reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

corin - lap okulary przeciwsloneczne ;-) o wozku jaki ma pisala kicrym, bo ja cos nie widze mojej spacerowki za niedlugo, a przynajmniej do marketu czy samolotu potrzebuje cos malego i szybko skladanego..

reklama
Corin bugaboo bee+.Współczuję nocki, u nas pobudki też częste ale dziś akurat tylko 3 :)
Mateuszkowa no do najtańszych nie należy. Na wyboje bym go nie poleciła, fakt fajnie się składa i zajmuje mało miejsca,do samolotu byłby ok (tylko ja bym sie bała że mi coś z nim zrobią:/) super się składa baby jogger city mini, miałam dla starszaka i ten mogę polecić w 100% :) ale tak dla dziecka 8-9 miesięcznego bo tam się nie reguluje podnóżek (możesz wypchnąć od spodu jakąś poduszką i będzie tak na stałe). A co do kaszki to wzięłam mleczną z bananami:) fajna była z herbatnikami ale wyczytałam cukier:dry:

u nas nadal pada, ja się wzięłam za fotki ciuszków małej:) muszę coś sprzedać bo mi się w szafie nie mieści:/ no i jeszcze po młodym mam, zostawiłam dla drugiego dziecka a tu bęc dziewczynka:-p

hej kochane,
wczoraj byl armagedon. maly tak dal w kosc ze ja i moi rodzice padlismy w poludnie i spalismy do 15. ale co z tego jak wstal i dalej wojowal, wszystko beeee i tylko rece. poszedl spac po 21 i co 30 min pobodka, a popolnocy co 5 min i potem spal z nami do 5. potem godzinna zabawa i od rana juz wszystko beeee, a i ubieranie to wielki wyczyn. no to mykam, obiadek nas czeka. buziam

corin buziam, oby Ewunia zaczela przesypiac nocki
teska jak tam kopytka

i tyle zapamietalam

kicrym - ja se bralam za sprzedaz juz jakis czas temu ale marnie szlo ;/ na allegro taka konkurencja ze ubranka szly mi za 2 zl..kompletnie niezniszczone, firmowki.. ;/poki co leza w szafie.. musze sie zebrac i nie wiem albo na tablicy wystawie albo do komisu sprzedam ?? ja mam kaszke wanioliowa-bezsmakowa ;-) , banany odpadaja poki co bo szukamy alergii a herbatniki to juz z glutenem.. a ja narazie daje mu 1 lyzke stolowa mlecznej kaszy mannej do kaszki..
silwia - oby skonczylo sie marudzenie jak najszybciej,,

Ja tez czekam na mezusia :) Mateusz zjadl dziś troszke jabluszka ;) coraz lepiej mu to idzie :)

Teska smaka zrobilas mi tymi kopytkami :)
Dziewczyny dzieciaczkow o slusznej wadze ;)zmieniiacie już foteliki? Bo duzo kedt fotelikow do 9 kg. My mamy cale szczescie do 13 wiec mam nadzieje jeszcze w nim pojezdzic.

Acha wygralam zestaw kosmetykow johnsona :p w sumie to nie bylam swiadoma że biore w nim udzial ;)

Zamowilam ochraniacz na cale lozeczko bo Mateusz szaleje osTatnio na maxa.

malami - my tez mamy 13kg - i bardzo dobrze!! chociaz na dlugosc pewnie zaraz wyrosnie ;/
corin - no to zabawnie to musialo wygladac hehe :)
moj maly spi ponad 2 godz. obiadek mial jesc o 14.00 ... a ja nadal czekam..
zerezygnowalsmy ( a moze nadal robic, bo wkoncu moze zje??? )z mleka o 17.00 bo maly go nie chce :( nawet juz pod postacia kaszki/kleiku, i nawet lyzeczka to mu wmuszam a on sie krzywi wiec to nie ma sensu......martwie sie tylko czy on za malo mleka nie pije.. pije rano samo mleczko, pozniej kaszka ale mleczna ( moze robic na bebilonie?? chodzi mi to te wszystkie skladniki odzywcze... ) pil o 17.00 samo mleczka a pozniej mleko na noc z kleikiem..do tego obiadek i deserek - juz deserek "wyjelam" mu z pomiedzy obiadku o mleczka o 17.00 ale to nic nie dalo.......a moze zamiast kaszki dawac mleko ??
dziewczyny poradzcie!!!! w sumie mamy 6 posilkow z deserkiem i obiadkiem i z mlekiem o 17.00 ktore wylewam w calosci ...

witam

corin hmmmm oby szybko te bezsenne noce minęly :-(no i czekamy na fotki
konwalianko super waga i wzrost my kupujemy ubranka na 74 a mały ma około 71/72 do spania pajace kupuję na 80 :eek:
teśka no to fajnie ze wyszły
silvia mam nadzieję że dziś już lepiej u was &&&&&
mateuszkowa czyli 2 x pije mleko z butli i 1 x kaszę tak? a po ile ml?

Ostatnia edycja:
reklama
asica ja w 20120 miałam operację z pow. dyskopatii; mam implant, wszystko generalnie gra ale muszę bardzo uwazac i się oszczędzać. Stąd ruszyłam wreszcie po ciąży na poreperowanie mięsni brzucha i pleców dolnego odcinka.
mateuszkowa pampers był świezy:p
konwalianko no to Tymuś z Nati łeb w łeb niemalze idą.....
malamii no gatki wygranej; ja zadko wygrywam choc raz wygrałam torbe z tvnu:)

Do góry