reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Monia - oj oby jak najszybciej przeszło, bo zaczynam chodzić na rzęsach L łączę się z Tobą w bólu…
Daga – witaj
Mateuszkowa - mój też je jak chce, dużo mniej. Po 24 stycznia idziemy na szczepienie to zobaczymy jak przybrał…
Malamii - dzięki, oj tańcuje młody, tańcuje J
Balkan - straszny, straszny sen!
mamaFranusia - o ilę się nie mylę to Twoje słoneczko kończy pół roczku - 100 latek!

Młodemu wyskoczyła wysypka na czółku – podejrzany oilatum!

Ostatnia edycja:
reklama
malami - weż na 2 lata, zawsze możesz sobie skrócić. Tak bezpieczniej

Maja chora, siedzi w domu, muszą być dziewczynki odseparowane, bo Majunia sobie poradziła z chorobą, a Milenka....może być różnie, a to krtań. Nie mam na nic czasu

Buziaki :*

Miczka, moja rehabilitantka mowila że sloiczki z ryzem powinno się dawac zdeCydowanie pozniej że wzgledu wlasnie na ten ryz ktory jest za twardy. Dzieco powinno jedzac moc rozgniesc go jezykiem o podniebienie, taki bylby OK.

Kasiulka, wlasnie wolalabym nie brac na dwa lata od razu bo obawiam się reakcji mojej dyr :/ wolalabym pozniej dobrac. Generalnie ja i tak mam plan w tym roku zaczac starac się o drugie wiec i tak bym przerwala wychowawczy i poszlabym na l4 (mogę tak prawda?). Jedynie jeli w ciagu tego roku nie ufaloby nam się z drugim dzieciaczkiem to wtedy skorzystakabym z tego drugiego roku wychow.

kkasiulka, zdrówka dla małej...

asica.g, witaj! A jak wygląda ta wysypka u małego???

Dzwoniłam do pediatry odnośnie tych krostek i powiedziała, że tak "na oko " nie może stwierdzić co to jest, ale dużo niemowląt ma takie zmiany łojotokowe i żeby smarować Hydrocortizonem. Jak się będzie to utrzymywać to się kazała z małą zgłosić.

Aha, i ona "obstawia", że to nie jest alergia.

Ostatnia edycja:
monia wiem, że przez telefon nie można stwierdzić co dziecku dolega, ale skoro wydaje jej się, że to nie jest alergia to jest cień szansy, że ma rację. Jeśli Cie to bardzo męczy, to wybierzcie się od razu do lekarza i nie czekajcie na efekty jakie da ta maść. Ja tam wierzę, że będzie dobrze i że to nie jest alergia :)

Yo Yo mamuśki moje kochane :-) wpadam i wypadam zaraz bo dziś zaczynam zumbe :-D:-D nie żeby mi się chciało ale musze ruszyć ten mój zad bo osiwieje :-D:-D

I pochwałka - Alexikowi wyszedł drugi żabek :-D Pełnia szczęścia :-)

Hej Kochane :-) Jestem po :D Pokoik Lileńki Zdjęcie0390.jpg387474_2427455002626_1139070582_31809540_775074059_n.jpg mamy już 2 ząbki :)

reklama
monia - oby to nie byla alergia!! ale faktycznie jedz do pediatry bo przez telefon to mozna roznie zrozumiec o co chodzi.. a ten krem to jakis sterydowy czy co to ???
wydrusia - sliczny pokoik i jakie tempo!! :-) i gratulacje zabkow :-)
alex - brawo dla malutkiego, my jeszcze bezzebni..;-)
kasiulka - &&& zeby chorobsko szybko od was ucieklo!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry