reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
wydrusia - no to super!! ja pamietam ze 3 lata wstecz, 5 lutego podpisywalam dokladnie takie same papiery :-) ale wprowadzilismy sie w lipcu dopiero ( albo juz.. )
pokoj mojego synka jeszcze jest dosyc "goly" poza big naklejkami nad lozeczkiem to praktycznie jeszcze nie urzadzony.. ;/ wezmiemy sie za to jak "wyprowadzimy" sie od malego z pokoju narazie pomyslow brak.. jakies sagfari? auta, samoloty na scianach? dinozaury a moze cos ala ocean..? hmmmmmmm... bedzie sie nad czym zastanawiac.. :-)

ostatnio kapie mojeg malego na brzuszku i bardzo mu sie to podoba :-) polalam mu tez glowke i troche wody pocieklo po buzi..czekalam na krzywienie sie i ewentualny ryk a on sie cieszyl :-)
dzisiaj odpuscilam spacer ale jutro na 100% musze wyjsc..no chyba ze sniezyca nas zastanie ...

Witam na szybko:)
U nas śniegu mnóstwo więc czasu mało bo starszak się nie umie nacieszyć zjazdami z górki:-D
Dziś byłam z Liwką u okulisty, w weekend oczko wyglądało już bardzo brzydko, dostałyśmy antybiotyk, za dwa dni mam dzwonić do dr czy coś się polepszyło, w pon. kontrola,jeśli sie nie polepszy to czyszczenie nas znowu czeka:-(tym razem w znieczuleniu ogólnym, także trzymajcie kciuki żeby jednak kanalik puścił i nic nie będzie trzeba robić:-(
Wydrusia super pokoik i faktycznie szybko Wam ten remont idzie:tak:
Alex gratki kolejnego ząbka:tak:
Mateuszkowa Liwka też bezzębna:sorry2:ale Kuba miał pierwszego jak miał 9m-cy więc obstawiam że to genetyczne:-p
Daga jakie ma długie włosy Twoja córa:szok:Liwka przy Twojej jest łysa:-D
Kasiulka zdrówka dla dziewczynek:tak:
Malami możesz przerwać:tak:ja biorę od 01.03 do 31.06 niestety dłużej nie damy rady finansowo, w lipcu i sierpniu jeszcze urlop sobie wezmę no i od września praca na całego:happy2:

Spadam do dzieciaków, Liwka opanowała przewrót z brzucha na plecy:tak:i coraz stabilniej siedzi, ale ja jej za często nie sadzam niech sama się nauczy siadać:tak:
spokojnej nocki!

Mateuszkowa jest tyle tego że wybrać nie idzie :-) bo wciąż coś innego na czasie :-) co rusz to ładniejsze :-) My też na razie śpimy u Lilci w pokoiku:-) jak będzie przesypiać całe noce to się "wyprowadzimy" :-)
Kicrym trzymamy kciuki oby było lepiej &&&&&& remoncik poszedł nam ekspresem ponieważ nie było tak źle :-) chociaż wyszły małe pierdołki podczas remontu :-) ale daliśmy radę :-)

Monia – ta wysypka to mnóstwo małych krosteczek w cielistym kolorze, bardzo drobne
Alex – gratulujemy ząbka
Wydrusia - gratulujemy ząbków, piękny pokoik…
Mateuszkowa – to już sobie wyobrażam jak się Mati cieszył podczas kąpieli J
Kicrym - &&& za oczko!!!

alex, gratuluję ząbka,
wydrusia rownież gratulujemy ząbka i pięknego pokoiku, uwielbiam kubusia puchatka ;)
Mateuszkowa, jak dobrze pójdzie to my niedługo też będziemy podpisywać papiery na własne M, niewykluczone, że 5 lutego ;) ale cii na razie nie chce zapeszać :)
kicrym fakt Jowita ma długie włosy. Na porodówce wszyscy przychodzili i podziwiali, bo urodziła się z bujna czupryną ;) teraz już jej grzywka do oczu wchodzi i staram się jej albo kucyka wiązać albo zapinać spinkę, bo nie chce jej ścinać włosów

Hej hej:-)
Już myślałam, że Staś jest chory. Nocka nieprzespana, płacz i marudy, dziś też cały dzień. A tu co się okazało? Chciało się dziecku pić i udało się zrobić kupę. Szczęście w pełni:-D
Kic współczuję Wam problemów z kanalikiem. Mój starszak długo miał z tym problemy. Z dwoma kanalikami. Jeździliśmy pół roku do CZD i okazało się, że to było przez alergię. Kanaliki wcale nie były przytkane! &&&&& żeby udało się bez ponownego przetykania. A masujesz kanalik?
Monia no właśnie, to silny steryd. Lekarz dał Ci tak bez obejrzenia wysypki? Ja bym jednak pokazała jakiemuś doktorowi.

Ostatnia edycja:
Witajcie kochne

Nie wiem co u której sie dzieje nie doczytam napewno ,

U mnie jak nie urok to sraczka dopadło mnie zapalenie okostnej i dziasła miałam tak popuchniete ze morda jak u swini no masakra 2 noce z bólu nie przespane wczoraj dopiero zaczeły działac antybiotyki no totalna masakra , na dokładke malutka niespokojna czyba beda szły zabki bo mało je tzn nie chce praktycznie jesc i maruda jak pierun , jakie mam szczescie ze mam te starsze córki zajeły sie malutka i dali mi dogorewac w spokoju

Wielkie gratulacje juz wyzabkowanym maluszkom

reklama
Marzenko - ale Ty się nacierpisz.. obyś szybko wyzdrowiała a Klaudusi ząbek szybciutko wyszedł i znów była aniołeczkiem :)
Alex - fajny ten filmik ze zdjeciami z Islandii,mozna się rozmarzyc.. :) Już ja widzę ten Twój zad, kobito Ty gwiazdo nasza <klaps> ;) na zumbę powiadasz? ja się zastanawiałam nad kupnem gry na PS3 właśnie z zumbą do ćwiczeń :p Gratulacje dla Alexika za kolejny ząbek!!
wydrusia - pokoik - śliczny!!! Lilusia na pewno happy ;)
SZALEJECIE Z TYMI ZĄBKAMI :) U nas ciągle śmiejące różowe dziąsełka :)))
Mateuszkowa - my w pokoiku Mateusza mamy gołe ściany w kolorze morskim niebieskim, a jedna ściana jest żółta i do tego meble z wzorami morskimi delfinek, muszelka, bąbelki itp. a nad łóżeczkiem ma karuzelkę z morskimi zwierzakami :) Jak dla mnie starczy :p
kicrym - kciuki za oczko!!!! ojj żeby się wygoiło!!!

Dziewczyny, pisałyście coś o prezentach na dzień babci i dziadka. Coś o jakimś tulipanie z rączek?? O co dokładnie chodziło bo nie zajarzyłam :p a fajnie byłoby coś zrobić dla dziadków, na pewno by się ucieszyli bo podejrzewam, że się nie będą spodziewać :D

Do góry