reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Konwalianka – jako ze dziewuszka to, to zestaw do herbaty fisher price
Asica – ostatnio ci pisalam na PW ;-) musisz powtórzyć mu nad lewym uszkiem hehe, my pampersy tylko na noc na dzien to roznie – toujours z lidla, Huggies Premium, pampres sleep & play,swojego czasu Dada z biedronki – nie podeszly nam cos, babydream z rossmana tez kiepskie – kluchy się nam robily, a Bella happy były cale rozowe !! i jakos tak..nie mogłam hehe ;-) ..zmieniam srednio co ok 3 godz pieluche w dzien wiec takie wypasione pampersy to by się nam „marnowaly” hehe ;-) tych nie przesikuje na wylot.. szukam promocji, ale sama wiesz jak jest jednego jest cos a drugiego nie ma ;/
Corin – Ewunia sliczna, widze ze pozazdrościłaś coreczce dagi palemki ;-)
mamaFranusia - synek ladnie wazy - chociaz przy moim to pewnie taki szczypioreczek :-)

asica - no wlasnie!! mowilas ze poskutkowalo wtedy ;-)

zaraz bede odbijac raczki malego na laurki dla babc,dziadkow ;-) ; mam nadzieje ze nie zezre raczki z farba ..;.-)

Witam;)jakos dawno tu bylam. U nas powoli leci, mamy zabek. Maly stoi na czworaka i pelza, stabilnie siedzi.Wazy 8,5kg i ma jakies 74cm
Ile tu nauczycielek moze ja tez kiedys dolacze do tego grona:-D
Asica ja kupowalam pampersy z biedronki ale przeszlam na sleep &play u mnie w stokrotce sa w staleh cenie 30 zl;-)my jestesmy na 4
Daga, Corin jakie cudne kucyki;-)a moj niunio nadal lysy:-D
Samea kaze dziecko rozwija sie w swoim tempie, moj juz niezle pelza, do raczkowania juz przyjmuje pozycje
Monia spokojnie, malej nic nie bedzie

codziennie odprawiam, ale raz załapie a raz nie :-D
Anula - ja chyba stanę się łowcą promocji, już zbieram jakieś karty, kupony i inne ;-)GRATKI ząbka i nowych umiejętności :-)

Ostatnia edycja:
ja przelotem, Oliwia coś dziś marudna, zrobiłam laurki ale nic a nic mi sie nie podobają:dry:Liwka nie chciała współpracować i wszystko zamazała, starszak jest na etapie "SAM" więc też nie za bardzo wyszło tak jak sobie wyobrażałam, no ale trudno:sorry2:
Asica ja tych białych nie miałam, zawsze kupuję active, przy młodym miałam slep&play i też były fajne ale one nie mają rozciąganych boczków. Teraz je kupię Liwce na dzień, bo z kasą będzie coraz bardziej kiepsko, a one są tańsze.
Corin co za uśmiech:-D
Samea spokojnie, każde dziecko w swoim czasie opanowuje różne umiejętności, ważne żeby nie robić nic na siłę (sadzać, stawiać itd) dziecko ma samo nabyć tych umiejętności. Mój starszak zaczął chodzi jak miał dokładnie 10m-cy i11 dni:tak:
Anula gratki dla małego za takie umiejetności:tak:
Konwalianko a dla w jakim wieku dzieci te książki piszesz??
muszę lecieć, bo starszak roznosi chałupę:dry:

reklama
Do góry