reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Jej Dodi ,Wydruś a pamietacie jak odliczałyśmy dni do końca?licytacje która się wcześniej rozpakuje hehe to były czasy:)))

reklama
Jestem i ja:) wydrussia , dodee,mimi,Danusia no tłok się zrobił a ja nie lubię zaduchu...

Ostatnia edycja:
Danusiu,Mimi,Dodiś Moje:**** Boże jak ja się za Wami stęskniłam:-(
Danusiu moja też na początku nie mogła z ręką sobie poradzić ale już opanowała i jest ok :-)
Mateuszkowa przykro mi stołek obejmujemy MY! :-)
***** prawda co do fotelików nie każdego stać na fotelik za 1000zł! czy tańszy czy droższy i tak jeśli będzie miało coś sie stać to się stanie często zdarza sie tańsze byc lepszym!

Sesti otwórz okno :-) ha ha ha
przepędzimy ten zaduch :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zgadzam się co do tych fotelików...hmm moze poprostu te tańsze nie przechodza takich testów, ale jak by przeszły to z powodzeniem by je zaliczyły?? jak dla mnie, to nieodpowiedzialne to byloby wozic dziecko bez fotelika a nie w tanszym modelu, czy nawet uzywanym!

sesti, mimi, dancia! kope lat!

Sesti pewnie że będzie :***To Nasze forum!Nasze życie! Buziolce Słoneczko i dla Natusi też :* Ja też się żegnam mąż wzywa :-) zajrzę rano przed wyjazdem :-) buziolki dla Was moje "stare"Lipcóweczki ! :-)

no potrzeby dziecka nie kończą się na foteliku tylko..... Wydruś 1000 za fotelik lekka przesada nawet jakbym zarabiala 5 tys:))

Taak trzeba iść lulu.Buziam moje "staruszki" Lipcóweczki,spijcie dobrze i oby maluszki wam dały przespać nockę:))):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry