiowej i tyle. Ale ubranka rozm. 80 już na nią ledwo wchodzą. A urodziła się z 60 cm :tak:

asica - &&&&&&& za szczepienie

monia - duuuuuza dzidzia, dorodna :-) ja tam "wole" jak dziecko wieksze niz za male :p moze dlatego ze moj tez nie maly, ale jest wiekszy od swojej rocznej kuzynki! raczki wieksze, nozki wieksze, caly wiekszy, chlop jak sie patrzy!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa, Twój maluszek też wielki chłop.... jak to moja babcia mówi: Chłop jak dąb :-D

Ania, duża będzie z niej kobietka, bo i ja i mąż do małych osób nie należymy. Mąż 187 cm wzrostu, 110 kg żywej wagi (nie widać tego po nim :-D), ja też nie mała - 180 cm wzrostu i też do chudzinek nie należę...:-D

Do góry