reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

madzia - w zasadzie tak, bo sa 3 butle a zjada 2 ( o 17.00 tez butla 180 ml. zjada max 30 ml ??? albo nic! ) - rano robie mu 180 ml - zjada max 100ml ( od jakiegos miesiaca bo przedtem 180ml pieknie zjadal ) a na noc zjada ostatnio 240 ml ( od 2 dni ) i to w ciagu 5 minut! nie wiem moze to te zeby, teraz zrobilam mu 90 ml zeby dojadj do obiadku to jak tylko poczul to ble i prawie placz, dodalam kaszke i to samo - nie wiem moze smak kaszki nie pasuje?? moze dac taka ktora jadl jako 1?? ale jak dalam butle z sokiem do popicia to mniam..
kaszke zjada cala tj 150 ml
sestina - a to jak swiezy to sluszna waga :) poczekaj jak zaczna biegac chudzinki bedziemy miec:)

reklama
sesti - współczuję, ja od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, ale nie mam odwagi iść do lekarza i tak się męczę, tylko wtedy jak już mnie unieruchomi to ktoś wzywa pogotowie, dostaję przeciwbólowe, które i tak nie pomagają. A po tygodniu jak minie to udaję, że sprawy nie było. Prawdopodobnie dyskopatia, ale diagnozy nie ma. Do tej pory prześwietliłam tylko odcinek szyjny i już tu się zaczyna problem.

Dziewczyny nie robiłam jeszcze testu, muszę się nastawić ;-);-) pewnie jedna krecha wyjdzie ale ze względu na leki jakie biorę szybko muszę sprawdzić, zeby ew. odstawic szybko

Corin - marchewkowa Ewcia jest super :tak:

Mateuszkowa - ja jak byłam w ciąży też mówiłam, że jedno i koniec, ale zmieniłam zadnie mimo wszystko J
Monia ja jakoś nie mogę się w sobie zebrać, żeby iść…
Teśka – ja bym chciała za jakiś czas, może 2 lata, ale chcę. Współczuję z pracą, u mnie to samo, jestem bez pracy.
Konwalianko – na zdjęciach nie widać, e Tymuś taki duży J

Ostatnia edycja:
z zycia wziete..

ja: a moze zaczniemy go uczyc zasypiac samemu ?
maz: super niania mowila zeby zawsze byl ktos w pokoju, tak zeby dziecko nie widzialo.....

a to jak super niania mowila..:-D
usiadlam, schowana, przyczajona przy lozeczku jak zawsze..;-)

serwuje pyszny twarozek ze szczypiorkiem na kolacje ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiulka, malami - bidulki wy, zjem za was ;-) to w takim razie pomidorki moga byc czy tez nie? a odrobicie sobie wszystko jak bedziecie mogly :)

http://wdziek.info/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html zamieszczam jakby byl ktos zainteresowany, ja sie zabieram za nie w najblizszym czasie, a przynajmniej za wybrane cwiczenia..

uciekam na UGOTOWANYCH :) dobrej i spokojnej nocki!!
jutro jedziemy rano na bioderka..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam;)
Nadrobilam ale nie mam jak odp bo moj czas wolny sie konczy musze sparzatc bo jutro mam goscia.
A i chcialam Wam napiasac ze Bartek juz sam siedzi co prawda gdy za bardzo sie wierci leci ale wazne ze juz sam siada i dlugi czas posiedzi:-D
Dobranoc;-)

Do góry