reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
wydrusia - no to super!! ja pamietam ze 3 lata wstecz, 5 lutego podpisywalam dokladnie takie same papiery :-) ale wprowadzilismy sie w lipcu dopiero ( albo juz.. )
pokoj mojego synka jeszcze jest dosyc "goly" poza big naklejkami nad lozeczkiem to praktycznie jeszcze nie urzadzony.. ;/ wezmiemy sie za to jak "wyprowadzimy" sie od malego z pokoju narazie pomyslow brak.. jakies sagfari? auta, samoloty na scianach? dinozaury a moze cos ala ocean..? hmmmmmmm... bedzie sie nad czym zastanawiac.. :-)

ostatnio kapie mojeg malego na brzuszku i bardzo mu sie to podoba :-) polalam mu tez glowke i troche wody pocieklo po buzi..czekalam na krzywienie sie i ewentualny ryk a on sie cieszyl :-)
dzisiaj odpuscilam spacer ale jutro na 100% musze wyjsc..no chyba ze sniezyca nas zastanie ...

Witam na szybko:)
U nas śniegu mnóstwo więc czasu mało bo starszak się nie umie nacieszyć zjazdami z górki:-D
Dziś byłam z Liwką u okulisty, w weekend oczko wyglądało już bardzo brzydko, dostałyśmy antybiotyk, za dwa dni mam dzwonić do dr czy coś się polepszyło, w pon. kontrola,jeśli sie nie polepszy to czyszczenie nas znowu czeka:-(tym razem w znieczuleniu ogólnym, także trzymajcie kciuki żeby jednak kanalik puścił i nic nie będzie trzeba robić:-(
Wydrusia super pokoik i faktycznie szybko Wam ten remont idzie:tak:
Alex gratki kolejnego ząbka:tak:
Mateuszkowa Liwka też bezzębna:sorry2:ale Kuba miał pierwszego jak miał 9m-cy więc obstawiam że to genetyczne:-p
Daga jakie ma długie włosy Twoja córa:szok:Liwka przy Twojej jest łysa:-D
Kasiulka zdrówka dla dziewczynek:tak:
Malami możesz przerwać:tak:ja biorę od 01.03 do 31.06 niestety dłużej nie damy rady finansowo, w lipcu i sierpniu jeszcze urlop sobie wezmę no i od września praca na całego:happy2:

Spadam do dzieciaków, Liwka opanowała przewrót z brzucha na plecy:tak:i coraz stabilniej siedzi, ale ja jej za często nie sadzam niech sama się nauczy siadać:tak:
spokojnej nocki!

Mateuszkowa jest tyle tego że wybrać nie idzie :-) bo wciąż coś innego na czasie :-) co rusz to ładniejsze :-) My też na razie śpimy u Lilci w pokoiku:-) jak będzie przesypiać całe noce to się "wyprowadzimy" :-)
Kicrym trzymamy kciuki oby było lepiej &&&&&& remoncik poszedł nam ekspresem ponieważ nie było tak źle :-) chociaż wyszły małe pierdołki podczas remontu :-) ale daliśmy radę :-)

Monia – ta wysypka to mnóstwo małych krosteczek w cielistym kolorze, bardzo drobne
Alex – gratulujemy ząbka
Wydrusia - gratulujemy ząbków, piękny pokoik…
Mateuszkowa – to już sobie wyobrażam jak się Mati cieszył podczas kąpieli J
Kicrym - &&& za oczko!!!

alex, gratuluję ząbka,
wydrusia rownież gratulujemy ząbka i pięknego pokoiku, uwielbiam kubusia puchatka ;)
Mateuszkowa, jak dobrze pójdzie to my niedługo też będziemy podpisywać papiery na własne M, niewykluczone, że 5 lutego ;) ale cii na razie nie chce zapeszać :)
kicrym fakt Jowita ma długie włosy. Na porodówce wszyscy przychodzili i podziwiali, bo urodziła się z bujna czupryną ;) teraz już jej grzywka do oczu wchodzi i staram się jej albo kucyka wiązać albo zapinać spinkę, bo nie chce jej ścinać włosów

Hej hej:-)
Już myślałam, że Staś jest chory. Nocka nieprzespana, płacz i marudy, dziś też cały dzień. A tu co się okazało? Chciało się dziecku pić i udało się zrobić kupę. Szczęście w pełni:-D
Kic współczuję Wam problemów z kanalikiem. Mój starszak długo miał z tym problemy. Z dwoma kanalikami. Jeździliśmy pół roku do CZD i okazało się, że to było przez alergię. Kanaliki wcale nie były przytkane! &&&&& żeby udało się bez ponownego przetykania. A masujesz kanalik?
Monia no właśnie, to silny steryd. Lekarz dał Ci tak bez obejrzenia wysypki? Ja bym jednak pokazała jakiemuś doktorowi.

Ostatnia edycja:
Witajcie kochne

Nie wiem co u której sie dzieje nie doczytam napewno ,

U mnie jak nie urok to sraczka dopadło mnie zapalenie okostnej i dziasła miałam tak popuchniete ze morda jak u swini no masakra 2 noce z bólu nie przespane wczoraj dopiero zaczeły działac antybiotyki no totalna masakra , na dokładke malutka niespokojna czyba beda szły zabki bo mało je tzn nie chce praktycznie jesc i maruda jak pierun , jakie mam szczescie ze mam te starsze córki zajeły sie malutka i dali mi dogorewac w spokoju

Wielkie gratulacje juz wyzabkowanym maluszkom

reklama
Marzenko - ale Ty się nacierpisz.. obyś szybko wyzdrowiała a Klaudusi ząbek szybciutko wyszedł i znów była aniołeczkiem :)
Alex - fajny ten filmik ze zdjeciami z Islandii,mozna się rozmarzyc.. :) Już ja widzę ten Twój zad, kobito Ty gwiazdo nasza <klaps> ;) na zumbę powiadasz? ja się zastanawiałam nad kupnem gry na PS3 właśnie z zumbą do ćwiczeń :p Gratulacje dla Alexika za kolejny ząbek!!
wydrusia - pokoik - śliczny!!! Lilusia na pewno happy ;)
SZALEJECIE Z TYMI ZĄBKAMI :) U nas ciągle śmiejące różowe dziąsełka :)))
Mateuszkowa - my w pokoiku Mateusza mamy gołe ściany w kolorze morskim niebieskim, a jedna ściana jest żółta i do tego meble z wzorami morskimi delfinek, muszelka, bąbelki itp. a nad łóżeczkiem ma karuzelkę z morskimi zwierzakami :) Jak dla mnie starczy :p
kicrym - kciuki za oczko!!!! ojj żeby się wygoiło!!!

Dziewczyny, pisałyście coś o prezentach na dzień babci i dziadka. Coś o jakimś tulipanie z rączek?? O co dokładnie chodziło bo nie zajarzyłam :p a fajnie byłoby coś zrobić dla dziadków, na pewno by się ucieszyli bo podejrzewam, że się nie będą spodziewać :D

Do góry