reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Moim zdaniem też szkoda pieniędzy,, trochę za drogi.Ja jadę w czwartek kupić używany, coś takiego ŁÓŻECZKO-KOJEC EURO PARC GEUTHER 102x102 OKAZJA (2032139237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko że używany więc cenna inna.A mam łóżeczko turystyczne w domu,ono też może służyć jako kojec,ale mój maluszek narazie nie chce się w nim bawić.
Mateuszkowa może popytaj może ktoś ma do sprzedania,takie coś przecież się nie niszczy.

anp - no niestety juz pytalismy i nie ma co ale faktycznie chyba kupie uzywany skoro to na pare miesiecy, tylko musze znalezc z mojego miasta :)

ja dziś przelotem,
głowa mnie boli,Liwka marudzi, a starszak też dziś aniołkiem nie jest...
doczytałam tylko ze znów foteliki na tapecie, więc kolejny raz napiszę że mam dla starszaka MC tobi i dla Liwki na pewni też zakupię taki:)
Evelinka polecam to forum Foteliki Samochodowe - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl może podzwoń po sklepach czy nie mają jakiś powystawowych lub z zeszłorocznej kolekcji. Zapytaj też Ilheniego z ww forum, on ma sklep dziecięcy i często forumkom z "gazety"daje fajne rabaty:)
spadam,bo dziś jestem wymeczona:confused:

Dziewczyny, odnośnie fotelików czytalam, że mimo że 6-miesięcznemu maluchowi wystają nóżki z fotelika i waga sięga 9-10 kg to nie powinno sadzać się go przodem do kierunku jazdy na foteliku 9-18kg. Dziecko powinno jak najdluzej siedziec w nosidełku. To jest dla niego najbezpieczniejsze. Wklejam link z poradą eksperta (autor wątku wydaje mi się znany z forum lipcówek ;-)):
fotelik dla 6m-cznego brzdąca - Foteliki Samochodowe - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Czyli krótko mówiąc mój grubasek, który ma 75 cm wzrostu i waży 9,5kg powinien siedzieć ściśnięty jak sardynka przez kolejne kilka miesięcy (moze nawet do roku) w nosidełku. Kiepsko to sobie wyobrażam, ale skoro tak jest najbezpieczniej...Szkoda, że mojego malucha nie interesuje kwestia bezpieczeństwa, tylko krzyczy niemiłosiernie przez większą część podróży :sorry2:.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry