reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

madzia - w zasadzie tak, bo sa 3 butle a zjada 2 ( o 17.00 tez butla 180 ml. zjada max 30 ml ??? albo nic! ) - rano robie mu 180 ml - zjada max 100ml ( od jakiegos miesiaca bo przedtem 180ml pieknie zjadal ) a na noc zjada ostatnio 240 ml ( od 2 dni ) i to w ciagu 5 minut! nie wiem moze to te zeby, teraz zrobilam mu 90 ml zeby dojadj do obiadku to jak tylko poczul to ble i prawie placz, dodalam kaszke i to samo - nie wiem moze smak kaszki nie pasuje?? moze dac taka ktora jadl jako 1?? ale jak dalam butle z sokiem do popicia to mniam..
kaszke zjada cala tj 150 ml
sestina - a to jak swiezy to sluszna waga :) poczekaj jak zaczna biegac chudzinki bedziemy miec:)

reklama
sesti - współczuję, ja od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, ale nie mam odwagi iść do lekarza i tak się męczę, tylko wtedy jak już mnie unieruchomi to ktoś wzywa pogotowie, dostaję przeciwbólowe, które i tak nie pomagają. A po tygodniu jak minie to udaję, że sprawy nie było. Prawdopodobnie dyskopatia, ale diagnozy nie ma. Do tej pory prześwietliłam tylko odcinek szyjny i już tu się zaczyna problem.

Dziewczyny nie robiłam jeszcze testu, muszę się nastawić ;-);-) pewnie jedna krecha wyjdzie ale ze względu na leki jakie biorę szybko muszę sprawdzić, zeby ew. odstawic szybko

Corin - marchewkowa Ewcia jest super :tak:

Mateuszkowa - ja jak byłam w ciąży też mówiłam, że jedno i koniec, ale zmieniłam zadnie mimo wszystko J
Monia ja jakoś nie mogę się w sobie zebrać, żeby iść…
Teśka – ja bym chciała za jakiś czas, może 2 lata, ale chcę. Współczuję z pracą, u mnie to samo, jestem bez pracy.
Konwalianko – na zdjęciach nie widać, e Tymuś taki duży J

Ostatnia edycja:
z zycia wziete..

ja: a moze zaczniemy go uczyc zasypiac samemu ?
maz: super niania mowila zeby zawsze byl ktos w pokoju, tak zeby dziecko nie widzialo.....

a to jak super niania mowila..:-D
usiadlam, schowana, przyczajona przy lozeczku jak zawsze..;-)

serwuje pyszny twarozek ze szczypiorkiem na kolacje ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiulka, malami - bidulki wy, zjem za was ;-) to w takim razie pomidorki moga byc czy tez nie? a odrobicie sobie wszystko jak bedziecie mogly :)

http://wdziek.info/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html zamieszczam jakby byl ktos zainteresowany, ja sie zabieram za nie w najblizszym czasie, a przynajmniej za wybrane cwiczenia..

uciekam na UGOTOWANYCH :) dobrej i spokojnej nocki!!
jutro jedziemy rano na bioderka..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam;)
Nadrobilam ale nie mam jak odp bo moj czas wolny sie konczy musze sparzatc bo jutro mam goscia.
A i chcialam Wam napiasac ze Bartek juz sam siedzi co prawda gdy za bardzo sie wierci leci ale wazne ze juz sam siada i dlugi czas posiedzi:-D
Dobranoc;-)

Do góry