reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej mamusie !!!Corin wspolczuje nocki &&&,Wisienko duzo sily&&&,Madziu dzis do pracy ,trzymam kciuki&&&,my dzis z mala na pobranie krwi i mocz zaniesemy malo cos udalo sie zlapac w ten woreczek wredny:crazy:nadal z jedzeniem niebardzo ,mleczko pije ale reszte musze sila wpychac:no:Milego dnia mamusie:)

reklama
hej kochane!
u nas też nocka taka sobie.. nie narzekam jednak..nie było marudzenia na szczęście..
patrząc na tego mojego bąble miłość się ze mnie wylewa.. mimo, że jestem zmęczona, czasem sfrustrowana to kocham go nad życie.. moja iskierka..

my dzisiaj tez do lekarza.. maly ma straszną alergie.. muszę coś na złagodzenie świadu dostać bo nie mogę patrzec jak się męczy biedaczek..

Teśka, oby w końcu skończyl się problem z jedzeniem..

miłego dnia

Witam dziewczynki:)
Corin biedna jesteś. Ja myślałam że ja mam przegwizdane jak mi Bartolini zasypia na godzinę a potem walczy do 24, ale ja jeszcze nie śpię więc nie jest tak źle.

Witam wszystkie mamusie :-D
U nas szaro i mokro za oknem wiec chyba zostaniemy w domku, poza tym czekam na Panow ze spółdzielni – maja wymienic licznik gazu..oby nie przyszli akurat jak maly będzie usypial albo jadl..
Rano żeby tradycji stalo się zadosc maly zjadl tyle co nic i się wypial na reszte.. może nie powinnam się tak martwic.. ???
Corin – jak ja ci wspolczuje.. może twoja krolewna pomylila dzien z noca?? Słyszałam ze tak często bywa..
Teska – oby szybko pobrali krew malutkiej!!!!! Dla mnie to gorsze od szczepien bo trwa i trwa :(
Monia – wszyscy tylko Czekaja kiedy się to zmieni…zeby maly byl nieznosny.. ;/ wspolczuje ci tego ze siedzisz sama bez meza, wiem ze nawet glupie Pol godziny wieczorem jak można posiedzieć razem nawet bez rozmowy jest wazne, zwłaszcza ze zapewne jestes wypompowana po calym dniu..
Konwalianka – na co Tymus ma alergie ??
anetka - witaj

Mateuszkowa.. nie wiem na co ma alergię tym razem.. ja jestem na diecie bezmlecznej, mały ma już alergie na jabłka (dodatkowo), teraz na tapecie jest: śliwka, kasza jaglana lub wszystko inne.. nie mam pomysłu już..

Witam :)
U nas nocka w miarę, mała obudziła się 23.30, chciałam oszukać wodą ale nie dało rady:-pzapodałam cycusia i piła jakby m-c nie jdała:-ppotem w nocy oszukałam wodą i wstała przed 7.Teraz drzemie i nawet dobrze bo na 11.30 idziemy do okulisty.
Konwalianko polecam Protopic, drogie cholerstwo ale skuteczne:tak:
Corin jeszcze nie upiekłam:zawstydzona/y:oj daje Ci mała popalić w nocy, moja Liwka też czasami takie sceny odstawia, więc wiem co czujesz:confused2:

Lecę na jakieś śniadanie, muszę ogarnąć pokój, bo rannych wycinankach Jakuba:confused2:
u nas też szaro i leje.
Miłego dnia!

konwalianka - no to biedactwo, a napewno pokarmowa ?? my mamy chyba ( chyba :( ) na gluten - nie daje juz 3 dzien i nowe kropeczki sie nie pojawiaja, stare sa - moze to to a moze nie, maly praktycznie je codziennie to samo od paru dni zeby zobaczyc co i jak..jesli to byloby na gluten to wyszla nam po ok. tygodniu od pierwszego podania..

reklama
Dzięki dziewczyny. Ja juz nie mam pomysłu na to co z Młodą. Wczoraj prawie wogóle nie spała w dzień, więc powinna elegancko odespać w nocy a tu taka "niespodzianka". Zasneła dopiero przed 4. Fantastycznie, poprostu.
Teraz też mi się ją udało uśpić, pytanie brzmi jak długo pośpi.

Mnie się wydaje ze ona mnie szuka w swoim łóżeczku. Jak się przebudza i mnie nie ma, to od razu jest wrzask. Nie ma mowy zeby sama zasnęła w łóżeczku, każde odłożenie = wrzask (a tak pięknie sama zasypiała i spała od samego początku) Zasypia najchętniej wtulona we mnie, potem ją odkładam i koło się zamyka. Bo zasypia i wie że jestem przy niej, a budzi się sama. Potem w nocy jest walka, jakby bała się zasnąć. Niby przysypia ale przy odkładaniu albo po odłozeniu 10-15 min wybudza się i płacze. Jak kilka razy tak zrobi, wybudza się na dobre i potrafi nie spać 3-4 godz.

Do góry