reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam :-D

Wisieńka, trzymam mocno kciuki, aby wszystko się powiodło! Na pewno rehabilitacja pomoże Mili, będzie git :tak:

Samea, no to różnica 1 dnia między naszymi dziećmi :-) Moja takich ' cudów' jeszcze nie robi :-D:-D gratki dla małego!

Milczka
, też używam tych plastrów, opryszczka szybciej schodzi. Tylko jakoś za bardzo mi się odklejają :eek: bo ja np. bardzo często muszę pić :-)

A moje dziecię dziś trochę "przesadziło". Noc przespana z 2 pobudkami na smoczek, a tu o 5.00 pobudka, za nic mała nie chciała zasnąć, dałam jej butlę, zjadła "tylko" 100 ml i zasnęła. To pół godzinki mnie już wyrwało na dobre i zasnąć nie magłam. Mała spałą do 6.40. Ale coś maruda z rana i chyba mi pokasłuje :szok::shocked2::confused:

reklama
Witam! My od na nogach, młody walczy w leżaczku a ja z kotem. Nie pozwalamy mu wchodzić na blaty wkuchni i jest ciągła wojna.
Wczoraj byli u nas znajomi (ona 7 miesiąc) i jak popatrzyłam na jej brzuch to mi się tak zatęskniło za tym stanem.
Wisienko trzymam kciuki, będzie dobrze.

Witam porannie.
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Póki co walczymy i na pewno się nie poddamy. Właśnie wybieramy się na basen, zajecia są świetne i mam nadzieje, że duzo Mili pomogą.
Ja jeszcze przy kawce a Mila w łóżeczku. Miałam nadzieje, że się zdrzemnie bo noc fatalna a basen akurat wypada w jej godziny snu i pod koniec juz jej sie nie podoba ale chyba jednak nie zamierza bo słysze babababa i kjulik, kjulik z jej pokoju.
monia oj, życze, żeby żadne chorubsko was nie dopadło

Anetko
my mamy fretke i urwanie głowy z nia jest bo ciągle kradnie mili gryzaki, nie da się jej upilnowac bo ma hysia ma punkcie gumy:-D

Hej, hej. J Spałam dziś J Młody zasnął o 21 i dopiero o 3 przebudził się, smok i spanie do 4.30. Amciu i spanie do 7.30. Amciu i zabawa J Być może Viburcol pomógł bo wczoraj wieczorem dostał, choć chciałabym wierzyć, że wszystko wraca do normy – żeby nie zapeszyć!
Konwalianko - spróbuj zmienić lek i zobaczysz. Ja też muszę już coś w płynie kupić.
Mateuszkowa - i udało się! Czaruj go codziennie! Masz u mnie etat! J
Miczka - dziękuję Ci kochana kobieto J nie wpadłam na tą stronkę jeszcze :* Faktycznie mały sporo je i niech mu na zdrowie idzie J
Samea – suwaki są ok. J spoko, wyrobisz się J
Wisienka - &&&& zaciśnięte, mnóstwo pozytywnej energii Ci wysyłamy:*
Anetka – 100 lat dla Bartuśka :*

Wisienko no kurcze to nieźle tam was wszystko naraz dopadło... :( dasz radę na pewno, ale oby jak najszybciej wyszło wszystko na prostą. To kiedy biedaku do tej pracy wracasz??? wpadaj jak tylko będziesz mogła:)

witam sie sobotnie..
u nas też zamet w dniu dzisiejszym, a ja sobie siedzę - ech..

wisienko, no kurcze i kiedy to się stało, że Pol złamał ta nogę? Jak rozmawiałyśmy to chyba jeszcze było ok? Tulę CIę mocno a Milcia na pewno szybko nadrobi.. jestem pewna! Trzymam kciuki. Calusy dla Was..

samea, to często Twój synek śpi.. u nas inaczej troche to wygląda:
6.30 pobudka / zabawaaa
9.00 sinlac
9.30 (ok. 40 -60min) I drzemka
11.00 owoce
12.00 cycuś
13.15 (60min) II drzemka
15.00 obiadek/ cycuś (jeśli obudzi się z krzykiem, to tylko cycuś)
16.30 cycuś/obiadek
16.45 (ok. 40min) III drzemka
18.00 owoce
19.30 kąpiel
20 spanie - cycuś

23.00 cycuś
1.30 cycuś
4.00 cycuś
6.00 cycuś

no i naukę zasypiania takze odkładamy na czas gdy odstawię małego od piersi.. w dzień juz sam zasypia

miłej soboty wszystkim

Hej mamusie!

ale u ans napadalo sniegu przez noc!! ho, ho :-D

Miczka – no to ma apetyt twoje malenstwo ;-)
Wisienko - &&&&&&&&&&& buziaki i Tule mocno! Chciałabym to zobaczyc jak fretka kradnie gryzaki malej hehehe musi to wyglądać przekomicznie ;-)
Monia – to widze ze dzien się zapowiada „pracowicie” jak kruszynka na nogach tak wczesnie ;-)
Anetka – tez tesknie za brzuchalem, chociaż teraz uparcie daze do zlikwidowania opony… i 100 latek dla malego!
Asica – czaruje ;-)

pozostale mamusie - dziendoberek :-)

Witam rankiem:)
Liwka już jest po pierwszej drzemce jak nigdy:sorry2: ale dziś wstała po 7 a wczoraj poszła późno spać więc pewnie trochę się poprzestawiało:sorry2:
Wisienko to się u Was porobiło, oby szybko wyszło na prostą a młoda pokazywała postępy na reh:tak:na pewno dacie radę!trzymaj się!
Samea dużo mały śpi.
Miczka dzięki za linka, już sprawdziłam gdzie są pampki w promocji:-p:-D rzeczywiście masz głodomorka:-D
Ascia super młody pospał!
Aneta sto lat dla maluszka!

U nas śniegu baaardzo malutko, wszystko wczoraj popłynęło, a w nocy niewiele napadało, starszak tym faktem nieco rozgoryczony:-pale zabrał się za wycinanie więc trochę spokoju:cool2:
miłego dnia!

reklama
Do góry