reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

heh Sestina to masz słodki ciężarek. Mój bąk w święta ważył 7500 co ciekawe ważony był ze swoją o 3,5 miesiąca starszą kuzynką i różnica miedzy nimi była 100 g na korzyść małej.

Asica- nie zazdroszcze dla mnie 7 to środek nocy

reklama
hej dziewuszki:-D

Wczoraj "chwaliłam się", że my przesypiamy całe nocki a tu dziś bach... mała ładnie zasnęła jak zwykle koło 19.30, a w nocy pobudka o 1.30 i prawie do 3.00 radosne guganie i podnoszenie pupy do góry, przy tym ciągle wyjmowała sobie smoczka i oglądała go ze wszystkich stron :-D ale potem zasnęła i obudziła się o 7.00.

sestina, no to też kawał kobietki z Twojej Małej :-) Moja też ważyła kilka dni temu 9 kg :tak:

asica, to dobrze, że dziś nocka lepsza.

anetkaa, Teśka i reszta :-D witajcie :-):-)

Anetka - przyzwyczaiłam się, mąż tak do pracy wstaje, więc jest mi raźniej :-)

Monia oby to było jednorazowe... ( w sensie Wasza nocka, nasze mogą takie zostać) :tak:

Ostatnia edycja:
hej.. my też na nogach.. mały obgryza smoczek a ja jem śniadanie.. niestety dzisiaj tata poszedł do pracy, wiec ja po 2 tygodniach znowu muszę przyzwyczaić się do robienia wszystkiego sama.. na dodatek mały bardziej marudny niż przez ostatnie dni i jak mi teraz mąż uwierzy, że on nie był grzeczny?:-D
u nas nocna masakra, ale oczywiście już się przyzwyczajam.. pół nocki przespanej na moim brzuchu..ech, ewidentnie coś mu zaszkodzilo, bo cała noc bączki i ból brzuszka, musiałam mu aż panadol dać..a rano kwaśna kupa..

czy cukinia mogła mu zaszkodzić? pierwszy raz jadł zupkę z cukinią

miłego dnia

Heej !!!Nadia wlasnie zasnela ,zrobie sobie zielona herbatke:-pa tak wogole to dzis na obiad bende robic moze lepiej bende probowac robic kopytka nigdy jeszcze sama nierobilam:zawstydzona/y:maz se zazyczyl :eek:

Witam mamusie
U nas nocka przespana, wstaliśmy nieco wczesz niej bo o 7.00 ale to dlatego ze cos zaczęło trzeszczec i nas obudzilo ;/ eh..za oknem szaro i buro i mokro wiec chyba zostaniemy w domu, no może się przejasni to w planach mamy ciocie odwiedzic ..
Maly już po mleczku -100ml ;/ tylko – i po Polowie deserku –jablko dynia – wracamy do „pierwotnych smakow ;D – teraz spi..
Asica- proszę o kawunie! Co do testu..mam trzymac kciuki żeby były kreski czy nie? ;D może jeszcze ci się nie uregulowala po porodzie?? No to ruchliwy twój maluszek teraz to się zacznie, tak się kazda z nas nie mogla doczekac Az zacznie się turlac , przewracac, siadac, a jak już rysza dzieciaki to się nie zatrzymaja, a my razem z nimi ;-)
Sestina – to pewnie ten pampers tak wage zawyzyl ;D nic się nie martw hehe
Anetka – kuzynka malego – Roza starsza o 6 mc wazy tyle co on… wiec to dopiero bez komentarza :p , a i wzrostem SA rowni albo ona nieznacznie wieksza..
Konwalianko – mogla być cukinia, niestety te nasze maluszki maja bardzo wrażliwe brzuszki..:(
Teska,- jakas ty zona kochana heheh ;-) maz sobie zażyczył, ale ma dobrze J
Monia - witaj

reklama
Mateuszkowa - kawka leciiiiiii....... sama nie wiem czy jedna czy dwie bym chciała ha ha, może na razie jedna dopóki mały nie podrośnie ;-) po 6 tyg.od porodu dostałam pierwszej @ a później już praktycznie jak w zegarku ( jak nigdy dotąd) ale może moje problemy sprzed ciąży wracają... trzeba by się do gina wybrać ale jakoś nie mogę się zebrać... Masakra z tą ruchliwością ;-) a jak zaczną raczkować a później chodzić:szok:

No to się rozpadało, paskudna pogoda! Brrr...

Ostatnia edycja:
Do góry