reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

halo!

o matko bosko!!! "stare baby" kocham Was normalnie!!!!!! jak fajnie!

alex buhhahaha rycze ze smiechu - zaje...sty awatar!!!!!!

sis a ciebie to normalnie po 100-kroc!!!!! :*

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaha a ja też mam nowy avatar - SUPER MAMA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

anp - czy twój synek to też łobuziak? Bo ja myślę, że to imie niesie ze sobą jakieś brzemię... :-D:-D:-D mój Alexik to tajfun w połączeniu z wulkanem :-D

Tak tak moj Alex to rowniez lobuz,,,,wszystko go interesuje a jak narazie to zabawki najmniej.(sorki ze pisze bez polskich znakow ale jestem na innym komputerze a tu nie ma).Lobuz moze dlatego ze jest jeden,bedzie trzeba mu kiedys rodzenstwo dorobic.Ale to moze za dwa lata.

Kurcze, Mateusz wymiotuje.... :( teraz czekamy na lekarza..... dałam mu dziś szpinak z żółtkiem i nie wiem, czy się zatruł, czy to rotawirus..... aktualnie spi - na mnie, bo inaczej co minute bym sprawdzała, czy oddycha.... rany, jak ja się denerwuję......

maqnio - hihihi ...I know you want me, you know I want cha...!!! :-p:-p

konwalianko - czas na zmiany!! :-):-) musisz przywyknąć - będę tu pisac non stop aż się przyzwyczaisz :-p:-p

anp - kurcze a ja to już bym chciała... już już... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

asica - coooooooooooooo? dopiero 68???? o kurde a mój alexiej to już 74 a nawet 80 zakłada!!!!! :angry::angry::angry: ale te rozmiarówki niektóre sa bez sensu bo kombinezon na zimę mieliśmy od 6-9 miesięcy, on nie ma nawet pół roku a on taki mały że jak się wyprostuje to cała szyja aż do klatki na wierzchu :crazy::crazy:

balkan - o matko, to leć do lekarza!!!!

marzenka - tuuulę... Ty wiesz jak mocno!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

reklama
balkan - to próbuj mu pomalutku dawać pić, bo to najważniejsze i &&& oby to nic takiego...
marzenko - ja Cię doskonale rozumiem bo od urodzenia leczę się na serducho...
alex - bo mój to taka kruszynka małutka :-)

Do góry