reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa ja wiem, że mniej tyją ale nie chudną... według niektórych tabelek to nawet już zeszła poniżej 3 centyla...:(
konwalianka no nie wiem... u mnie bywa na odwrót... to znaczy mała tak marudzi jak nie dośpi i wtedy dostaje smoka i głaszczę ją po policzku i odpływa, czasami kilka razy a jak się już wyśpi to się budzi uśmiechnięta...

reklama
konwalianka - czasem się zdarza. Np dziś - młody nad ranem usnął na 1,5 godziny i nagle płacz. Nie mógł się wybudzić. Nic nie pomagało. Dopiero jak delikatnie położyłam go na brzuszku to otworzył oczka i uśmiechnięty - zabawa na całego :)

Hej!

Wpadam na chwilkę :-)

Corin ,sto lat dla Ewuni!!!! My też dziś świętujemy pól roku:tak::tak::tak::tak::tak:

asica, ja mojej daję Espumisan dla dzieci w kropelkach na wzdęcia, daję 10 kropel przed jedzeniem jak widzę, że ma twardy brzuszek. Codziennie do picia daję jej też herbatkę ułatwiającą trawienie z HIPPa.

Miłego dnia....

Hej mamusie
Ja szybciutko, przelotem..;-)
Wisienka – ja tez na diecie, ale do du…. Taka dieta.. 0,5 kg w ciagu tygodnia ;/ to masakra.. nie ograniczylam się zbytnio no ale, liczylam na wiecej ;/ ..
Asica – no jak to na imprezie, miesa domowej roboty –mniam, bigosik, barszczyk czerwony, ciasta –szarlotki na cieplo boskie!! Torcik.. niestety na reszte się już nie załapaliśmy bo musieliśmy isc.. a w nocy maly przez to wszystko obudzil się ok 23.30 z rykiem przez sen i wyladowal w naszym lozku..poszlam się napic –wracam a dziecie spi w poprzek..i dzis chodze jak paralityk jakis ;/ co do brzuszka ja nigdy nie dawalam nic bo go tak nie bolal ale jak cos to masuje..
Konwalianka – u nas to maly wstaje pierwszy i jak już znudzi mu się lezenie to daje znac - tu jestem mamo!! ;-)
Basieniak – ale jak jest caly czas tak niziutko to chyba ok ? gorszy bylby nagly spadek.. może taki urok malutkiej?
Corin , Monia – sto lat dla malutkich!

ps -furore zrobily laurki ktore zrobilismy z malym - odbite raczki i podpis :biggrin2: oraz zdjecie w ramce

100 lat półrocznikom!!!

Corin Ewunia przesłodka.

A u nas w domu panuje zaraza. Wszyscy jesteśmy chorzy. Dziewczynki na antybiotyku, mają zapalenie oskrzeli, ja też przezięboina, z nosa leci, kaszel. Mało tego w tym tygodniu dopadł nas rotawirus, tzn głównie męża, troszkę mnie i Paulinkę. Maja pomimo że nie szczepiona nie zachorowała.
Pozdrawiam, a wszystkim chorym życze duuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka.

reklama
Witajcie,

Najlepszego dla półroczniaków!!!

Moje dziewczynki nadal chore, katary do pasa. Grrr......

kicrym - okazało się, że mam w domu tempery i zrobiłam laurki z Majunią. Frajdę miałyśmy obie ;-)

Miłej niedzieli :)

Do góry