reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

asica - ja tez narazie przy 1 dzieciu pozostane hehe :-D u mnie @ byla 2 razy dopiero.. pierwsza 9 tyg po.. ciekawe kiedy 3 przyjdzie hehe jak bedzie taka roznica jak miedzy 1 a 2 to masakra .. chociaz dzien tygodnia ten sam :p i na 2 tyg przed mam juz takiego wnerwa ze bez kija nie podchodz.............. ehhh..

maly dalej spi, a ja oparzylam sobie szyje suszarka (metalowa koncowka w dodatku ) masakra jak boli..

reklama
sesti super waga pięknie rośnie nasza ksieżniczka ciekawe ile ma teraz Filip coś czuję że możemy podac sobie dłoń :-D:tak:co do kręgosłupa to ,, uważaj na siebie" ( wiem wiem łatwo powiedziec)

konwalianko
trudno wrócić na stare tory jak się miało pomoc przez 2 tygodnie .... cukinia hmmmm jak z nowości jadł tylko to ....

corin to mała bandzioreczka może serio ten skok + zęby

teska dasz radę kopytka są mega proste zobaczysz

Mała ma drzemkę, więc jestem:-)

asica, ja już miałam 4 @ od porodu, pierwszą 8 tyg. po porodzie. Wszystkie praktycznie co 28-31 dni, a wcześniej miałam co 34-36 dni, no ale mam teraz dość obfite. Trza się chyba do gina wybrać:confused:

Teśka, kopytka wyjdą cacunia:-D Zobaczysz - mąż będzie wniebowzięty:-D:-D:-D

konwalianko
, ja też bym obstawiała cukinię...

madzia,
widzę po suwaczku, że do pracy jutro....miłego powrotu!

U nas okropna pogoda, leje strasznie.....

Hej !!!dzianks dziewczyny ze wierzycie w moj talent kulinarny ,jak wyjda i benda dobre nio to chyba bendzie musial mezus jakos sie zrewanzowac;-)Asica ja juz po probie testowej na szczesie tylko jedna krecha byla ,jakos teraz to w strachu ja ,chociaz biore tabletki ,bejbi to ja narazie niechce oj nie drugiego :no:okres ja dostalam 2 miesiace po porodzie ,i narazie tak nieleguralnie .Madzie kciukaski za jutro&&&a ja niewracam do pracy nawet gdybym chciala niema miejsca dla mnie myslalam ze chodz z wychowawczym sie uda ale D**a:no:mam narazie wypoczynkowy do 17 stycznia a umowa wygasa 1 lutego wiec na te dwa tygodnie pojde na wychowawczy echhh a potem to mam nadzieje ze chodz na kuronia sie zalapie

Teśka, ja bym chciała drugie dzieciątko, ale dopiero za jakieś 3 lata. Za kopytka M musi się odwdzięczyć - nie ma co :-D:-D:-D No i z tą Twoją pracą to faktycznie kiepsko :-(

asica,
no i testowałaś??? Trzymam kciuki za dobry wynik dla Ciebie:tak:

Hej :)
U nas nocka troche niespokojna, placz o polnocy, czeste wstawanie żeby dac smoka.

Sestina-moj Mateusz lzejszy jest ale dlugi bo ma ok 71cm :)

Ale dziś szaro, pada a ja dzisiaj pozwolenie na wyscie na zakupy spozywcze do supermarketu mam :)

Milego dnia !

Witam:)

U nas pogoda paskudna:( leje i ciemno za oknem więc ze spacerku dziś nici:(
Mateuszkowa ten drugi (bee+) to mamy do CH bardziej i jak gdzieś chcę szybko podskoczyć:) fakt jest mały, lekki i zgrabny ale ma możliwość wydłużania oparcia i siedziska i nawet mój 3.5 latek spokojnie się w nim mieści:) cameleon z kolei to normalna spacerówka, od kilku dni na stałe w użyciu:) x landerem jeździłam tylko gondolą wg mnie fajny wózek ale już mi się znudził :p
Monia fajna różnica wieku 3 lata;-)u mnie jest 3 lata bez 8 dni:) na początku młody był trochę zazdrosny ale teraz jak się wdadzą w śmiech i piszczenie to bez stoperów nie podchodź:-D
Teśka daj znać jak wyszły, ja też jeszcze nigdy nie robiłam:) raz w życiu lepiłam pierogi i wyszły nieskromnie pyszne ale ile przy tym roboty:cool2:
Asica i jak? ja jeszcze bez @ i dobrze mi z tym;-)
Sesti wow to mała ostro pakuje:) moja Liwka ok 7300:tak:

i tyle pamiętam:p produkujecie tylko postów że wciąż nie umiem nadążyć:-p
moja Liwka dziś jadła pierwszą kaszkę (Mateuszkowa to dzięki Tobie bo wybrałam się do Rossmana:happy2:) zrobiłam z połowy porcji i ładnie zjadła łyżeczką :tak:i pociągnęła sama wodę z butelki jupi:-D
idę do marudy:/
miłego dnia!

kicrym - a ja cenowo te wozki ?? sprawdzaja sie na wertepach ? ja mieszkam w miescie no ale........tu dziura, tam brak chodnika .. ;/
kaszki rosmannowe babydream polecam - maly dzis zjadal cala porcje jak nigdy! wolal o jeszcze jak nie nadazalam :) bede mu je kupowac, ale ostroznie bo tam szybko ten gluten sie pojawia i rozne owoce ktore u nas sa pozno ..

wracam do prasowania ;/ maly wyprasowany, teraz koszule meza..eh..

reklama
Hej dziewczyny. Młoda balowała do 1.30 Jak policzyłam rano to spałam w nocy aż 4 godziny ( z przerwami). To już kolejna noc z rzędu taka, zaczynam chodzić na rzęsach, za kierownicę profilaktycznie nie siadam no i tona podkładu na dziobie + korektor, bo inaczej wyglądam jak panda - takie mam sińce pod oczami.

Ja też dziś zważyłam młodą i wyszło mi że waży 9 kilo, az mi się nie chce wierzyć. W przyszłym tygodniu idziemy na szczepienie to ją zważą dokładnie.

Mateuszkowa, kircym, o jakim wózku piszecie?

Przepraszam że nie odnoszę się do wszystkich ale nawet nie zaglądam na wcześniejsze strony, nie jestem w stanie ogarnąć tego (zamulona jestem zdziebko :cool: )

Do góry